ADANA TAHMİNLERİM - FARKLI AYAKTA BANKO - ₺610,53

KIRDEMİRKIR: Son startında daha zorlu isimleri çıktığı gibi geride bırakmayı başaran KIRDEMİRKIR, alternatif kupon yapan üyelerimiz için banko önereceğim isim olacaktır. Bugün daha uygun grupta ve en önemlisi lehine gidişatta start alıyor. Özellikle tempoyu belirlediği koşularda etkili olabilen KIRDEMİRKIR'ın temposunu bozmak isteyecek bir rakibi bulunmuyor. Son koşusunda olduğu gibi beyaz bayrak ayna yapmaya yakın olan KIRDEMİRKIR, kazanmaya yakın gördüğüm isim olup ufak kuponlara tek olarak yazılabilir.
Geniş kuponumda ise, KIRDEMİRKIR yanına BLUE AIR FORCE yazarak dördüncü ayağı geçeceğim. Bir önceki koşusunda KIRDEMİRKIR'ı çok kolay mağlup ederken gözlerime inanamamıştım. Son derece kolay kazandıktan sonra start aldığı yarışında ise 3. olmasına rağmen bende hayal kırıklığı yarattı. Ne zaman nasıl koşacağı belli olmayan BLUE AIR FORCE, koşuyu 2-3 takip edip gününde olursa bir kez daha KIRDEMİRKIR'ı mağlup edebilir. Bu nedenle dördüncü ayakta risk almayarak iki ismi yazarak rahat bir yarış izleme taraftarıyım.   
   
YUNUS SU: Grupta start alan isimlerin içerisinde farklı yerlere gelebileceğine inandığım YUNUS SU, kısa bir aradan sonra bu sezon iki yarış gördü. İlk startında tam olarak hazır olmamasına rağmen 5 boy farkla çok kolay kazanırken oldukça beğenimi kazandı. Nitekim bu tip koşularda fark yaparak kazanmak hiçte kolay değildir. O yüzden bu safkanı bir sonraki koşusunu daha dikkatli gözlerle izledim. Dinçlik yarışından etkilendiğini düşündüğüm YUNUS SU, etkisiz binicisinin de büyük katkısıyla doğal olarak etkili olamadı. Ama YUNUS SU'nun son koşusunu kesinlikle ölçü almıyorum. Nedenlerini sıralayacak olursam; dinçlik koşusundan sonra ilk koşusuydu, tempo aleyhine gelişti, rakipleri nispeten daha iyi isimlerdi ve yeteneksiz aprantisi ile start aldı.
Bu defa A.Çelik idaresinde, avantajlı gidişatta ve en etkili olacağı ara sonra 3. startına çıkacak. Öndeki süratli isimlerin hemen arkasında koşuyu 6-7 takip etmesini beklediğim YUNUS SU'nun etkili düzlük sprintiyle denk grubu geride bırakmasını bekliyorum. YUNUS SU en fazla güvendiğim isim olup önereceğim bankomdur.   
   
NOT: Alternatif banko adayım, kaliteli isimlerin anneden kardeşi olan ve her fırsatta kaba kumda başka koşacağını vurguladığım GRUMPY'dir. Verdiği araya rağmen uzun galoplarla hazırlanan bu isim, gününde olursa kazanması normal sonuç olacaktır. Şablonu şişirmemek adına elemek durumunda kaldığım isimler; ZEYTUNLU ve BİLGEALP'tir. Yedili plasenin ilk ayağında ATİKTAY yeterli olacaktır.   
  

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:9,8,4,3,5,6,1
2.AYAK:6,,1,9,10
3.AYAK:1,6,5,11,4,7,10,12,8
4.AYAK:4/3
5.AYAK:8,6,2,3,4
6.AYAK:8

Herkese bol şanslar ve güzel hafta sonları dilerim.
  1. Yazan : cemal1905

    Başlık : Banko

    Yunus suyun rakiplerim kim olur kardelim


  2. Yazan : freeman

    Başlık : on numara

    fenalar fenası.. daha nolsun.. beş ayak birinci at.. hata yaptım bulamadım ben.. tebrikler ümit bey..


  3. Yazan : umit.kahraman01

    Başlık : TEBRİKLER

    TEBRİKLER ŞEF EMEĞİNE SAĞLIK BAŞARILAR.......


  4. Yazan : hepyatanadam

    Başlık : Şansızlık

    Yazık olmuş. Muhteşem bir kurgu; ama sadece bir ayakta sürpriz geliyor. Şu programın hakkı 10 bin tl“den aşağı olmamalıydı.


  5. Yazan : hepyatanadam

    Başlık : Şansızlık

    Yazık olmuş. Muhteşem bir kurgu; ama sadece bir ayakta sürpriz geliyor. Şu programın hakkı 10 bin tl“den aşağı olmamalıydı.


  6. Yazan : onder6321

    Başlık : tebrikler

    Tebrikler. Hem alternatif tekler için, hem de cazip gelebilecek ayağı hissettirdiğiniz için.


  7. Yazan : doc66

    Başlık : tebrikler

    grumpy e güvensek misli olcak altılı.. emeğine sağlık


  8. Yazan : fearless

    Başlık : her ayak birinci atın geliyor Süpersin

    Yarış analizin kurgun muhteşem sen daha iyilerini hak ediyon sen 1 numarasin senin gibisi yok Süpersin biz her zaman senin destekçiniziz senin yorumların analizlerin sayesinde daha büyük altılılar bulacağız bundan eminim


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.