ANKARA TAHMİNLERİM - FARKLI AYAKTA CAZİP BANKO

SAN VICENTE: Hayatında ilk defa çim pist ve uzun mesafeye son koşusunda çıkan SAN VICENTE, düzlükle beraber kolay temposuyla grubu yakalamış ve kazanacak izlenimi vermişti. Ama safkanın sonlarda temposu düştü ve yakın ara 3.lükte kaldı. 
Temposunun düşmesini, ilk defa uzun mesafede koşmasına bağlıyorum. 
Bu defa mesafe biraz daha kısaldı ve SAN VICENTE kondisyon açığını son startıyla beraber gidermiş vaziyette start alacak. 
Gidişata baktığımızda; ELBİ, LUCKY BABY ve TESTA CESTA'nın ilk metrelerde önlere düşeceğini görüyoruz. Temponun rölanti ya da çok süratli geçmesi SAN VICENTE için çok mühim değildir. Çünkü, son koşusunda SAN VICENTE'nin kolay tempoda gidebildiğini ve binicisinin teşviklerine anından cevap verdiğini gözlemledim. Bu yüzden tempodan çok binicisinin safkanı zamanında yürütmesi önem kazanıyor. Aprantisi de safkanı çok iyi tanıdığı için zamanında hamlesini yapacaktır.
Ciddi rakiplerine göre siklet avantajı bulunan SAN VICENTE'nin etkili düzlük sprintiyle ilk birinciliğini almasını bekliyorum. SAN VICENTE en fazla güvendiğim isim olup önereceğim bankomdur.  
  

ÖZTUNÇBir önceki koşusunu kazanırken oldukça beğenimi kazanan ÖZTUNÇ, son koşusunda sert rakiplerinin arasında doğal olarak etkili olamadı. Ama genel görüntüsü binicisinin teşviği bıraktığı yere kadar gayet sağlıklıydı.
Bugün, dişine göre grupta en önemlisi lehine gidişatta start alacak. ÖZTUNÇ stili gereği liderliği almıyor ama koşuyu her daim ön grubun hemen arkasında takip ediyor. Bugünde kulvarının vermiş olduğu avantaj ile öne düşmesini herhangi bir ismin liderlik için ısrar etmesi durumunda koşuyu 2-3 takip etmesini bekliyorum. Düzlüğe gelene kadar koşu sürat kazanmayacağı için ÖZTUNÇ'un bir anda vites değiştirmesini ve düzlüğün ilk metrelerinde liderliği almasını bekliyorum. Rakipleri toparlanana kadar ÖZTUNÇ'un aynayı ilk geçen isim olacağını düşünüyorum. Dolayısıyla ÖZTUNÇ ikinci bankomdur.
Daha geniş kupon yapan üyelerimiz; MUSON RÜZGARI ile SAĞNAKHAN yazarak son ayağı geçebilirler. 
 
NOT: Elemek durumunda kaldığım ve çekindiğim isimler; ASMİN KIZI, KAĞIZMAN, TEKELİHAN, BORDALI, PREVEZE,  AĞADAYI, RIGHT OR WRONG, GÜVENER ve DOĞU KIZI'dır. 
 
 




ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:4,3,9,2,7
2.AYAK:11
3.AYAK:6,10,4,8,2
4.AYAK:1,3,2,5,8
5.AYAK:7,4,10,9,2,3
6.AYAK:5/4,8

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : ahmet1234

    Başlık : teşekkür

    Kardeşim sayende 16 ganyanlı bahabeyi yazarak 10 misli dörtlü buldum. Dördüncü ayak favori gelmeseydi çok iyi olacaktı. Olsun hatırı sayılır bir para kazandım. Emeklerine saģlık.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.