ANKARA TAHMİNLERİM

Son günlerde kurgularım da bazı hatalara imza attım ve birçok altılıyı yanlış kurgu yüzünden kaçırdım. Elediğim isimler bana inat sürekli maksimum performanslar gösterdiler. Ve saçma sapan sonuçlarda cabası oldu. Ama dün hariç teklerdeki istikrar hiç bozulmadı diyebilirim. Genele bakarsak başarısız asla sayılmayız ama ritim bozukluğu yaşadığımız da aşikardır..

Tek başıma 1 seneyi aşkındır sizlerle birlikteyim ve hergün ayrı bir heyecanla tahminlerimi paylaşmaya devam ediyorum. Bu süreçte ailemi fazlasıyla ihmal etmek durumunda kaldım ve maalesef hiç dinlenemedim. Sanırım yorgun düştüm ve artık sizlerden haftanın bir günü dinlenmek için izin istiyorum. Kredili sistem olduğu için sizlerden anlayış ve olumlu geri dönüşler bekliyorum.  
 
Bu sayede sağlıklı tahminler yapabileceğim ve sizlere çok daha katkı sağlayacağım. Ayrıca çift altılı günlerinde ( 9 koşulu yarışlarda) hangi altılıyı daha çok beğenirsem o programa tahmin vermeyi düşünmekteyim. 
Sizlerin de fikirleri olursa bana özelden veya buradan mesaj atabilirsiniz.   
 
 
 
BIG FATHERAyağına son derece seri bir isim olan BIG FATHER, son iki koşusuyla beraber bir çıkış yakaladı. Bir önceki koşusunda 3.lükte kalmasına rağmen gayet tatminkar performans sergiledi. Bir sonraki koşusunda ise, birçok seri safkan ve kulvarı nedeniyle BIG FATHER'a şans vermemiştim. Ama BIG FATHER starttan ok gibi fırlayıp tüm rakiplerinin önünde beyaz bayrak ayna yapmayı başardı. Üstelik siklet dezavantajına rağmen..
Bugün, çok daha hazır bir şekilde ve sevdiği Ankara pistinde uygun sikletiyle start alıyor. Ancak mesafe ve stili rakipleri nedeniyle bir türlü BIG FATHER ile risk almak içime sinmedi. EYMENİM, CANDAR ve PILAT'tan erkenden kurtulur ve son metrelerde emeklemeye başlamazsa beyaz bayrak ayna yapacaktır. Alternatif banko adayım BIG FATHER'dır.
Beklediğim performansı sergileyemez ve sonlarda geçilecekse sprinter isimlerden birine geçilecektir. Bu isimler MAGIC RAIN, DIDYME ve LANISTA'dır. Dört safkanı yazarak ikinci ayağı geçiyorum.   
    

GÜMÜŞSOY: Bu isimle çok kötü bir anım var halen unutmuş değilim. 10 bin veren Ankara altılısını GÜMÜŞSOY tercihi yüzünden kaçırmıştım. Oysa ki FIRE MAMBO o gün tekimdi ve son ana kadar GÜMÜŞSOY'un yanında kazanan CANÖZÜMLÜ vardı. Son anda ne olduysa GÜMÜŞSOY'da karar kıldım ve FIRE MAMBO yanına bir safkanı yazarken, son ayakta çok tuttuğum CANÖZÜMLÜ'yü çıkardım. Sonuç ise halen unutamadığım bir altılı olarak bende kaldı..
Koşuya dönecek olursak, USAGARA, KIRMANŞAH ve CİHANEFE'nin önde bir üçlü oluşturmasını bekliyorum. Tabi USAGARA liderlik için ısrarcı olacak diğer iki isimde 2-3 gitmek isteyeceklerdir. Bu durumda düzlüğe çıkmadan öndeki ikili USAGARA'yı atlatmak için çaba sarf ederlerken, en dış kulvara tempoya karışmayacak GÜMÜŞSOY açılacaktır. BESLENEY'de tempoya karışmayacak fakat BESLENEY eski formundan çok uzakta ve bitirici sprintini bugünde yapamayacaktır diye düşünüyorum. KUBİLAY ve BURHANİYE'den bahsetmeye bile gerek yok..
Öndeki üçlünün düzlükle beraber bulaşmasını ve GÜMÜŞSOY'un etkili düzlük sprintiyle rakiplerini çaresiz bırakmasını bekliyorum. GÜMÜŞSOY bana göre günün en sağlam bankosudur.     
    

DUTYFREESon koşusunda 5.likte kalmasına rağmen alternatif bir başka banko adayım DUTYFREE'dir. Birçok seri ismin koşuyu oldukça süratlendirmesini beklediğim beşinci ayakta, DUTYFREE'nin Ankara pistini yadırgamaması durumunda etkili düzlük sprintiyle kazanması normal sonuç olacaktır. Bana göre iki safkan ciddi rakibi olabilir. Son koşusunda ön grupta sabırlı bekleme yaparak kazanan KEMALHAN ve stili rakiplerine aldırış etmeden beyaz bayrak ayna yapabilecek ALWAYS PRESIDENT..  Üç safkanı yazarak bu ayağı geçeceğimizi düşünüyorum. 
 
 



ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:3,6,5,4,1,2
2.AYAK:6,,5,2,3
3.AYAK:6
4.AYAK:4,2,5
5.AYAK:3,,6,1
6.AYAK:3,5,9,7,8,2

Herkese bol şanslar ve güzel hafta sonları dilerim.
  1. Yazan : freeman

    Başlık : ESKI SİSTEM GUZEL...

    Üstad.. önceden olduğu gibi devam etmek en iyisi... yani 9 koşulu günde birinci altılıyı es geçelim her zaman.. ikinci altılıya bakalım.. zaten birinci altılıya genelde fazla rağbet olmadıgı için hasılat düşük oluyor.. aynı zaman da saçma sapan bir uygulama olduğu da bir gerçek.. elazığ yarışlarında dinlenmen yeterli olacaksa eğer.. yine eski sistem de devam etmemizi isterim.. İyi hafta sonları ve sevgiler diliyorum...


  2. Yazan : muzreffa

    Başlık : Tahmin ve yorumlar

    Merhaba, Mayıs ayında birim fiyat ta artıyor. Tasarruf için haftalık oyun sayısını azaltmak ilk akla gelen önlemdir. Bu sizin düşüncenize de destek sağlar. Öncelikle çok mantıksız sonuçların oluşmadığı ve tutturma ihtimalimizin diğer illerdeki yarışlara nazaran yüksek olduğu Ankara ve İstanbul yarışlarına öncelik verilmesi yararlı olacaktır. Bursa, Adana, İzmir ve Diğer programlar için ise uygun olanlar için tahmin verilmesi uygun olacaktır. İyi günler dilerim. muzreffa


  3. Yazan : Rosicky

    Başlık : Pazartesi

    Bana soracak olursan diğer siteler gibi çapraz kupon yapmıyorsun tek başına ayakta duruyorsun ki en önemlisi bu oyunun şablondan ibaret olmadığını koşturduğun koşulardan görebiliyoruz. Buradaki tüm üyeler yarışları izlerken en az benim kadar deja vu oluyordur. Tek tatil günü de bana kalırsa Pazartesi olabilir. Bol şans kolay gelsin. Iyi çalışmalar


  4. Yazan : kumyako

    Başlık : tahminler.

    Sevgili gurkan : site acıldıgından itibaren yorumlarını okuyorum,dönemsel olarak harika tahminler ve yarış analizlerini tek basına yaptın ve bunun yogun bir emek gerektirdiği bir gercek.Son donemlerde senden beklediğimiz performans biraz dususte bu bir gercek ve eski gunlerını bekliyoruz.Bunun dısında herkes gibi dinlenmek seninde hakkın ben kendi adıma alacagın karara saygı duyarım,senin iyi oldugun donemlerdeki performansın hiç bir yorumcuyla mukayese bile edilemez.iyi calışmalar.


  5. Yazan : muzreffa

    Başlık : Tahminler

    Merhaba, Hazır Mayıs ayında birim fiyat uygulaması da başlayacak. Mali yükü azaltmak için haftalık oynadığımız bahis sayısını azaltmamız yerinde olacaktır. Bu arada : Sizinde sadece çok mantık dışı sonuçların oluşmadığı İstanbul ve Ankara yarışları için tahmin vermeniz. Diğer şehirler için ise her gün değil seçerek tahmin vermeniz uygun olacaktır. İyi günler dilerim. muzreffa


  6. Yazan : umit.kahraman01

    Başlık : ESKİ SİSTEM

    SEVGİLİ ÜMİT SENİ ÇOK UZUN SÜREDİR TAKİP EDİYOR VE ETTİRİYORUM BAZEN HER İSTEDİMİZ OLMUYOR BU ARALAR SADECE BİRAZ ŞANS LAZIM ODA ALTILI BULMAKTA EN ETKEN ROL BİLİRSİN BANA KALIRSA 9 10 KOŞUYU 2 ALTILIYI BIRAKALIM BİZE 1 ALTILI YETER SADECE ESKİ SİSTEMDE NORMAL ALTILIMIZA DEVAM EDELİM ZATEN BİRİM FİYATIDA ARTACAK SAYGI VE SEVGİLERİMLE BÖYLECE SENİ TAKİP EDEN ÜYELERİNE DAHA FAYDALI OLURSUN FAZLA ALTILI VERMEK DEĞİL DOĞRU ALTILIYI VERMEK ÖNEMLİ BUNUDA SEN ZATEN YAPIYORSUN SAYGI VE SEVGİLERİMLE EMEĞİNE SAĞLIK HERKESE BOL ŞANSLAR ADANALI............


  7. Yazan : özde

    Başlık : Denioz

    Brncede eski sistem normal altili


  8. Yazan : ayser09

    Başlık : sen ne istersen

    Ustad hangi 6li hosuna giderse ona yogunlas


  9. Yazan : MSB4592

    Başlık : son karar senin

    dinlenmek seninde hakkın tabiki son karar senin.


  10. Yazan : gokhan0727

    Başlık : aile birinci öncelik

    sevgili ümit bey yaptığın iş ücretli bile olsa insan olarak hep aynı motivasyonla bu işi ayakta tutmak tabiki çokkk zorr.. tek altılı olayına diğer arkadaşlarım gibi sıcak bakıyorum.. tatil günü olarak ise ailenin sana hangi gün ihtiyacı var ise yada hangi gün onlar için uygunsa sitedeki arkadaşlarımında bunu makul karşılayacağını düşünüyorum:))..sevgiler


  11. Yazan : ahmet1234

    Başlık : Tüm yorumlara katılıyorum

    Kardeşim tabi ki sağlık ve ailen öncelikle olmalı. Bence de çift altılı günlerinde kafana yatanı değerlendir. Doğu ilinin olduğ günde dinlen ve dinç kal derim. Kararı kendin ver der, herkese saygı ve sevgilerimi sunarım.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.