ADANA TAHMİNLERİM - ₺86,89

TILIA FORSon koşusunda açık grup 3 yarışta 5.liği kazanmış olduğu iki koşusundan çok daha değerliydi. Bugün, dişine göre grupta ve lehine gidişatta start alacak.
İdmanlarında formunu muhafaza ettiğini gösteren TILIA FOR un etkili düzlük sprintiyle kazanmasını bekliyorum. TILIA FOR bana göre programdaki en sağlam bankodur. 
 

GLENDOR: Bu safkan için söylenecek çok fazla birşey yok. Öylesine değişti ki, en üst düzey isimlerle rahatlıkla mücadele edecek durumda diyebiliriz. Bugün için tek yapması gereken, önde tempoyu belirleyecek olan ÇAĞANTERCAN a çok fazla avans vermemelidir. Avans vermeyip düzlüğe rakibinin ensesinde çıkarsa güçlü ve akıcı sprintiyle kazanmakta zorlanmayacaktır. GLENDOR alternatif banko adayımdır. 
Bana göre GLENDOR geçilirse önde boş kalacak olan ÇAĞANTERCAN isimli safkana geçilebilir. GLENDOR, rakip olarak DISTANT RISING seçerse; son koşusunda formunu yukarıya taşıdığını gözler önüne seren ÇAĞANTERCAN beyaz bayrak ayna yaparak bir kez daha kazanabilir. Geniş kuponda, GLENDOR yanına ÇAĞANTERCAN yazarak rahat bir yarış izleme taraftarıyım.  
  
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:2,8,11,,1,9,7
2.AYAK:3
3.AYAK:6,,5,2,1
4.AYAK:5/3
5.AYAK:4,1,3,6,5,2
6.AYAK:14,10,12,3,1,9,13

Herkese bol şanslar ve güzel hafta sonları dilerim.
  1. Yazan : vveess

    Başlık : Teşekkür

    Umıt kardes sağolasın yorumların için 2 günde sayende cebım para gördü başarılarının devamı gelır ınsallah tekrar saol


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.