ADANA TAHMİNLERİM - ₺197,20

ATİKTAY: Son koşularında daha zorlu isimler arasında start alan ATİKTAY, sürekli iyi koşarak başarılı performanslara imza attı. Bu defa dişine göre grupta en önemlisi lehine gidişatta start alacak. Start alan isimlere baktığımda SAFALIM dışında ön grupta gidecek dahi bir isim bulunmuyor. Uyumlu aprantisi ile mesafe deneyimi bulunan ATİKTAY ın avantajlı gidişatta beyaz bayrak ayna yaparak kazanması normal sonuç olacaktır. İlk ayakta risk alarak ATİKTAY ı banko olarak öneriyorum.   
   
DERHADIR: Yaşça büyük rakiplerinin yanında ilk defa start alacak olsa da kum pistte kolay kolay geçilmeyeceğini her fırsatta dile getirdiğim DERHADIR a yine güveniyorum. Bugün, en önemli sınavını verecek DERHADIR, startla beraber koşuyu ön grubun arkasında takip edecektir. HIZLITAY, ESKİŞEHİRLİ ve MISTIKBEY koşunun temposunu ilk metrelerden itibaren yukarılara çıkaracaklardır. Sabırlı bir bekleme yapacak olan DERHADIR, düzlükle beraber uzun ve akıcı sprintine başlayacak ve tüm rakiplerine hakim olarak kazanmayı başaracaktır. Seriye devam etmesini beklediğim DERHADIR, bir kez daha bankomdur.   
   
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:1
2.AYAK:9
3.AYAK:2,3,1,4,6
4.AYAK:1,3,,6
5.AYAK:8,9,3,1,4,11,13,5,10
6.AYAK:10,7,5,12,17,13,2,9,1,3,4,,,8,15,6,11

Herkese bol şanslar ve güzel hafta sonları dilerim.
  1. Yazan : ilhaneses

    Başlık : Tebrikler

    Ümit Kardeşim başarılar.Burada sana yorum yapamasak da bil ki takip ediyoruz seni selamlar.Başarıların devamı dileğiyle


  2. Yazan : efener

    Başlık : Tesekkur

    Ümit bey öncelikle iyi pazarlar dünkü başarılı tahmınlerin için sizi kutluyorum beni mutlu ettiniz rabbim de sızı mutlu etsin cümlemizi insallah


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.