İZMİR TAHMİNLERİM - SAĞLAM BANKO

 
IŞIKHÜZMESİ: Geçen sezon grup 3 koşup iki defa kazanan bu isim, grup 2 koşuda da ikincilik elde etmişti. Bu sezon uzunca aranın ardından iki yarış gören IŞIKHÜZMESİ, kondisyon açığını gidermiş oldu. Katılmış olduğu her iki koşusunda da stili rakipleri olduğu için doğal olarak başarılı olamadı. Bugünkü koşuda PERFECT STRIKE ve IRONHIDE seri isimler ama IŞIKHÜZMESİ kadar seri olduklarını söyleyemem. Dolayısıyla kondisyon açığını gidermiş IŞIKHÜZMESİ'nin tempoyu belirlemesini bekliyorum. 
Açık koşulara damga vuracak potansiyele sahip olan IŞIKHÜZMESİ, son derece uygun grupta beyaz bayrak ayna yapmaya oldukça yakın görünüyor. Ufak ve farklı kurgu yapan üyelerimiz IŞIKHÜZMESİ ile risk alabilirler..
Ben ise, IŞIKHÜZMESİ eğer bir şekilde geçilirse koşu erken sürat kazanmış olacağı için sprinter isimler SOUND OF STORM ile LADY TIFFANY yazarak bu ayağı geçiyorum...  
  

NIKOLAYEV: Katılmış olduğu ilk iki koşusunda tatminkar performanslar sergiledikten sonra uzunca bir süre ara veren NIKOLAYEV, son koşusunda verdiği araya rağmen gayet başarılı bir 2.lik elde etti. Şartlı 4 koşuda çok daha iyi isimleri geride bırakan NIKOLAYEV, o koşusundan sonra idmanlarında da formunu yukarıya taşımış görünüyor..
Etkili ve formda binicisi altında start alacak olan NIKOLAYEV, dişine göre göre grubu geride bırakmasını beklediğim isim olup önereceğim bankom olacaktır..
Bu safkana güvenmeyen üyelerimiz, NIKOLAYEV yanına GLASGOW yazabilirler... 
 





ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:10,,3,5
2.AYAK:9,12,8,4,1,10
3.AYAK:2,6,10,5,7
4.AYAK:3,2,10
5.AYAK:6
6.AYAK:10,5,,14,4,17,7,1

Herkese bol şanslar ve iyi hafta sonları dilerim.
  1. Yazan : emrecan34

    Başlık : ŞABLON

    TAHMİN BOLD PİLOTAMI AİT


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : emrecan34

    Bold pılot kendi adıyla yazıyor, zaten başlıkta benim adım yazıyor.. Bold pılot hafta içi iki programa tahmin verecek.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.