İZMİR TAHMİNLERİM - GÜZEL PROGRAM - ₺218,37

KEYFE DEĞER: Son koşusuna kadar ısrarla önerdiğim KEYFE DEĞER, ummadığım bir koşuda üstelik çıktığı gibi kazanarak herkes gibi bana da süpriz yapmıştı. Ağırkanlı yapısıyla liderliği alması doğru bir hamleydi ama son metrelerdeki mücadelesi çok daha beğenimi kazandı. 
Bugün, bu safkanı banko olarak önerebilirdim ama ilgililerinin vereceği taktiği bilmediğim için riske girmek istemedim. Son koşusunda kaçarak etkili olduğundan dolayı ilgilileri bugünde liderliği al demesi KEYFE DEĞER'in şansını neredeyse sıfıra indirecektir. Ancak, bu defa bekle talimatı gelirse; KEYFE DEĞER'in süratli geçecek koşuda etkili düzlük sprintiyle rakiplerini çaresiz bırakması normal sonuç olur.
Verilecek taktiğe güvenmediğim için KEYFE DEĞER, sadace ufak kupon yapan üyelerimiz için bankom olacaktır. Geniş kuponumda siklet farkları nedeniyle tüm isimlere şans veriyorum. Sıralamam ise şablondadır.   
   
TURABİ: Üst gruplarda start aldığı koşulardan sonra kendisine uygun bir grup bulan TURABİ, bana göre en etkili olduğu mesafede start alacak. Uzun süredir takipçim olan üyelerimiz hatırlayacaklardır TURABİ'yi ne zaman banko önersem kazanmasını bildi. TURABİ'nin yarış karakterini beğenmesem de bu safkana karşı bir sempatim olduğunu söylemeliyim.
Bu safkanın kendisine göre uzun sayılacak mesafede katıldığı son iki koşusunu kesinlikle ölçü almıyorum. Gerçi ölçü almadığım koşuları bile bugünkü rakipleri için yeterli olabilir. 
Bugün,  ideal mesafesinde ve lehine gidişatta start alıyor. H.Kalınyılmaz'ın tek yapması gereken TURABİ ile iyi yer tutup safkanın kısa ama etkili sprintini son metrelere saklamak olmalıdır. Aralarda kalıp sıkışması veya yol bulamamış olması TURABİ için sorun teşkil etmeyecektir. Yeter ki, ideal mesafesinde sprintini doğru ayarlayın. TURABİ, aralardan çıktığı an koşuya ağırlığını koymasını bilecektir. 
Uygun şartlar aldında start alacak olan TURABİ, en fazla güvendiğim isim olup önereceğim bankomdur.   
   
NOT: Şablonu şişirmemek adına elediğim safkanlar; ŞİLEYE, MIZRAK ve REİSHAN'dır. KEYFE DEĞER ile risk alan üyelerimiz elediğim isimlere şans verebilirler. ORKUNHAN ve RUH ADAM ise çok iyi koşmasını beklediğim isimlerdir.
   

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:4,3,8,5,6
2.AYAK:3,8,5
3.AYAK:4,,3,6,1,2,5
4.AYAK:7,2,5,3,4,1
5.AYAK:3
6.AYAK:8,10,3,4

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : MSB4592

    Başlık : TEBRİKLER

    DÜNKÜ İSTANBUL OYUNUM ÜÇ TEKLE TOPLAM YEDİ LİRA İLE DEĞERLİ YORUMLARINI İLE BULDUK. BAŞARILARININ DEVAMI DİLEĞİYLE 8,9,2,4,5,1,7 -5 -2-1,2,3,6,8-3,6,8,9-6


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : çıkan at değişiklik hk.

    Çıkan CAPOLAVORO yerine MIZRAK şablona eklenmiştir.17:20


  3. Yazan : ilhaneses

    Başlık : TEBRİKLER

    ÜMİT KARDEŞİM YİNE HARİKALAR YARATTIN TEBRİKLER........BAŞARILARIN DEVAMI DİLEĞİYLE.SELAMLAR.


  4. Yazan : ahmet1234

    Başlık : Tebriğe devam

    Kardeşim tebrik etmekten yoruldum ama sen bulmaya devam et ben bıkmadan tebrik edeceğim. Helal olsun.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.