İSTANBUL TAHMİNLERİM - ₺249,86

LADY MORGANA - RALEYKA: Diğer maiden koşuya göre daha vasat isimlerin bir araya geldiği ikinci ayakta, uzun süredir start almamış olmasına rağmen LADY MORGANA'yı rakiplerinden bir adım daha önde görüyorum. İdmanlarında iyi bir hazırlık devresi geçiren bu isim, verdiği aradan etkilenmezse kolay bile kazanırsa şaşırmam. LADY MORGANA net favorimdir.
Bana göre tek ciddi rakibi RALEYKA olabilir. Tam mesafesinde sert jokeyiyle start alacak RALEYKA, iyi bir çıkışla ön tarafta tutunabilirse kısa ama etkili sprintiyle sonuca gidebilir. LADY MORGANA'yı kazanmaya yakın görsem de RALEYKA'da yazarak ikinci ayağı geçiyorum.  
  
BABAMEVLÜT: Şampiyon safkan yaşadığı bir takım sorunlar nedeniyle uzunca bir süre tedavi gördü. Tedavi sonrası idmanlarına başlayan BABAMEVLÜT, hiç olmadığı kadar idmanlarında iyi dereceler sergilemeyi başardı. İdman pisti programında izlediğim şampiyon gayet istekli ve düzgün aksiyonlarıyla sıhhatli görünüyordu. 
Zaten ilgililerinin hazır olmadan bu safkanı riske edeceklerini düşünmüyorum. Dolayısıyla KIRMANŞAH'ı önüne alıp düzlükte güçlü yapısıyla tüm grubu çaresiz bırakarak kazanması normal sonuç olacaktır. Şampiyon BABAMEVLÜT en fazla güvendiğim isim olup önereceğim bankomdur.  
  

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:8,9,2,4,5,1,7
2.AYAK:5,10
3.AYAK:2
4.AYAK:1,3,2,6,8
5.AYAK:9,3,8,6
6.AYAK:6,4,13,8,7,3,11

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : ahmet1234

    Başlık : tebriklere devam

    Bursa 9-11 geçerek kaliteni yine gösterdin. İstanbul koşularında zaten eline hiç bir yorumcu su dökemez. Orjin, galop, derece v.s hiçbirinin önemi yok. Sadece senin değerli yorumlarının önemi var. Helal olsun diyorum. Başkada bişi demiyorum. ALLAH nazarlardan saklasın.


  2. Yazan : ilhaneses

    Başlık : TEBRİKLER

    SEVGİLİ ÜMİT KARDEŞİM... SEN ÇOK HARİKASIN.BAŞARILARININ DEVAMI DİLEĞİYLE.


  3. Yazan : Maden4122

    Başlık : Slm

    Helal olsun hayırlı olsun şimdiden


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.