ADANA TAHMİNLERİM - ₺37,72

THE ROADTO VICTORY: Bir önceki kısa mesafeli koşusunda oldukça beğenimi kazanan bu isim, son koşusunda uzun mesafede eksik koşacağını göstermiş oldu. Bugün ideal mesafesinde en önemlisi son derece vasat isimler arasında start alacak. Ciddi rakiplerine bakacak olursak; ANOTHER DREAM, kazanma özürlüsü bir isim. Bugünde tabelanın dipleri için mücadele verecektir diye düşünüyorum. CARELESS ise, beğendiğim ve takibimde olan bir safkan. Ancak start problemi kendisine engel oluyor. Edindiğim bilgiye göre start sorunu tam olarak çözülmemiş. Bu yüzden kazanamayacaktır görüşündeyim. BIG VIOLET, son startında dikkat çekici performans sergiledi. Ama rakipsizlikten dolayı başarılı gözüktüğünü düşünüyorum. Bankomuzun en ciddi rakibi konumunda ama etkili olsa bile en fazla 2. likte kalmasını bekliyorum.
Kısacası THE ROADTO VICTORY' nin uygun rakiplerini geride bırakması benim açımdan normal sonuç olacaktır. THE ROADTO VICTORY en fazla güvendiğim isim olup önereceğim bankomdur.   
    
NOT: Elemek durumunda kaldığım isimler; PATRONKAYA, UMUT ATEŞİ, AFŞİNBEY, CUCİ  ve LOST RIVER'dır. Özellikle üçüncü ayaktan çekindiğimi belirtmek isterim. Alternatif banko arayan üyelerimiz son ayakta MEHMETCAN ile riske girebilirler.


ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:6,3,8,,1,2
2.AYAK:10
3.AYAK:7,3,2,4
4.AYAK:2,3,5,7,6,1,4
5.AYAK:5,2,4,3,1
6.AYAK:1,,8,4

Herkese bol şanslar ve güzel hafta sonları dilerim.

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.