İSTANBUL TAHMİNLERİM - RİSKLİ BAŞLANGIÇ

RABİA: Tempoyu belirlediği koşularda eğer günündeyse daha üst gruplarda bile başarılı olacağını düşündüğüm RABİA, bugün lehine şartlar altında etkili jokeyiyle start alacak.
G.Kocakaya sprinter isimlere şu anda tartışmasız en iyi binen jokeydir. Aynı orantıya yakın kaçak safkanlara da ekstra güç kattığını rahatlıkla söyleyebilirim.
Bugünde RABİA ile kulvarının vermiş olduğu avantaj ile ilk  metrelerle beraber öne düşecektir. BERRAGÜL ile DİLEKKAYA dışında kendisine pres yapabilecek bir isim bulunmuyor. Pres uygulayacak dediğim isimler de hayatları boyunca liderliği almadılar ve koşuyu her daim ön grupta takip ettiler.
Dolayısıyla RABİA'nın ilk metrelerle alacağı liderliği düzlüğün ilk metrelerine kadar istediği tempolarda korumasını bekliyorum. Bundan sonrası safkanın günlük performansına kalıyor..
Uzunca aradan sonra iki yarış görüp kondisyon açığını kapatan RABİA'nın bugün gerçek gücünü göstermesini ve lehine gidişatta beyaz bayrak ayna yaparak kazanmasını bekliyorum.
Son günlerde ilk ayakta yatma alışkanlığıma rağmen RABİA ile risk alıyor ve bu safkanı günün bankosu olarak öneriyorum..  
    
NEARLY GREEN: En formda ingiliz safkanlarının başında gelen NEARLY GREEN, aleyhine gidişatlara dahi aldırış etmeden üst üste 1.likler elde etmeyi başardı. Bugünde ALWAYS PRESIDENT ve BALÇİBİN yüksek tempoda kaçacağı için 3.lükte adeta pusuya yatacaktır.
Kazandığı koşularda da benzer taktikle kazandı ama bugün geriden gelecek kuvvetli ve formda rakipleri mevcut..
Düzlüğün ilk metrelerinden sonra ön tarafa sokulup liderliği bir ara mutlaka alacak olup geriden güçlü gelecek DON DESTELLO, DISTANT RISING ile MYTHOGENIC'e direnmeye çalışacaktır. Bakalım bunu başarabilecek mi hep beraber göreceğiz. NEARLY GREEN'i kazanmaya yakın görsem de 3 rakibini de yazarak dördüncü ayağı geçiyorum..      
                      
LİDER - DEMRE: Günün tahminsel açıdan en zorlu koşularından biri ama önerdiğim iki isimle son ayağı atlatacağımızı düşünüyorum. Bu isimlerden favorim LİDER'dir. LİDER özel takibimde olan bir isim ve uygun şartlarda start almasını bekliyordum. Bugün, herşey lehine ve etkili binicisi ile start alıyor. Tek endişem binicisinin sürekli bindiği isimlerle yol bulma sorunu yaşaması ve aynı aksiliğin LİDER ile tekrar etmesidir. Aralarda yol bulma sorunu yaşamaz ve iyi yer tutabilirse LİDER'in uygun sikletiyle rakiplerini geride  bırakmasını bekliyorum.
Bu safkanın en ciddi rakibi ise DEMRE'dir. Öncelikle safkanın sert gruptaki son yarışını çok beğendimi belirtmeliyim. Bugün, sikleti artmış vaziyette start alacak olsa da lehine mesafe ve uygun grupta koşacağını hatırlatmak isterim. Ön grubun arkasında konumlanacak DEMRE, sikleti hariç lehine şartlarda uygun grubu geride bırakabilir. 
Son ayakta önerdiğim iki isme güveniyor ve son ayağı LİDER ile DEMRE yazarak geçiyorum..      
     
NOT: Son günlerde belalım olan elediğim isimleri yine paylaşmak istedim. Üçüncü ayakta ANDARKAN ile SAHTEKAR, son ayakta yazmadığım tüm isimler şablonumuzu yatırabilir.   
   

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:7
2.AYAK:4,1,8,2,6,5,3
3.AYAK:8,3,4,5,2
4.AYAK:1,,4,3,5
5.AYAK:2,9,7,3,4,1
6.AYAK:9,5

Herkese bol şanslar güzel hafta sonları dilerim.
  1. Yazan : fıratyılmaz

    Başlık : Helal sana

    İşte senin farkın burda sıralamanın önemi bir kez daha ortaya çıktı.tebrikler kardeşime son ayak hepsi kon bekliyorum sevgiler


  2. Yazan : Rosicky

    Başlık : Tebrikler

    Harika anlatım 7 tek 4 tek girdim lakin altılıyı bulamadım ama yaşadığım heyecan altılıya bedeldi. Teşekkürler emeklerine sağlık bol şans.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.