KOCAELİ TAHMİNLERİM - ₺71,67

Dün İstanbul altılısı için tebriklerini iletenlere çok teşekkür ediyorum. Hatırı sayılır bir ikramiyeyi birçok üyemiz bulduğu içinde ayrıca mutluyum. Bulanlara hayırlı olmasını ve güle güle harcamalarını diliyorum. 

Yaklaşık 3 haftadır çevremde bulunan arkadaşlara ve burada sizlere büyük bir altılının yolda olduğunu sürekli söyledim durdum. Belki aranızda bu söylediğimi samimiyetsiz bulanlar olmuştur. Ancak sitede buldurmuş olduğum yüksek ikramiyeler öncesinde hep aynı cümleleri sizlerle paylaşmıştım. Sorumluluğum çok fazla ve sürekli başarılı olmak zorundayım. Birde kendime çok fazla hedef koyuyor ve kendimi sürekli stres altında tutuyorum. Belki başarını sırrı budur bilemiyorum ama burada ne yazıyorsam içimden geçenleri karalıyorum. Bu zamana kadar boş yere umut dağıtmadım. Ve yalandan hiçbir şeyi sizlerle paylaşmadım. Emeklerimizin karşılığını alacağımızı ve altılının bizden bir yere kadar kaçacağını hep söyledim. ALLAH a çok şükür yine mahçup olmadım. 

Şimdi yakaladığımız motivasyon ile başarılı tahminlerin devam edeceğini öngörüyorum. Sizlerden tek isteğim iyi günde değil kötü günlerde sahip çıkmanızdır. Sizlerde sağ olun kötü dönemlerde destek olduğunuz için sallanma dönemimiz çok şükür kısa sürüyor. Ben ne tahmincilerin aylarca altılı bulamadıklarını biliyorum. Aynı durum benim başıma gelse, tek başıma yazdığım için ( arkamı toplayacak başka tahmncim yok) çok büyük stres yaşar ve öz güven kaybı yaşarım.
Kısacası ben ne kadar başarılı olursam, bu başarıda sizlerin payı her zaman çok büyüktür. Destekleriniz ve bana güveninizden dolayı tüm üyelerimize tekrardan teşekkür ederek sözlerimi noktalıyorum.
Bugün her iki programı da beğendiğimi söyleyebilirim. En azından bir altılıyı daha hanemize yazdırmak istiyor ve lafı daha fazla uzatmadan Kocaeli tahminlerime geçiyorum. 
 
BATIKAN - SABIROĞLUM: Ara verdikten sonra katıldığı son iki koşusuyla eski performansından daha iyi duruma gelen BATIKAN, bugün ideal mesafesinde start alacak. Bir önceki koşusunda 1400 kısa, son koşusunda 2000 metre BATIKAN' a uzun gelmişti. Bugün, PRINCE EMİR, FITRAT ve ROCA DE PLAZ önde tempoyu belirleyecek isimlerdir. Bu safkanların hemen arkasında koşuyu 5-6 takip etmesini beklediğim BATIKAN, düzlükle birlikte ön tarafa gelebilirse bana göre kazanmaya bir hayli yakın olacaktır. BATIKAN ufak ve alternatif kupon yapan üyelerimiz için bankomdur.
Bana göre tek ciddi rakibi SABIR OĞLUM dur. Ön tarafta konumlanacak bu safkan, eğer sprintini düzlüğe bırakırsa inatçı yapısı ve bu formuyla kazanabilir
BATIKAN ı çok daha şanslı görsem de SABIR OĞLUM da yazarak ilk ayağı iki isimle geçiyorum.  
  
EMBİRHAN: Son startında aleyhine gidişat sebebiyle temposunun üzerine çıkmasına rağmen düzlükle beraber fark yaparak kazanan EMBİRHAN banko önereceğim isim olacaktır. Son koşusuna kadar sınıf atladığına kanaat getirmediğim bu safkan, son koşusuyla beraber benim gözümde sınıf atladığını ispatlamış oldu. Bugün en etkili mesafede ve lehine gidişatta start alacak. Tek yapması gereken iyi bir start ile öne düşmek olacaktır. Bir aksilik olmadığı sürece geçilmesi çok uzak ihtimal olan EMBİRHAN sağlam bankodur. 
İkili bahis oynayan üyelerimiz NİAGARA ile şansınızı deneyebilirler.  
 
NOT: Yedili plasenin ilk ayağında ( aprantisinın hata yapmaması durumunda) ÇÜRÜKSULU yeterli olacaktır.


ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:6,,5
2.AYAK:11,7,3,10,9,8
3.AYAK:2,3,5
4.AYAK:1
5.AYAK:4,7,3,6,5,8,9,10
6.AYAK:4,7,11,1,8,5,9

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : MSB4592

    Başlık : BELKİ DE BU GÜN

    DÜN YAPTĞIM HATA YÜZÜNDEN KISMET BİZE GÜLMEDİ BELKİ BU GÜN DEĞERLİ YORUMLARIN SAYESİNDE BİZDE ALTIYINI BULURUZ. HERKESE BOL ŞANS


  2. Yazan : fıratyılmaz

    Başlık : VELİ EFENDİ

    Herkese sevgi ve saygılar.bugün sabah pendikten zeytinburnu istikameti oldukça zevkli bir yolculuk geçirdim.ortak oynayıpta kazandıgım kuponun Çekini aldım.5_2654_76D9_5CFF KPNUM.Tekrar teşekkürler KURGU süperdi.bedava kaçan izmirden sonra bu kpn süperdi.kısaca ABİ ÇOK İYİ YAAAAAAAA:))))


  3. Yazan : BURAKPAŞA

    Başlık : istanbul altılısı

    SEVGİLİ GÜRGAN SAYENDE VELİEFENDİDE ÇOK DEĞİŞİK POZİSYONDA OLAN BİR ÇOK KİŞİ İLE TANIŞTIM. BİR KEZ DAHA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ İLETMEK İSTİYORUM BU SABAH ÇEKİMİ ALDIM VELİDEN SAĞOL VAROL. BEN DÜNDE BELİRTTİĞİM GİBİ SENİN ŞABLONUNA (GENELDE AT EKLEYEREK,ÇOK BÜTÇEMİ ZORLARSA DA RİSK ALARAK 2. TEKİ ATIP O ŞEKİL GİRİYORUM) DÜNDE BU ŞEKİLDE YAPTIM 1-3-4-6-7-8-10/2-3-4-5-6-8/1-5/2-3-7/7/2-3-4-6-7-11-14 OYUNUM 88.20 TL LİK OYUNLA (3.AYAKTAKİ 2 NUMARALI CRISTAL CLEAR EİNANMADIM HEM ARA VERDİ HEMDE ÇİMDE DAHA ETKİLİ OLUYOR DERKEN BİRAZ DAHA OLSAYDI MESAFE NEREDEYSE TERS YAPACAKTI) O KADAR FAZLA SENİN REKLAMINI YAPIYORUM Kİ;(BR DOSTUM BANA AYNEN ŞUNU SÖYLEDİ: NEDEN SÖYLÜYORSUN Kİ? BULAN SAYISI FAZLALAŞIRSA SENİN İKRAMİYE AZALIR.MANTIK OLARAK EVET ) ANCAK BEN PAYLAŞIMCI İNSANIM NE OLUR KARDEŞİM BİR KAÇ KİŞİ DAHA SEBEPLENSİN ÜMİT KARDEŞİMİZİN SİTESİ BÜYÜSÜN ODA KAZANCINI ARTIRSIN EMİN OL DEDİM İKRAMİYE DÜŞMEZ YETER Kİ JOKEY KLÜBE KALMASINDA :) GERÇEKTENDE DÜN SON AYAKTAN SONRA AYRILDIM SAHADAN ÇÜNKÜ GEÇEN HAFTA YAPTIĞIM GİBİ KUPONA ÇOK ORTAK OLMAK İSTEYEN ÇIKTI HATTA TATSIZLIK BOYUTUNA VARMAYA BAŞLAYACAKTI Kİ KAYBOLDUM ORTADAN GEÇEN HAFTA SON AYAKTA 2 NUMARA DELLA TEARRA 23 GANYANLA GELDİĞİNDE ÇOK ISRAR ETMİŞLER VE BENDE %25 İNİ 1000 TL YE VERMİŞTİM ANCAK BİR DAHA ASLA VE ASLA VERMEM ÇÜNKÜ NE GİBİ SONUÇLAR DOURACAĞINA ŞAHİT OLDUM SEVGİLİ DOSTLAR MİLLET O KADAR KAPTIRMIŞ Kİ KENDİSİNİ BEN COOL GIRL İ TEK ATTIM DİYORUM ADAM NEREDYSE DÖVECEK BENİ NASIL OLUR YOK BU AT PATİNAJ ÇEKER FALAN GİBİSİNDEN YAKLAŞIMLAR VE İNANIN KENDİSİ SORUYOR TEKE KİMİ BIRAKTIN DİYE KÖPÜRDÜLER SİNİRDEN :) NE İNSANLAR VAR YAW :) AMA ÜMİT BEY“İN YAZDIĞI ŞEY ÇOK DOĞRU HEP DESTEK TAM DESTEK! DÜN URFA ALTILISI 2 TEK DE GELDİ VE 3. AYAKTA 1. AT. 2. AYAKTA 3.AT GİBİ ÇOK BAŞARILI TAHMİNLERİ MEVCUT SANKİ DÜNKÜ 80 TL. AKŞAMKİ BYÜK BALIĞIN HABERCİSİ GİBİYDİ DESEK YERİDİR :) SAĞOL ÜMİT GÜRGAN BEN SENİN HEM AKLINA HEM BAHTINA GÜVENİYORUM KARDEŞİM YOLUN VE YOLUMUZ AÇIK-AYDINLIK OLSUN BAŞARILARININ DEVAMI DİLEĞİYLE SAKIN MANTIĞINDAN ŞAŞMA NE OLURSA OLSUN BİLDİĞİNİ OKU BOŞVER NE OLURSA OLSUN İŞSTERSE EN GERİ GELSİN VERDİĞİN AT SEN BANA FARKLI GÖZLE BAKMAYI ÖĞRETTİN SAĞOL..


  4. Yazan : abbas375

    Başlık : ...

    haydi ümit bekliyoruz kocaeliyi.işimiz gücümüz var.


  5. Yazan : yavuz1976

    Başlık : 3.ayak

    Ümit Bey 3.ayakta 5 numara tek büyük risk mi olur


  6. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : yavuz1976

    Evet riskli bir tercih olur. Eski formu olsa bende ön sıradan önerebilirdim ama ara verdi ve bir koşu gördü. Nasıl koşacağını tam olarak kestiremiyorum. Kuponlarda bulunmalı ama tek atmak riskli tercih olur. Tabi son karar sizindir. Bol şanslar.


  7. Yazan : yavuz1976

    Başlık : tebrikler

    Aman nazar değmesin.


  8. Yazan : ahmet1234

    Başlık : tebrikler

    Kral seriye devam. Emeklerine sağlık.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.