KOCAELİ TAHMİNLERİM - ₺312,93

Birinci ayak; İlk ayakta, gidişata göre kazanan isim belli olacaktır. ALTINKAYA ilk metrelerde liderliği alacak LEGION DHONNEUR, SPEAR ve FLY WINGS öndeki ismi yakın takip edecektir. Yüksek ihrimalle ALTINKAYA nın preslere maruz kalmayacağını düşünüyorum. Bu sebepten dolayı sikletine rağmen çıktığı gibi bitirmeye yakın olan ALTINKAYA favorimdir.
İlk rakibi kendisini yakından takip edecek isimlerden LEGION DHONNEUR olacaktır. Zamanında öne gelip rakibine fazla avans vermez ise, düzlükten sonra ALTINKAYA ile girişeceği mücadeleden siklet avantajıyla galip ayrılabilir.
Bir diğer ihtimal ise koşunun yüksek tempoda geçmesidir. Böyle bir durumda SPEAR, VALHALA ve KING OF AGEAN devreye girecek safkanlardır.    
     
İkinci ayak; Banko önereceğim isim TUMAI olacaktır. İlk startında oldukça gerilerde kalmasına rağmen düzlük boyu etkili sprintiyle dikkatimi çeken TUMAI, yakın ara 2.lik elde etmişti. Katılmış olduğu koşusundan sonra idmanlarında çok daha iyi dereceler sergileyen TUMAI, azalan sikleti ve artan tecrübesi ile kazanmasını beklediğim isim olup önereceğim bankomdur. 
Geniş kupon yapan üyelerimiz, son koşusunda başarılı performans sergileyerek dikkatimi çeken süratli isim KRIJGER yazarak ikinci ayağı geçebilirler.    
    
Üçüncü ayak; Kapalı kutu konumunda ve uzun zamandır start almıyor olmasına rağmen favorim FOUNTAINHEAD tır. Anneden kardeşleri gibi kaba kuma uyum sağlayacağını düşündüğüm FOUNTAINHEAD, gerçek gücünü yansıtabilirse dişine göre grubu kolay geçerse bile asla şaşırmam.
Önde istediği tempoyu bulması durumunda BİR UMUT ile ağır sikletine rağmen formunu bulan ve etkili jokeyi ile start alacak GÜLCİHAN, FOUNTAINHEAD ın ciddi rakipleri olacaktır.    
    
Dördüncü ayak; Banko önereceğim bir diğer isim GÖREME dir. Önde istediği gibi tempoyu belirlediği koşularda düzlüğe kadar lider çıkabilirse inatçı yapısıyla mutlaka 1.lik mücadelesinin içinde yer alabiliyor. Bugünde HAYDARBEY ve son koşularında bekleme yapan ANEMON ELEVEN yine bekleme yapmayı tercih ederse, önde boş kalacak GÖREME çıktığı gibi bitirmeye oldukça yakın olacağı için önereceğim bankom olacaktır.
Daha geniş kupon yapan üyelerimiz; GÖREME ye fazla avans vermemesi durumunda etkili olabilecek SEVİMLİ yazarak dördüncü ayağı geçebilirler.    
    
Beşinci ayak; Az atla geçtiğim koşular dışında en fazla risk aldığım koşu beşinci ayaktır. Ağır siklete ve gidişat dezavantajına sahip olan SOKOLLU, NASRULLAH BEY ve SÜNNETÇİ BEYİ elediğim isimler oldular. Sprinter yapıya sahip safkanlardan ise sikleti nedeniyle MAYAN ı eledim.
Şans verdiğim isimler ise sırasıyla PRENCESS ADA, AKYAIZILI MUTLU, FLAYING ARION ve ARGONOT tur.     
    
Son ayak; Nereden bakarsanız bakın kesinlikle günün en zorlu koşusu son ayaktır. Birbirinden seri isimler mevcut ama kaçak bir safkan bile beyaz bayrak ayna yaparsa asla şaşırmam. Dolayısıyla son ayakta risk almayarak birçok isme şans vermek istedim. Sıralamam ise şablondadır.    
    
NOT: Yedili plasenin ilk ayağında AYÇIRA nın inatçı yapısıyla ilk ikide yer almasını bekliyorum. Şablonu şişirmemek adına elediğim ve çekindiğim safkanlar; AKMEŞE, MUSON RÜZGARI ve LENGÜR LÜNGÜR dür.



ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:1,2,5,8,4
2.AYAK:10/3
3.AYAK:6,1,2
4.AYAK:1/3
5.AYAK:7,5,4,8
6.AYAK:4,6,3,7,9,10,11,2,5,1

Herkese bol şanslar ve güzel hafta sonları dilerim.
  1. Yazan : vveess

    Başlık : Tesekkur

    Eyvallah ümit kardeş sayende aldık bugün 300 tl Adana“da son ıkı ayakta bomba beklıyoz şimdi


  2. Yazan : ilhaneses

    Başlık : TEBRİKLER

    Ümit Kardeşim Başarıların devamı diliyorum.Her zaman böyle başarılı ol selamlar.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.