İZMİR TAHMİNLERİM

Son zamanlarda formsuzluk ve programlardan dolayı başarılı neticeler alamadığımızın farkında olduğumu belirtmek istiyorum. Yaklaşık 3 hafta önce adeta şov yapıyoruz derken bir anda rüzgar tersine döndü. 3 hafta önce ve daha öncede iyi dönemler yaşadığımız zaman, şanssız dönemlerde desteğin öneminden bahsetmiştim. Nitekim şanssızlık dönemleri için istediğim destek her zaman karşılık buldu ve o şanssız dönemleri sizlerin desteğiyle kısa sürede atlattık. Hiç kimse at yarışlarında sürekli başarılı olamaz ve sürekli altılı bulamaz. Bunun bilincinde olan ve desteğini esirgemeyen ( kötü ve bize yakışmayacak sonuçlara rağmen) her bir üyemize çok teşekkür etmek istiyorum. Kimse bu suskunluğun uzun süreceğini düşünmesin, geçenlerde de söylediğim gibi fırtına öncesi sessizlik havası sezinliyorum. Heyecanımı da kesinlikle kaybetmiş değilim, aksine hergün daha da iştahlı çalışmalar yapıyorum. Bu çalışmalar ve verdiğimiz emekler, er ya da geç karşılık bulacaktır. Ve her zaman olduğu gibi fark yaratmaya devam edeceğiz.

Dünkü NEARLY GREEN bankosu ile tekrardan kendime geldim ve bugünkü İzmir programı ile seri başlatacağımızı düşünüyorum.
Bugün Urfa yarışlarını pas geçip tamamen İzmir e konsantre oldum, umarım altılı ganyanı doğru tahmin ederek güzel bir gün geçiririz. 
 
İzmir tahminlerim şu şekilde olacaktır;   
 
  

AYLARA: Son koşularında çok daha zorlu gruplarda start alan AYLARA, her koşusunda üzerine koyarak başarılı neticeler elde etti. Bugünkü koşuya baktığımda son derece uygun grupta start alacağını görüyoruz. ARZUCAN'a mesafe uzun ve kum pistte çime nazaran biraz daha eksik koşuyor.. AKARCI KIZI nın son koşusundaki görüntüsünü hiç beğenmedim. Zaten iyi durumda olsa M.Çiçek bu safkandan inmezdi.. ALFA KIZI ve YES TÜTÜN zor kazanan isimler. Mesafenin 1600 olması da bu safkanların aleyhine olacaktır.. DE NIGRIS startta kalıyor ve öyle akıcı bir sprinte sahip değil.. Geriye sadece BAY BLESSING kalıyor. BAY BLESSING hayatının en formda dönemini yaşıyor ve son derece güçlü bir sprinte sahip. Ama bu safkanın o güçlü ve akıcı sprintini yapabilmesi için koşunun süratli tempoda geçmesi gerekiyor. Koşu çok fazla süratli tempoda geçmeyeceği için ve pistin kuru olması neticesinde BAY BLESSING in gerçek gücünü bugün için gösteremeyeceği kanısına vardım..
Sonuç olarak, koşuyu orta grupta takip edecek AYLARA' nın düzlük boyu yapacağı uzun sprintiyle kazanmasını bekliyorum. AYLARA en fazla güvendiğim isim olup önereceğim bankomdur.. 
 

BORGATA: Önde istediği tempoyu bulduğu koşularda etkili olabilen BORGATA, bugün; uygun sikleti ile lehine gidişatta start alacak. BAY ÇİFTÇİOĞLU ve GOLDEN VALLEY bu safkanı takip edecek ama isteseler bile BORGATA' ya pres yapamayacaklardır. Ayağına seri isim BORGATA, avantajlı sikleti ile lehine gidişatta kazanmaya oldukça yakın görünüyor. Diğer bankoma güvenmeyen üyelerimiz BORGATA ile risk alabilirler. Bana göre BORGATA geçilirse yarışı KOŞUCU kazanacaktır. Nedeni ise, BORGATA geçilecekse temposunun üzerine çıkmış olacak ve yarış beklediğimden daha süratli tempoda geçmiş olacaktır. Grubun en iyi bekleme yapan ismi de KOŞUCU olduğu için son metrelerde önlerde yıpranan rakiplerini bitirici sprintiyle geride bırakabilir. Son koşusunu çok beğendiğim KOŞUCU yu da yazarak beşinci ayağı iki isimle geçiyorum..



NOT: Yedili plasenin ilk ayağında DYMAXION' un ağır sikletine rağmen kazanmasını bekliyorum. Elemek durumunda kaldığım ve şablonu yatırabilecek isimler ARASHAN, MERMERKAYA ve BAY ÇİFTÇİOĞLU' dur.  
 
 
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:3,1,2,7,5,6,4,8,9
2.AYAK:4
3.AYAK:2,1,3
4.AYAK:4,1,3,5,2
5.AYAK:5/1
6.AYAK:7,9,5,3,14,10,6

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : dauntlees

    Başlık : 2.ayak

    sevgili ümit de nigris için düşüncelerini alsam...


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : dauntlees

    Start sorunu yaşıyor ve çok uzun sprint atamıyor. Koşuda çok fazla süratlenmeyeceği için iyi koşacağını ama kazanamayacağını düşünüyorum. Bol şanslar.


  3. Yazan : MSB4592

    Başlık : kısmet yarına

    güzel yorumların ile gene beşte kaldık ikinci ayaktan yattı altılımız kısmet değilmiş inşallah cuma bursa veya izmirde bu uğursuzluğumuzu yeneceğiz


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.