BURSA TAHMİNLERİM

 
SABIRLICAN: Son koşularında sentetik pistte start alan SABIRLICAN'ın sentetik pistte kesinlikle eksik koştuğunu düşünüyorum. Eksik olmasına rağmen safkan öylesine form tuttu ki, start aldığı iki koşusunda 1. ve 2. lik elde etti.
Bu defa çok daha etkili olduğu kaba kumda start alıyor. Üstelik lehine gidişatta, avantajlı sikletiyle, sevdiği mesafede ve yamak koşusunda M.çiçek idaresinde..
Tek endişem safkanın sık koşması ve gerçek gücünü yansıtamama ihtimalidir. Ancak birçok avantajı yakalayan SABIRLICAN'ın yanına rakip önermem mümkün değildir.
SABIRLICAN birinci bankomdur..   
 
  
KRIJGER: Son koşusuna kadar vasat bir görüntü sergileyen KRIJGER, İzmir pistinde vasat isimleri geride bırakmasına rağmen etkileyici ve sermayeli kazanmayı başardı. O görüntüsünden sonra start alacağı ilk koşusunda mutlaka şans vereceğimi kendi kendime mırıldandığımı hatırlıyorum.
Çalışmaya başlamadan önce önde boş kalacağını göremediğim bu isim, koşuda start alan isimlerin içinde tek seri isimdir.
Dolayısıyla önde boş kalacak ve son koşusunu beğendiğim KRIJGER ile risk almayı gayet mantıklı buldum.
Startın verilmesiyle öne düşecek KRIJGER'in bu tarz safkanlara etkili binen jokeyiyle beyaz bayrak ayna yaparak kazanmasını bekliyorum. KRIJGER önereceğim ikinci bankomdur..  
   
 
NOT: TOLİKOPA birçok yarışsever tarafından bugün tek oynanacaktır. Tabi ki şansını inkar etmiyorum ama bugün için dinçlik yarışından etkileneceğini düşündüğüm için birçok isme şans verdim. Bu safkana güvenecek üyelerimiz olursa diye veya alternatif bankom ELOĞLU ile riske girecek üyelerimiz için bankolarımın öncelikli rakiplerini paylaşmak istedim.
İlk ayakta SABIRLICAN olur da kötü koşarsa AHLATLI ve ÇAKIRKAYA devreye girecek isimlerdir. Bunların dışında yazdıkça yazılacak bu ayakta çok isme şans verilmelidir. KRIJGER beklediğim performansı sergileyemez ise, PAŞAGÖNLÜM, CALL OF DUTY ve GALLOPING WISDAM'ın etkili olabileceğini düşünüyorum.  
 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:11
2.AYAK:10,11,14,1,8,12,7,9,6,3,13
3.AYAK:6
4.AYAK:3,,4,2
5.AYAK:2,8,3,12,13,5,10,7,11,4
6.AYAK:6,13,12,4,5

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : kaanberk67

    Başlık : 7 li plase

    Guzel kurgular, yorumlar ve bilgiler ısıginda yaptiginiz tahminler cok guzel. Son zamanlarda 6 li tutturmakta zorlananlar icin lutfen bundan sonra 7 li plase tahmini yapar misiniz. En azindan misli oynamak isteyenler var benim gibi birde 1 ve 2 nci atlari bulursak katlama sansida var.


  2. Yazan : fıratyılmaz

    Başlık : Yok böyle ŞANS

    Sevgili ümit şu yatan kuponuna bakarmısın yok böyle şans 120 milyar gitti. C-B225-48D7-5D3D


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.