KOCAELİ TAHMİNLERİM - BEŞTE BEŞ OLSUN

LEGA NORD: İlk startından tabela dışında kalmasına rağmen dikkat çekici performans sergileyen LEGA NORD, son startında daha etkili koşmasına rağmen aynaya yakın TUMAI arkasında ikincilikte kalmıştı. Bu defa artan tecrübesi ile kazanmaya bir hayli yakın görünüyor. Ufak ve alternatif kupon yapan üyelerimiz LEGA NORD ile riske girebilirler. Ben ise, daha sağlam olduğuna inandığım bankom olduğu için bu isimle risk almak istemedim. Rakip olarak önereceğim safkanlar sırasıyla şablonumdadır.  
  

HAŞMET - SOKOLLU: Siklet dezavanjlarına rağmen son derece uygun grupta start alan HAŞMET ve SOKOLLU dördüncü ayak için yeterli olacaktır. Bu isimlerden HAŞMET favorimdir. Ekürisi önde tempo yapacak SOKOLLU'yu bozmak için tempoyu yükseltmek isteyecektir. Koşunun temposu beklediğim gibi süratli geçerse HAŞMET'in etkili düzlük sprintiyle kazanması benim açımdan normal sonuç olur. Fakat, ekürisi koşuyu süratlendirmek yerine kendi stilinde koşup bekleme yaparsa, o zaman SOKOLLU'yu yakalamak son derece güçleşir. Dolayısıyla beyaz bayrak ayna yapabileceği için HAŞMET ile SOKOLLU'yu ayrımsız kuponuma yazıyorum.  
  

ZEMBELEK - KAĞIZMAN - DESTAN YAZAN: Riskli gibi görünse de beşinci ayağı önerdiğim üç isimle geçeceğimizi düşünüyorum. Bu isimler hakkında kısaca görüşlerim şu şekilde olacaktır; 
 
ZEMBELEK: ONURSOY dışında temposunu bozabilecek bir isim bulunmuyor. Son koşusunda ağır sikletine ve ters mesafeye rağmen gayet başarılı bir ikincilik elde etmişti. Uygunlaşan rakipleri ve sikleti sebebiyle avantajlı gidişatta kazanmaya oldukça yakındır. 
 
KAĞIZMAN: Son koşularıyla beraber formunda artış olan KAĞIZMAN, çok önemli bir siklet avantajını elinde bulunduruyor. Ayrıca stili gereği koşuyu ön grupta takip ettiği için gidişatta lehine gelişecek. Aprantisi ön grupta sabırlı bekleme yapabilirse mutlaka etkili olacaktır. 
 
DESTAN YAZAN: Hem geride hem de ön grupta bekleme yapabilme özelliğine sahip olan DESTAN YAZAN, her türlü tempoda etkili olabiliyor. Bu nedenle tempo nasıl olursa olsun yakaladığı güzel formuyla DESTAN YAZAN son metrelerde birincilik mücadelesinin içinde mutlaka yer alacaktır. 
 
Not: KAMBER'i mesafe ve gidişat nedeniyle, SEVİMLİ'yi ise sikleti sebebiyle eledim. Geniş kupon yapan ve yeri olan üyelerimiz her iki isme de şans vererek beşinci ayağı geçebilirler.  
  

PAYBACK: Birbirinden süratli isimlerin bir araya geldiği son ayakta, sprinter bir ismin kazanacağı kanısına vardım. Sprinter olarak nitelendirilecek CATCH THE WIND, WIND OF EMRE ve DERVİŞBEY dışında herhangi başka bir isim bulunmuyor. Geriye kalan isimler ya kaçarak etkili olmaya çalışıyor ya da ön grupta bekleme yapıyorlar. Sprinter isimlerden WIND OF EMRE uzun zamandır start almıyor. Zaten en son çok kötü durumda ve formsuz durumdaydı. Büyük bir değişim yaşamazsa kazanması uzak ihtimaldir. DERVİŞBEY ise takibimde olan bir isim ama bir türlü beklediğim yarışları yapamadı. PAYBACK ile kıyasladığımda arada çok büyük fark olduğu için iyi koşsa bile kazanamayacağını düşünüyorum. CATC THE WIND ise, son derece zor bir isim. Ve kazanma karakteri çok zayıf. Müsait sikleti avantaj yaratacak gözüküyor ama gününde olan PAYBACK'e kafa tutacağını sanmıyorum.
Sonuç olarak birbirinden süratli isimlerin arasında bitirici tek sprinter olan PAYBACK'in sabırlı bir bekleme ile tüm gruba hakim olması benim açımdan normal sonuç olacaktır. PAYBACK en fazla güvendiğim isim olup önereceğim bankomdur. 


ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:8,9,10,,5,4,6
2.AYAK:6,,4,7,3,10,8,5,2
3.AYAK:4,2,7,5,1,3,6
4.AYAK:2,1
5.AYAK:5,10,3
6.AYAK:4

ALTILI GANYAN(9/2/6/1/5/11) :18.784,65 t, BEŞLİ GANYAN(2/6/1/5/11) :2.045,85 t, DÖRTLÜ GANYAN(6/1/5/11) :43,89 t, ÜÇLÜ GANYAN(1/5/11) :3,44 t, İKİLİ(2/11) :29,70 t, SIRALI İKİLİ(11/2) :84,95 t, ÜÇLÜ BAHİS(11/2/4) :29,50 t, PLASE(11) :2,60 t, PLASE(2) :3,25 t, PLASE İKİLİ(2/11) :16,90 t, PLASE İKİLİ(2/4) :10,60 t, PLASE İKİLİ(4/11) :7,10t, 5. ÇİFTE(5/11) :33,25 t, YEDİLİ PLASE(1,2,5/9,10/2,10/5,6/1,2,4/5,10/2,11) :69,75 t
  1. Yazan : ahmet1234

    Başlık : süpersin

    Yorumların içinde 18 milyar var. Son ayağı 4 atta yazmama rağmen erceşmeliden yattım. Üst üste 5. gün sonuçta bulamamış olsanda bence 5 te 5 oldu. Helal olsun, sen bu tahminlerle daha ne rekorlar kıracaksın. Saygılar


  2. Yazan : fıratyılmaz

    Başlık : ERÇEŞMELİ

    Erçeşmeli sıralamanda ilk 4 te olsaydı altılıyı bulmuştum ama olmadı canımız sağ olsun.emeklerine sağlık


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.