İSTANBUL TAHMİNLERİM

 
MY NUMBER ONE - ÇAYKAŞI: Bir önceki koşusunda rölanti tempo nedeniyle alternatif banko olarak önerdiğim bu isim, binicisi tarafından  ısrarla bekleme yaptırılınca 4.lüğü zor kurtarmıştı. Nitekim o günkü koşuyu önde boş kalan FINAL ROAD çıktığı gibi kazanmayı başardı. Binicisinin hatalı binişi nedeniyle etkili olamayan MY NUMBER ONE'ın kesinlikle o koşusunu ölçü almıyorum.
Bugün özellikle ön grupta konumlanan safkanlara çok etkili binişler sergileyen binicisiyle, FINAL ROAD arkasında bekleme yapmasını ve düzlükle beraber rakibinden kurtulup koşuyu çalmasını bekliyorum. Son kazandığı koşusuyla formunu bulduğunu belli eden MY NUMBER ONE yakalamış olduğu formu ve avantajlı gidişatta kazanmaya en yakın gördüğüm isimdir.
MY NUMBER ONE ile riske girmemin tek nedeni ÇAYKAŞI'dır. ÇAYKAŞI'da son koşusunda ağır sikletine rağmen etkilyeici bir performansa imza atmıştı.
Formda binicisi ve azalan sikleti ile sonlarda MY NUMBER ONE'ı geçebilecek tek isim olarak görünüyor..   
   
ACAR: Sentetik pistle uzaktan yakından alakası olmayan ACAR, son koşusunda çim piste çıkınca bambaşka bir kimliğe büründü ve en az kazanan isim kadar başarılı performans ortaya koyup 2.lik elde etti.
Son startından sonra idmanlarında çok daha iyi duruma gelen ACAR, bu defa eküri avantajıyla start alacak.
Ayrıca rakiplerinden öyle dikkat çekici bir isme de rastlayamadım.
Dolayısıyla çim pistteki aksiyonlarını çok beğendiğim ACAR'ın etkili düzlük sprintiyle dişine göre rakiplerini çaresiz bırakmasını bekliyorum. ACAR bana göre günün en sağlam bankosudur..   
   
  
   

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:1,6
2.AYAK:1,10,12,11,,2,5
3.AYAK:1,4,5
4.AYAK:3,,2,4,6,5,7
5.AYAK:11,2,5,7,,12,4,3,6,8
6.AYAK:1  
 

YEDİLİ PLASE ŞABLONUM:

1.AYAK:4,1
2.AYAK:1,6
3.AYAK:1,10,12,11
4.AYAK:1,4,5
5.AYAK:3
6.AYAK:11,2,5,7
7.AYAK:1

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : kaanberk67

    Başlık : Tesekkur ederim

    7 li plase icin cok tesekkur ederim. Sizden bekledigim bir calismaydi. Harika oldu. Son zamanda 7 li plasede gayet iyi para veriyor. Akillica oynayanlar icin muthis. Bir ayakta ilk iki ati yakala 7 tl veren plase olur 14 tl misli yaptik mi olay bitmistir. Dusuncelerimizi gercege cevirmek lazim tabiki.


  2. Yazan : emrecan34

    Başlık : Büyük balık

    Yine kaçtı saglık olsun bir başka sefere


  3. Yazan : saimeylulhazal

    Başlık : tebrik

    tebrikler çok başarılıydınız..


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.