İSTANBUL TAHMİNLERİM - GÜZEL PROGRAM - ₺82,30

BARDO: Bir önceki koşusunu ağır sikletine ve dezavantajlı gidişata rağmen kazanırken süper durumda olduğunu belli eden BARDO, son koşusunda; bugünkü rakiplerine göre çok daha sert grupta 3.lük elde etmişti. Geçtiği ve geçildiği isimlerin hangisi bu ayakta start alsa, kesinlikle 1.05 ganyana koşar ve muhtemelen günün teki konumunda olurdu. Yani, 3.lüğü son derece başarılyıdı diyebilirim..
BARDO' nun bugünkü koşuda ciddi rakiplerine göre siklet dezavantajı bulunuyor ancak, önemli derece de gidişat avantajını elinde bulundurması bu açığı kapatıyor. Ayrıca safkanın idmanlarında formunu iyiden iyiye arttırması cabası..
İlk metrelerle beraber liderliği alacak BARDO'yu, GREEN HAWK ile BÜYÜK AMED 2-3 takip edeceklerdir. Liderliği almak için ısrarcı olmayacakları için beyaz bayrak ayna yapmaya oldukça yakın gördüğüm BARDO, banko önereceğim isim olacaktır.
Başka bir ayakta daha fazla güvendiğim bir bankom olduğundan ve az atlı koşuda herhangi bir safkanın stili dışı koşma ihtimalini göz önünde bulundurarak BARDO'ya geniş kuponumda rakip önermeye karar verdim. Başta kendisini yakından takip edecek isimler GREEN HAWK ile BÜYÜK AMED olmak üzere koşunun beklediğimin aksine erken süratlenmesi durumunda RADİKAL STAR ile GÖÇMENHAN devreye girmesini beklediğim isimlerdir. 
Tüm ayaklar içerisinde elediğim tek isim WOLFS BREATH'tir. Şablonumu bana göre yatırabilecek tek isimdir. Yeri olanlar bu ismi de yazarak ikinci ayağı kapatabilirler. Ben ise; tempo ve sikleti nedeniyle şablonu daha fazla şişirmemek adına elemek durumunda kaldım.   
   
SANZATU: Son iki koşusunda tabela dışı kalmasına rağmen üçüncü ayaktaki favorim SANZATU olacaktır. Üst üste iki birincilik elde ettikten sonra son iki koşusunda aleyhine şartlarda koştuğu için başarısız olduğunu düşündüğüm SANZATU, bu defa istediği şartlar altında kendisiyle uyumlu binicisi ile start alıyor. İlk metrelerle liderliği alacak ve istediği gibi tempoyu belirleyecektir. Gününde olur ve rakipleri SANZATU'yu gereğinden fazla önde boş bırakırsa günün süprizine imza atabilir. Üçüncü ayakta SANZATU, kuponlara yazılması gereken ilk isimdir. 
Son startında banko önerdiğim ve bizi mahçup etmeyip 9.5 milyar kazanmamızı sağlayan COOL GIRL başta olmak üzere, gördüğü koşu sonrası çok ciddi hazırlıklar yapan VILLAGE VIND, binicisinin sprintini iyi ayarlaması durumunda MAXIMUS DREAM ile koşunun beklediğimin aksine erken süratlenmesi durumunda MISTER BARON devreye girebilecek diğer safkanlardır.   
   
KARABEKMEZ: Son iki uzun mesafeli koşusunu kazanan KARABEKMEZ, bir kez daha uzun mesafeli bir koşuda şansını deneyecek.
KARABEKMEZ'den önce rakiplerini mercek altına alalım..
WINŞAH ile QUEEN EYECELL son derece vasat isimler. WINŞAH tabela mücadelesi vermeye çalışacak, QUEEN EYECELL ise tamamen kondisyon açığını kapatmak için start alacaktır. 
LAGUARDIA beğendiğim bir isim ama kesinlikle kısa mesafeli koşularda etkili olabilecek yapıya sahip. Tutarak gidebiliyor ve jokeyinin komutlarına hemen cevap verebiliyor. Uzayan her mesafe bu tipteki safkanlar için sorun teşkil ediyor. Bu nedenle etkili koşsa bile uzayan mesafede kazanamayacağını düşünüyorum. 
CYRSTAL CLEAR ise, etkili düzlük sprintine sahip bir isim. Ancak uzun aradan sonra bir koşu görmesine rağmen tam olarak hazır olduğunu düşünmüyorum. Uzun mesafe deneyimi olmadığı için eksik işlerle kazanması zor görünüyor.
ANTIYOKUS beni en fazla korkutan isimlerin başında geliyor. Daha önceki koşularında start sorunu nedeniyle etkili olamıyordu. Son koşusunda startta takılmayınca kazanan bu isim bana göre vasat isimleri geride bırakmayı başardı. Bugünde starttan iyi çıkış yaparsa KARABEKMEZ'in en ciddi rakibi olacaktır. Ama iyi koşsa bile gününde bir KARABEKMEZ'e diş geçiremeyeceğini düşünüyorum.
Kısacası her koşusunda üzerine koyan KARABEKMEZ'in dişine göre grubu lehine mesafede geride bırakması benim açımdan normal sonuç olacaktır. KARABEKMEZ, en fazla güvendiğim isim olup önereceğim bankomdur.   
   

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:1,8,5,2,3,4
2.AYAK:1/7,2,6,5,3
3.AYAK:4,,7,6,2,3
4.AYAK:2
5.AYAK:2,1,6
6.AYAK:2,7,9,4

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : umit.kahraman01

    Başlık : URFA YORUMU

    ŞEF URFA DA HİÇ TAKİBİNDE OLAN HİÇ AT YOK MU UFAK BİRŞEYLER PAYLAŞSAN


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : umit.kahraman01

    Urfa programına hiç bakmadım. O yüzden göz gezdirmeyle paylaşım yapmak istemiyorum.


  3. Yazan : şemin

    Başlık : merhaba

    tahmin yayınlanmıştır yazıyor


  4. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : çıkan at ve ilave hk.

    Babaali yerine wolfs breath sablona eklenmistir. 17:00


  5. Yazan : doc66

    Başlık : tebrikler

    bak alışkanlık yaptı yatınca şoka giriyorum tebrik ederim emeğine sağlık


  6. Yazan : şemin

    Başlık : merhaba

    kocaeli tahminleri tahmini kaçta yayınlanır


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.