BURSA TAHMİNLERİM - ₺580,20

ÖZGÜR TAY - ASİLKAN: ENGİZEK, NURGULÜM ve CESURKAYA gibi liderlik için ısrarcı olacak isimlerin yanı sıra, ÇELİKSOY ile  HİLVAN GÜZELİ de ön grupta konumlanacağı için koşuyu sabırlı bekleme yapan bir safkanın kazanacağını düşünüyorum. Favorim ise; ÖZGÜR TAY' dır. Son koşusunda M.Kaya kaçak bir rakibi olmadığı için ÖZGÜR TAY ile tempoyu belirlemiş ve başarılı olmuştu. Ancak safkanın kesinlikle bekleme yaparak daha etkili koşacağı aşikardır. İlgilileri ve jokeyi  bugün için sabırlı bir bekleme yapmayı tercih ederse ÖZGÜR TAY uygun grubu  geride bırakabilir. 
Bana göre ÖZGÜR TAY ın tek ciddi rakibi ASİLKAN olacaktır. Bu isimde el değiştirdikten sonra çok daha iyi duruma geldi. Sikleti, jokeyi ve en önemlisi koşunun gidişatı avantajlarını elinde bulunduran ASİLKAN, etkili sprintiyle ÖZGÜR TAY ın sıkı rakibi konumundadır.
Elemek durumunda kaldığım ve tek çekindiğim isim CANKOPARAN' dır.  
  
ARCSAINT: Çok beğendiğim bir isim olmamasına rağmen kazanmaya yakın gördüğüm hatta uzun sürmeyi banko önermeyi düşündüğüm isim ARCSAINT oldu. POSTACI ilk metrelerde liderliği alırken BAŞTACIM ile ARBOND bu safkanı yakından takip edeceklerdir. CORITIBA 4.lükte yer tutarken, ARCSAINT ve MURATHAN grubun en gerisinde yer alacak isimlerdir. Düzlükle beraber POSTACI tempoyu iyice yükseltirken gerideki isimlerde öndeki POSTACI' yı kaçırmamak adına tempolarını arttıracaklardır. Grubun gerisinde tempoya ayak uydurmayan ARCSAINT in etkili düzlük sprintini gerçekleştirmesi halinde son metrelerde adeta kanatlanmasını bekliyorum. Kazanmaya yakın gördüğüm ARCSAINT ufak ve farklı kurgu yapan üyelerimiz için önereceğim bankom olacaktır. 
Mücadelece gücünü yeterli bulmasam da sabırlı bekleme yaparsa yakaladığı formuyla CORITIBA, öndeki en seri isim olan ve düzlüğe kadar istediği tempolarla çıkabilirse POSTACI, grubun tartışmasız en güçlü ismi olmasına rağmen mesafe ve gidişat dezavantajı bulunan ARBOND daha sonra şans verdiğim isimlerdir.
Çok daha geniş kupon yapan üyelerimiz BAŞTACIM ve MURATHAN yazarak üçüncü ayağı kapatabilirler. 
 

DORABEYTereddütsüz bankom DORABEY olacaktır. HALİSBEY ve DEMİRDÖVEN haricinde katıldığı son 5 koşusunda geçmediği isim kalmayan DORABEY, GÜMBÜRGÜMBÜR gibi güçlü bir safkanı bile geçmeyi başardı.
Bugün, koşunun temposu lehine gelişeceği için düzlükte yapacağı atakları ile tüm gruba hakimiyetini hissettirip kazanması normal sonuç olacaktır. DORABEY en fazla güvendiğim isim olup önereceğim bankomdur.   
  
NOT: Yedili plasenin ilk ayağında GENÇ ARSLAN yeterli olacaktır. 



ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:8,2,1,5,,3,7
2.AYAK:6,7
3.AYAK:3,,1,6,2,,4,5
4.AYAK:2
5.AYAK:2,6,5,8
6.AYAK:7,12,4,11,1,6,8,10

6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.274.721,00 t dir.6'lı ganyan 580,20 t vermiştir.
Yarış Sonuçları Yarış Programı(Son Güncelleme 17:23)
1 2 - GUTİ 2.08.52 3,60
2 7 - ASİLKAN 2.22.87 4,05
3 4 - BAŞTACIM 1.25.50 3,10
4 2 - DORABEY 1.35.30 1,30
5 5 - GALLOPING WISDAM 1.58.13 1,50
6 6 - TİNNO 1.21.26 8,15
  1. Yazan : şemin

    Başlık : MERHABA

    ÜMİT İZMİR YAYINLANMIŞTIR YAZIYOR BEN GÖREMİYORUM PROBLEM BENDEMİ


  2. Yazan : kumyako

    Başlık : Tebrikler

    Sayın Gürkan : Tebrik ederim,başarılar dilerim.


  3. Yazan : fearless

    Başlık : tebrikler yeni bir serinin başlangıcı

    başarılarının devamını.bol kazançlı hafta sonu.ardı arkası kesilmeyecek bir serinin başlangıcı olur umarım şans hep bizim yanımızda olsun büyük üstad. emeğine sağlık.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.