ADANA TAHMİNLERİM - TEK BANKO

AKINCIHAN: 9 atın start aldığı koşuda AFFAN ve HUYSUZ dışındaki diğer isimler son derece vasatlar. AFFAN'nın gidişat lehine gelişecek ama AKINCIHAN'da gidişatı iyi bilen binicisi ile önlerde yer tutacaktır. HUYSUZ, adı gibi hakimiyeti son derece zor bir safkan. Düzlüğe çıkıldığında önde bahsettiğim üçlünün buluşmasını ve bitirici sprinter özelliği ile AKINCIHAN'ın aynayı ilk geçen isim olmasını bekliyorum. Son katıldığı koşularda iyi koşmasına rağmen gidişat kurbanı olan AKINCIHAN, zeki jokeyi ile gidişat dezavantajını bertaraf edip bu defa kazanmasını bilecektir. AKINCIHAN bana göre günün en güvenilir ismidir.   
   
UMUNÇ - AYGÜLÜM: SİPANKIZI, HAVİN, SÜSLÜM ve GÜLDEREN gibi ayağına seri isimlerin ilk metrelerle sürat kazandıracağı koşuyu bitirici sprinter yapıya sahip bir safkanın kazanması oldukça yüksek ihtimaldir. Bu tanıma uyan safkanlar; ELİFİM, AHUSENKIZ, ŞENPAL, UMUNÇ ve AYGÜLÜM'dür.
Bu isimlerden ELİFİM, uzun zamandır start almıyor ve sezon sonunda çok iyi durumda değildi. AHUSENKIZ, geçen sene harikalar yaratmıştı ama müthiş bir düşüşte ve formunda kıpırdanma bulunmuyor. Özel takibimde olan ŞENPAL, son koşusunda tabela dışında kalmasına rağmen formunu ilerletmiş bir görüntü çizdi. Bugünde etkili koşacak ama şablon fiyatını çok yukarılara çıkarmamak adına elediğim isimlerden oldu.
Geriye kalan isimler form olarak rakiplerinden bir adım öne çıkan AYGÜLÜM ve UMUNÇ'tur. Her iki isimde süratli geçen koşularda düzlük sprintleriyle etkili oluyorlar. Bugünde tüm şartlar lehlerine gelişeceği için gününde olanın kazanmasını bekliyorum. AYGÜLÜM ve UMUNÇ yazarak son ayağı iki isimle geçiyorum.   
   
NOT: Şablonu şişirmemek adına elediğim ve çekindiğim isimler; IMPRESSING, KILIÇ PRENSENS ve ŞENPAL'dir.   
   

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:7,2,9,4,6,8,11
2.AYAK:4,1,9,10,2,3
3.AYAK:12,5,2,3,1,7,10
4.AYAK:3
5.AYAK:8,4,6,2
6.AYAK:11,7

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : umit.kahraman01

    Başlık : 2,TEK

    ÜMİT BEY 2, TEK KİM OLUR TEŞEKKÜRLER..


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : umit.kahraman01

    Alternatif banko adayim bulunmuyor. Zorlu programda Akincihan binici avantaji farkiyla bankomdur.


  3. Yazan : orpen2010

    Başlık : super tahminler

    super tahmin,guzel kurgu ne yazikki arap atlarinin istikrarsizliginin kurbani olmus,tutmus kadar basarili tahmin,emeginize saglik,en kisa surede vip uyegilige gececegim .


  4. Yazan : saimeylulhazal

    Başlık : tebrik..

    Ümit bey size helal olsun..kurgu çok güzeldi.ama yapacak bişey yok..kısmetsizlik


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.