BURSA TAHMİNLERİM - GÜZEL PROGRAM

EMBİRHAN: Son koşularında adeta içine şeytan kaçan EMBİRHAN, bugünde kazanmaya bir hayli yakın görünüyor. İlk etapta bu safkanı kesinlikle hislerimden dolayı banko önermeyi düşünmüyordum. Ancak mantığım daha ağır bastığı için uygun şartlarda koşacak EMBİRHAN'ı banko önermeye karar verdim.
Startın verilmesiyle stili bir rakibi olmadığı için EMBİRHAN liderliği alacaktır. Özellikle ALMAATA kurnaz jokeyi nedeniyle EMBİRHAN'ı yakından takip edecek ama liderlik için ısrarcı olmayacaktır. İki yarış önce HİSARBEY gibi seri isimle liderlik için inatlaşmasına rağmen kazanan EMBİRHAN, artan formuyla pres yemeyeceği koşuyu daha rahat bir şekilde kazanması gerekir. Mantıken geçilmesi söz konusu bile olmayan EMBİRHAN önereceğim ilk bankom olacaktır.   
   
OCEAN GOLD: Tüm Türkiye nin muhtemelen iki isimle geçeceği dördüncü ayakta OCEAN GOLD ile risk almaya karar verdim.
Öncelikle PANİKLİ ve SIGNORINA nın normal şartlarda şanslarının olmadığını belirtmeliyim. Ayrıca her iki isimde son derece ağırkanlı yapıları gereği bekleme yapmayı tercih ediyorlar. Bugünde OCEAN GOLD ilk metrelerle liderliği alacak ve diğer 3 ismin önünde istediği gibi tempoyu belirleyecektir. OCEAN GOLD'un tek ciddi rakibi MY KONOS, diğer şansı olmayan iki isim gibi bekleme yapıyor. Bunun dışında bugün önlerde yer tutmak isteyebilir ancak sürekli startta takıldığını için (Bugünde muhtemelen 2-3 boy startta takılacaktır) OCEAN GOLD'u rahatsız etmesi uzak ihtimaldir.  
Daha önce MY KONOS, OCEAN GOLD'u geride bırakmıştı ama geçmiş olduğu yarışta koşunun temposu MY KONOS lehine gelişmişti. Ve MY KONOS, o gün kendisini çok iyi tanıyan H.Ketme ile start almıştı. Bugün, kendisine yabancı binicisiyle, aleyhine şartlarda OCEAN GOLD karşısında çaresiz kalacağını düşünüyorum.
Kısacası, ilk metrelerle beraber liderliği alıp tempoyu istediği gibi ayarlayacağını düşündüğüm OCEAN GOLD'un ciddi rakibi MY KONOS'un tüm ataklarına karşılık vererek kazanmasını bekliyorum. OCEAN GOLD önereceğim ikinci bankom olacaktır.   
   
NOT: Kaba kumdaki ilk startını gösterişli kazanan TRIPLE DOUBLE, eğer kaçmayı tercih etmeyip ön grupta bekleme yaparsa bir kez daha kazanmaya yakın olacaktır. Koşunun temposu beklediğim gibi süratli geçer ve TRIBLE DIOBLE tempoya ayak uydurusa; özel takibimde olan XASI'den ekstra bir koşu gelebilir. İkinci ayakta acemi aprantisine rağmen önde boş kalan ALTINKAYA kuponlarda muhakkak bulunması gereken isimdir. İki bankomdan herhangi birine güvenmeyen üyelerimiz son ayakta İDİL SULTAN ile riske girebilirler. Şablonu şişirmemek adına elediğim tek safkan MY KONOS'tur.    
   

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:3,4,,9,6,1,7
2.AYAK:1,3,4,9,6,2,5,8,7
3.AYAK:4
4.AYAK:2
5.AYAK:1,2,5,3,6
6.AYAK:5,,3,1,4,8,10,11,2

Herkese bol şanslar dilerim.

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.