İSTANBUL TAHMİNLERİM - GÜZEL PROGRAM - ₺244,56

MY DEAR SON: Son kazandığı koşularda banko önerdiğim MY DEAR SON beni yanıltmayarak son iki koşusunu kolay bir şekilde kazanmayı başardı.
Bugün, rakipleri zorlaşmış olsa da avantajlı şartlarda bir kez daha kazanmasını bekliyorum.
MY DEAR SON dışında ön grupta gitmeyi seven SUHARRY, LAGUARDIA ve GOLDEN TOWER olduğunu görüyoruz. Ancak bahsettiğim isimler asla liderlik için ısrarcı olacak isimler değiller. MY DEAR SON ister liderliği alsın isterse de bahsettiğim isimlerin arkasında koşuyu ön grupta takip etsin, düzlükle rakiplerinden sıyrılıp bir kez daha kazanması normal sonuç olacaktır. Daha önce geçildiği ADAKARASI nın gidişat aleyhine olacak ve MY DEAR SON geçildiği koşuda uzun aradan sonra ilk yarışını görmüştü. Şartlar (mesafe ve gidişat) ve şu anki performansa göre MY DEAR SON kazanmasını beklediğim isim olup önereceğim bankomdur.   
   
NOT: Son ayakta elediğim isim KURUŞTAY olup, ikinci ayakta; KUTBEY, PENTAGON FORCE ve KING ARDA şablonu şişirmemek adına elediğim safkanlardır. Programı oldukça beğendiğimi ve şablonumdan oldukça umutlu olduğumu ayrıca belirtmek isterim.   
   

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:7,10,6,5,1,2,4
2.AYAK:2,9,1,6,7
3.AYAK:4,7,5,8,6,1,3
4.AYAK:4
5.AYAK:7,2,5,1,6
6.AYAK:4,3

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : umit.kahraman01

    Başlık : 2, TEK

    SEVGİLİ ÜMİT 2, TEK SON AYAKTA 4 OLUR MU


  2. Yazan : BURAKPAŞA

    Başlık : BURSA VE İSTANBUL

    SEVGİLİ KARDEŞİM SAYENDE DÜN HER İKİ ALTILIYIDA DOĞRU TAHMŞN EİDP MORALLENDİM BURSA DA GEÇEN HOPLAYIP-ZIPLADIĞI YARIŞTAN SONRA BEN ASLA ARBOND U TEK YAZMAMA KARARI ALDIM VE BUNUN DA DÜN NE KADAR DOĞRU OLD. GÖRMÜŞ OLDUM :) AKŞAMDA SON AYAKTA Kİ DAMLATAŞ ÇOK NET TEK Tİ MY DEAR SON GİBİ İLK AYAKTAKİ 7 NUMARA ESQUELA NIN 3. 35 GNY LA ÇIKMSI ÇOK ENTERESANDI GEZEROĞLU FOTODA VERMESE İDİ BİRAZ DAHA İYİ OKURDU DİYE DÜŞÜNÜYORUM NEYSE BULANLARA HAYIRLI OLSUN DİYORUM BUGÜN URFA YA BAKACAĞIM İZMİR GECE YARIŞLARI SON ZAMANLARDA PROGRAM OLARAK ZAYIF OLUYOR BUGÜN HENÜZ BAKMADIM AMA BAKALIM NE OLACAK URFA YI BEKLİYORUM.... SAYGILAR...


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.