ANKARA TAHMİNLERİM - SAĞLAM BANKO - ₺364,77

MERVEILLEUX: Son koşusundan önce startta takılmaması durumunda kazanacağını söylediğim bu safkan, start sorunu yaşamayınca sonlarda tüm rakiplerine hakim olmakta zorlanmamıştı.
Bugün sertleşen rakiplerine rağmen yine aynı düşüncelere sahibim. MERVEILLEUX, startta takılmazsa süratli geçecek koşuda son metrelerdeki güçlü ataklarıyla rakiplerini çaresiz bırakmaya yakın görünüyor. Alternatif kupon yapan üyelerimiz için MERVEILLEUX bankom olacaktır.
Ben ise; yarış görüp toparlanan WISH A MOON, uygun sikleti ve lehine gidişatta start alacak olan VALLEY OF THE SUN, sabırlı bir bekleme yapması durumunda BLACK MODEL ile her an bomba yapabilecek durumda olan DUST CATCHER yazarak ikinci ayağı geçiyorum.. 
 

MERTOL: Başlıkta belirttiğim sağlam bankom MERTOL'dur. Son iki koşusunda tam lehine şartlar oluşmamasına rağmen beyaz bayrak ayna yapmayı başaran MERTOL, bu defa çok daha lehine gidişatta start alacak..

Bir önceki koşusunda ELBİ ile TESTA CESTA, son koşusunda ise, BOSPORUSHAN ve ROYAL ASHLEY gibi stili rakiplere aldırış etmeden MERTOL tempoyu belirleyip kazanmayı başarmıştı.
Bugünkü rakiplerinden kendisine pres yapabilecek herhangi bir isim bulunmuyor. GÜM GÜM ve STAR HUNTER önlerde tutunmaya çalışacaklar ama MERTOL'un temposuna ayak uydurmaları intihar etmeleri anlamına geleceği için 2-3 gitmeye razı olacaklardır.
Dolayısıyla çok daha uygun gidişatta start alacak MERTOL'un bir kez daha beyaz bayrak ayna yaparak kazanması normal sonuç olacaktır. MERTOL bana göre günün en sağlam bankosudur..   
   
ROKSANA: İzmir pistinde üst üste kazanırken üst gruplar için göz kırpan ROKSANA, Ankara pistine erken getirildi ve bu koşuya sıkı bir şekilde hazırlandı. Stili rakipleri MADRİDLİ, PERFORM, ATAKAN ALEVİ ve MARCA ile inatlaşmaz ve sabırlı bir bekleme yaparsa bir kez daha kazanacağını düşünüyorum. Bir diğer alternatif banko adayım ROKSANA'dır.
Ama aleyhine gidişatta start alacağı için sprinter isimlerden FOUNTAINHEAD, JOYFULL ile PAN FLUTE rakip olarak önereceğim safkanlardır..   
    
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:10,8,2,5,1
2.AYAK:12,,9,8,10,11
3.AYAK:5
4.AYAK:4,,2,7,6
5.AYAK:5,8,7,3,4
6.AYAK:6,1,3,9 
 

YEDİLİ PLASE ŞABLONUM:

1.AYAK:6,2
2.AYAK:10,8,2
3.AYAK:12
4.AYAK:5
5.AYAK:4
6.AYAK:5,8
7.AYAK:6,1,3,9

Herkese bol şanslar dilerim.

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.