BURSA TAHMİNLERİM - CAZİP BANKO

Birinci ayak; İlk bakışta dikkat çeken, safkanlar arasındaki siklet farklılıkları ve hemen hemen tüm isimlerin seri yapıya sahip olmalarıdır. Bu nedenle ilk ayakta her türlü sonucun oluşabileceğini düşünüyorum. PRENSES AMASTRIST startta takılmazsa etkili olacağı için özellikle bu safkanı kesinlikle ihmal etmeyin derim. Diğer şans verdiğim safkanlar sırasıyla şablonumdadır.   
 
  
İkinci ayak; Kazanmakta zorluk çeken tayların bir araya geldiği koşularda kapalı kutu konumunda olan safkanlara genel olarak şans verdiğimi bilirsiniz. Ancak bugün için ikinci ayakta aynı düşünceye sahip değilim. Her geçen gün formunu geliştiren ve son koşusundaki gözlük takısı ile daha etkili olan INVOKER, tam mesafesinde start alacak olan azalan sikletiyle PRENSES NAZ ve önde tempoyu kurması halinde ÇİFTÇİ AĞA ikinci ayak için önereceğim safkanlardır.   
 
  
Üçüncü ayak; Aslında üçüncü ayakta tüm safkanlara şans vermeyi planlamıştım ama bütçem doğrultusunda iki ismi elemek durumunda kaldım. CORNER CREEK ile GÜLCİHAN elediğim isimler oldu.
Favorim ise WATANABE' dir. Güzel bir form yakalayan bu isim, sık koşan rakipleri arasında start alıyor. En ciddi rakibine göre siklet avantajını elinde bulunduran WATANABE kazanmaya yakın gördüğüm isimdir.
Son startında hayal kırıklığı yaratmış olsa da uygun grupta KÜLÜNKOĞLU söz sahibi olabilecek diğer isimdir.
Son olarak, startta takılmadığı taktirde etkili olacak KADBEY yazarak bu ayağı geçiyorum.   
 
  
Dördüncü ayak; Banko önereceğim isim ALMAATA olacaktır. Özellikle rölanti tempolu koşularda etkili olabilen bu safkan, son koşusunda önde tempoyu istediği gibi belirleyince kolay kazanmayı başarmıştı.
Bugünde tüm rakipleri bekleme yapmayı seven sprinter isimler. GÖKBAKIR ile DENİZERİ önlerde yer tutacak ama ALMAATA ya pres uygulayacaklarını düşünmüyorum. SARPBEY ve DOLUDİZGİN de grubun gerisinde gitmeyi tercihleyen safkanlar.
Dolayısıyla önde boş kalacağını düşündüğüm ALMAATA nın yakaldığı formuyla daha önce geçildiği rakiplerini bu defa geçmesini bekliyorum. Riskli de bu şartlar altında bankom ALMAATA'dır.  
  
Beşinci ayak; ALTINKAYA, SÜNNETÇİBEYİ ve INTO STORM gibi süratli isimlerin olması sebebiyle sprinter isimlerin çok daha şanslı olacağını düşünüyorum. Son derece uygun grupta start alacak olan BISHAMON favorim olurken, LANDROS ve özel takibimde olan VALHALA beşinci ayaktaki olmazsa olmazlardır. 
Daha geniş kupon yapan üyelerimiz; ön grubun arkasında sabırlı bir bekleme yapması durumunda INTO STORM ile önde istediği tempoyu bulması durumunda ALTINKAYA yazarak bu ayağı geçebilirler.
Elemek durumunda kaldığım isimler; ağır sikleti ve acemi aprantisi nedeniyle GRADE BOY ve kazanmakta zorluk çeken bugünde aleyhine gidişatta start alacak SÜNNETÇİBEYİ' dir.   
 
  
Son ayak; Kesinlikle riske girilmemesi gereken bir koşu olduğunu düşünüyorum. Özellikle TRIPLE DOUBLE ve NEVER LOOK BACK ten çok iyi performans beklesem de birçok isme şans veriyorum sıralamam şablondadır.   
 
  
 NOT: Yedili plasenin ilk ayağında DÖRTNALINOĞLU etkili performans beklediğim isimdir.  
  

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:6,4,1,2,5,7
2.AYAK:3,7,2
3.AYAK:4,1,,2
4.AYAK:2
5.AYAK:2,8,6,,3,7
6.AYAK:5,11,9,2,7,4,,3,10 
 
Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : umit.kahraman01

    Başlık : 2, TEK

    ÜMİT BEY 2, TEK KİM OLUR SİZCE


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : umit.kahraman01

    Gördüğünüz üzere alternatif tekim bulunmuyor. Çok çok kendimi zorlasam WATANABE veya INVOKER tek önerebilirdim.


  3. Yazan : mirai

    Başlık : tahmin

    istanbul yarışında 3 ganyan tahminin varsa yayınlarsan memnun oluruz saygılar.


  4. Yazan : abbas375

    Başlık : ist. 3 lü

    sevgili ümit istanbul için ilk 3 lü ganyanı da bekliyoruz.saygılar.


  5. Yazan : BURAKPAŞA

    Başlık : adana tahminleri

    SEVGİLİ DOSTUM, dün çok enteresan oldu sicim gibi yağan yağmur neticesinde yarışların sonuçlarınında farklılılaştığını düşünüyorum Bende 5. ayaktan yattım hatta altılım 4-9/2-4-9/1-7/4-5/1-2-3-4-7/1-2-3-4-5-6-9-10 şeklinde teksiz bir kurgu oluşturdum ancak 5. ayaktaki sürprizi bulamadım sağlık olsun yapacak birşey yok diyorum ne yapalım :) Bakalım akşam İstanbul ne gösterecek bize..... bekliyoruz yorumlarını


  6. Yazan : freeman

    Başlık : HELAL ...

    Abi senin bu başarını ifade edecek kelimeler henuz Türk dil kurumu tarafından bulunamadı.. ADAM İZİNDEYİZ... ( Serkan BOZKURT ) ...


  7. Yazan : cys54

    Başlık : ...

    Almaata geldiğinde bizim ganyanda sessizlik oldu, benim haricimde :) Allah nazardan saklasın sizi Ümit bey, Sağlıcakla kalın


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.