İZMİR TAHMİNLERİM - ₺171,88

TULBARKAN: Handikap puanından anlaşılacağı üzere TULBARKAN, grubun tartışmasız en kaliteli ismidir. Geçen sezon çok iyi yarışlar yapan bu isim, verdiği araya rağmen görmüş olduğu iki koşusunda da etkili performanslar sergiledi. Bugün, kendisine göre uygun grupta, lehine gidişatta ve etkili jokeyi idaresinde start alacak. İlk metrelerle öne çıkmasını beklediğim TULBARKAN, düzlük boyu rakiplerine direnip kazanması benim açımdan normal sonuç olacaktır. TULBARKAN tereddütsüz bankomdur.   
   
LADY TIFFANY - DELİ MAVİ: Start alan isimlerin çoğu süratli yapıya sahip oldukları için bekleme yapan bir safkanın kazanacağı beşinci ayakta favorim LADY TIFFANY olacaktır. Uzun zamandır kazanamıyor olmasına rağmen LADY TIFFANY'in sürekli iyi koştuğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bugünde öylesine süratli isimler var ki, sabırlı bir bekleme yaparsa grubun tek bekleyen ismi olması sebebiyle bitirici sprintiyle mutlaka etkili olacaktır.
Bana göre tek ciddi rakibi DELİ MAVİ'dir. SENSIBLE, SHINY MOON ve MİHRACE gibi seri isimlerin hemen arkasında koşuyu 4.lükte takip edecektir. Düzlüğün ilk metreleriyle beraber öndeki isimlerin tempolarının düşmesinden istifade ederek 200 geçilirken liderliği alacaktır. LADY TIFFANY son metrelerde güçlü gelecek ama DELİ MAVİ'yi geçebilecek mi? bunu hep beraber göreceğiz.    
    
NOT: Özellikle ikinci ayak boş sikletleri MONTPLAY ile VICTORY GOLD ön plana çıkıyorlar. Koşuda süratli bir ismin olmaması sebebiyle SABO BEY'de bir anda arttırma yeteneğine sahip olduğu için etkili koşmasını beklediğim bir başka isimdir. BULBASAUR ise bahsettiğim isimlerin eksik koşması durumunda devreye girecektir. Alternatif banko arayan üyelerimiz ilk ayakta bu defa önde istediği tempoyu kuracağını düşündüğüm HIZLITUĞRA'yı değerlendirebilirler. Diğer ayakları kendime göre kapalı gördüğüm için yorumlamadım. Yedili plase oynayacak üyelerimiz AKIŞLI yazarak yedili plasenin ilk ayağını geçebilirler.   
    

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:5,,,3,1,4,2,6
2.AYAK:7,6,3,,,5
3.AYAK:2
4.AYAK:4,5,3
5.AYAK:3,2
6.AYAK:6,8,5,7,,,2,3,9


UFAK ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:5
2.AYAK:7,6,3
3.AYAK:2
4.AYAK:4,5,3
5.AYAK:3,2
6.AYAK:6,8,5,7

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : BURAKPAŞA

    Başlık : tebrik

    Değerli kardeşim bazı anlar vardır büyük altlılı bulursun ama benim hep deidiğim gibi bulmaktır aslolan bu akşam olsun 170 tl verdi bulmak doğru tahmin etmek çok güzel bir his bu hissi bize defalarca yaşattığın için sonsuz teşekkürler sana....


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.