ANKARA TAHMİNLERİM

 

Ankara tahminlerime geçmeden önce uzun zamandır sitemiz için aradığım yorumcuyu bulduğumu bildirmek istiyorum. Tabi kendisini ikna etmek bir hayli güç oldu ve şimdilik haftada sadece iki programa tahminlerini sunacak. Kendi ismi yerine takma isimle yazmak istediği için kendisini BOLD PILOT olarak bileceğiz:)) Sebebi de BOLD PILOT'a karşı ayrı sempati duymasıdır..

Kendisine güvenimin sonsuz olduğunu ve adaptasyon sürecini sizlerin sayesinde çabuk atlatacağını düşünüyorum. Bir kez daha sizlerin huzurunda BOLD PILOT'a tekrar teşekkür eder, başarılar dilerim. Hepimiz için hayırlı olsun..
Bugün, tek programa çalıştığım için kendimi dinlenmiş gibi hissediyorum:) Umarım bu sayede altılıları peş peşe sıralamaya başlarız.. 
 
 
Ankara tahminlerim şu şekilde olacaktır;   
 
 
 
TOZAN: Uzun aradan sonra iki yarış gören TOZAN, kazanamamış olmasına rağmen hazır göründü diyebilirim. Her iki startında da koşunun temposu düşük kaldığı için etkili sprintini gerçekleştiremeyen bu isim, bu defa lehine gidişatta çok daha hazır vaziyette start alacak.
USAGARA ile KARAESER'in tempoyu yükselteceği koşuda, grubun gerisinde sabırlı bir bekleme yapacak TOZAN'ın son metrelere kadar saklanmasını ve son metrelerde kendini gösterip kısa ama etkili sprintiyle kazanmasını bekliyorum. TOZAN önereceğim ilk bankomdur..   
    
SUMMER STORM: Son iki koşusunda banko ve alternatif tek olarak önerdiğim SUMMER STORM, aleyhine mesafelere rağmen tatminkar performanslar sergilemeyi başarmıştı. 
Bugün sert rakiplerinin arasında start alacak olmasına rağmen ciddi rakiplerine göre siklet avantajı bulunuyor. Mesafe tutacağı içinde lehine gidişatta etkili düzlük sprintiyle kazanmasını bekliyorum. SUMMER STORM önereceğim ikinci bankom olacaktır.    
    
ANKARA 1. ALTILI GANYAN TAHMİNİM:

1.AYAK:5
2.AYAK:7,4,6,1
3.AYAK:2,4,5,1,3,8
4.AYAK:3
5.AYAK:7,1,8,5,2,3,6
6.AYAK:3,9,6,5,4,2,1,7    
     
BURJ: İstikrarlı koşmasına rağmen bir türlü kazanamayan bu isim, bana göre son zamanlardaki en uygun şartlar altında start alacak. Aslında kazanacağına neredeyse eminim ama M.Çiçek ile start alacak olması korkutmuyor değil..
Neden formda bir biniciden korkuyorsun diye soracak üyelerimiz olacaktır. Cevabım; M.Çiçek'i çok beğenmeme rağmen kaçak isimlerle tempoyu iyi ayarlayamaması ve sonlarda safkanın durmasına neden olmasıdır. 
Ancak bugün için BURJ'a pres yapabilecek bir isim bulunmuyor. Sadece LIFES LONG FOR RUN önlerde kendisini 2.likte takip edecektir. Ama BURJ ile liderlik uğraşına girişmeyeceği aşikardır.
Dolayısıyla M.Çiçek'in tek yapması gereken iyi bir start ile liderliği alıp 3-4 boy fark yapmak ve 800'ün oralarda vites değiştirip arka grubu dağıtmak olmalıdır. Bunun dışında safkanın genel bir sorun yaşamadığı sürece lehine şartlarda geçilmesi söz konusu bile olamaz. Kısacası uygun şartlar altında start alacak olan BURJ'un beyaz bayrak ayna yaparak kazanmasını bekliyor ve bu safkanı banko olarak öneriyorum..     
    
ANKARA 2. ALTILI GANYAN TAHMİNİM:

1.AYAK:3
2.AYAK:7,1,8,5,2,3,6
3.AYAK:3,9,6,5,4,2,1,7
4.AYAK:3,5,2,1,7
5.AYAK:1,2,5,3,6
6.AYAK:5 
 
Herkese bol şanslar dilerim. 
 
 
  1. Yazan : Diyarbakırlı

    Başlık : GÖKHAN

    HAYIRLI OLSUN BOLD PİLOT KARDEŞİMİZE BAŞARILAR DİLERİM


  2. Yazan : MSB4592

    Başlık : HAYIRLI OLSUN

    SİTEMİZE HAYIRLI OLSUN ONUN DA SENİN GİBİ BAŞARILI TAHMİN VERECEĞİNE YÜREKTEN İNANİYORUZ. İKİNİZE DE BAŞARILAR


  3. Yazan : kaanberk67

    Başlık : Yorumlarrr

    Abi siteye gir cik sarj bitti :) yorumlari heyecanla bekliyorum


  4. Yazan : nalbantcı_34

    Başlık : hayirli olsun

    Yayirli ugurlu olur at kosar baht kazanir


  5. Yazan : şemin

    Başlık : merhaba

    tahminler nezaman yayınlanır


  6. Yazan : emrecan34

    Başlık : altılı

    oncelikle sitemize hoşgeldin bold pilot yorumlarında başarılar dilerim yayınladıgınız tahminlerde bold pilota ait bir şablon varmı veya ne zaman tahminlerine başlayacak saygılarımı sunar herkese bol şans dilerim


  7. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : emrecan34

    Bu aksam Adana ile Bold pilot ilk tahminlerini paylasmak olacak. Herkese.bol sanslar dilerim.


  8. Yazan : yavuz1976

    Başlık : son ayak

    ****Ancak bugün için BURJ“a pres yapabilecek bir isim bulunmuyor. Sadece LIFES LONG FOR RUN önlerde kendisini 2.likte takip edecektir. Ama BURJ ile liderlik uğraşına girişmeyeceği aşikardır.**** İKİLİ(5/7) :22,35 t, SIRALI İKİLİ(5/7) :53,15 t Tebrikler yarışı okudun demiyorum,yazdın.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.