ANKARA TAHMİNLERİM

 
ÇAĞANTERCANSon startında favori olarak karşımıza çıkmasına rağmen WILD AVALACHE gibi stili rakibi olduğu için işinin zor olduğunu dile getirmiştim. Nitekim sert tempodan dolayı ÇAĞANTERCAN, tabelayı ancak tamamlayabilmişti.
Bugün ise geri planda şans veriliyor olmasına rağmen herkesi ters köşeye yatırabileceğini düşünüyorum. Ayağına son derece seri bir isim olan ÇAĞANTERCAN sert tempoda liderliği alan isim olacaktır. STROMBOLI, SELMET, PRESENT PERFECT ve BLUE EAGLE bu safkanı yakından takip edecekler ama ÇAĞANTERCAN kadar seri olmadıkları için ön grupta bekleme yapmaya razı olacaklardır diye düşünüyorum..
Ağır sikleti ve son koşusuna göre uzayan mesafeye rağmen lehine şartlarda start alacak ÇAĞANTERCAN'ın beyaz bayrak ayna yapmasını bekliyorum. Ufak ve alternatif kupon yapan üyelerimiz ÇAĞANTERCAN ile riske girebilirler..
Daha geniş oynayan üyelerimiz; Başta ön grupta bekleme yapacak BLUE EAGLE ve PRESENT PERFECT olmak üzere, KISS OF STEPS, ROYAN SIGNATURE, SELMET ve İZBATUR yazarak bu ayağı geçebilirler...  
  

KÖKSALANKIRMANŞAH, DELİ DUMRUL ve KÖKSALAN'ın ekürisi KARAESER ön planda tutulan isimlerdir. Ama benim bankom KÖKSALAN olacaktır..
KARAESER sert tempoda liderliği alacak ve KIRMANŞAH, DELİ DUMRUL ile DİRENTAY'ı peşine takacaktır. Bu isimlerin arkasında ÖZTUNÇ yer alırken grubun gerisinde ise KÖKSALAN ile MAHMUT BERAT olacaktır. Koşuyu ön grupta takip eden DELİ DUMRUL, KIRMANŞAH ve DİRENTAY'ın en önemli özellikleri düzlükle beraber öne çıkmaları ve aniden hız kazanıp liderliği almak istemeleridir.
KARAESER rölanti tempoda liderliği almış olsa bile, düzlüğe doğru gerideki üçlü öne hamle yapacak ve koşunun tempoya girmesi kaçınılmaz hale gelecektir. Geriden gelecek isimlerden MAHMUT BERAT ve ÖZTUNÇ için grubun bir tık sert geleceğini düşünüyorum. Geriye ise sadece KÖKSALAN kalıyor..
KÖKSALAN, çim pistte bir tık eksik koşuyor olabilir ama bugünkü lehine şartlarda tek bitirici sprinter olduğu için bambaşka bir performans sergilemesini bekliyorum..
Dolayısıyla düzlük boyu yapacağı güçlü atakları kazanmasını beklediğim KÖKSALAN önereceğim ilk bankom olacaktır. Koşunun beklediğimin aksine sürat kazanmaması durumunda ekürisi devreye gireceği için eküriler bana göre her türlü bankodur...  
  

DUTYFREESon startında alternatif banko önerdiğim bu safkan, etkili düzlük sprintiyle rakipleriniz çaresiz bırakmayı başarmıştı. Bugün çok daha sert grupta start alacağını görüyoruz ama DUTYFREE'nin eski formunu yavaş yavaş bulduğunu düşünüyorum.
Dolayısıyla grubun sert olmasından ziyade, DTUYFREE'nin formda olması benim açımdan çok daha önemlidir.. 
ALWAYS PRESIDENT ile AKDENİZ ATEŞİ'nin tempoyu belirleyeceği koşuda, WISH A MOON, RUBICON ve KEMALHAN'da ön grubun arkasında konumlanmak isteyecek isimlerdir. Önde ve ön grupta gidecek isimlerin fazla olması nedeniyle temponun en kötü ihtimalle 1000'e doğru sürat kazanacağını düşünüyorum..
Bankomuz DUTYFREE ise, koşuyu orta grubun arkasında takip edecektir. Düzlükle beraber birçok safkanın 1.lik mücadelesine ortak olacağını ve bu isimlerden formunu yakalamış DUTYFREE'nin koşuya ağırlığını koymasını bekliyorum..
DUTYFREE, kazanmasını beklediğim isim olup önereceğim ikinci bankom olacaktır...   
   

ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:10,4,3,9,6,5,2,1,7
2.AYAK:1,,3,6,2,5,7,10
3.AYAK:2
4.AYAK:5,3,2,1
5.AYAK:3
6.AYAK:6,7,4,3,12,2,9

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : talata

    Başlık : son

    son ayakta 4 iki tane


  2. Yazan : dauntlees

    Başlık : ist.7 li plase..

    altılı bulamasakta...7 li plaseye takılan balıklar oldu...emeklerine sağlık kardeşim...2E35-A211-5D47........D834-73C1-5D47


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.