KOCAELİ TAHMİNLERİM

 

SPLENDIDO - AKYAZILI MUTLU: Grubun üzerinde olan iki safkan ile ilk ayağı geçeceğimizi düşünüyorum. Bu isimlerden daha ön planda olan safkan SPLENDIDO' dur. Gerçek gücünü göstermesi durumunda el oynatmadan kazanırsa bile asla şaşırmam. Eksik koşması durumunda AKYAZILI MUTLU devreye girmesini beklediğim isimdir. Uzun mesafede biraz eksik koşsa bile SPLENDIDO nun gününde olmaması durumunda uygun grubu geride bırakabilir. 
İlk ayaktan yatmak istemiyor diyenler PAYBACK ile KING OF AGEAN yazarak ilk ayağı sağlama alabilirler.   
   
GÜMBÜRGÜMBÜR: Grup ile yakından uzaktan alakası olmayan bu safkanın, sikletine aldırış etmeden kolay kazanması gerekiyor. Tek ciddi rakibi BÜREBEY önünde kazanması normal sonuç olacaktır. GÜMBÜRGÜMBÜR herkes gibi benimde bankomdur.  
  

SELNUR - GENÇ PURPLE: Fark yaratacağımız belkide tek koşu beşinci ayaktır. Çünkü, hemen hemen tüm tahminciler beşinci ayağı kapatıyorlar. Ben ise, özellikle tempodan dolayı iki isimle beşinci ayağı geçeceğimizi düşünüyorum. Bu isimlerden favorim SELNUR olacaktır. Kısa bir aradan sonra iki koşu gören bu ismin bugün eski performansını yansıtacağını düşünüyorum. Koşuda GENÇ PURPLE dışında kaçak bir isim olmadığı için M.Kaya sprinter yapıya sahip olmasına rağmen SELNUR ile mutlaka önlerde yer almak isteyecektir. İyi bir start çıkışı ile önlerde gideceğini düşündüğüm SELNUR' un düzlükle beraber rakiplerinden kurtulup koşuyu adeta çalmasını bekliyorum. SELNUR net favorimdir. Beklediğimin tersi olur, SELNUR diğer isimler gibi bekleme yaparsa; o zaman GENÇ PURPLE uygun sikletiyle avantajlı gidişatta beyaz bayrak ayna yapacaktır. Üçüncü ihtimal ekstradan bir safkanın çıkıp koşuya tempo vermesi olur. Bu durumda muhtemelen yatarız. Ancak normal şartlarda SELNUR ve GENÇ PURPLE' den gününde olanın kazanması gerekiyor. Riskli de olsa beşinci ayağı iki isimle geçiyorum.   
   
NOT: Yedili plasenin ilk ayağında AYÇIRA' nın TAYBARS önünde kazanmasını bekliyorum. 
 



ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:3,2,,9,6
2.AYAK:3,10,4,9,2,1,8,7,5
3.AYAK:5,2,1,6
4.AYAK:1
5.AYAK:4,7
6.AYAK:3,5,6,7,10,2

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : ayser09

    Başlık : ustad tebrikler

    Yorumlarinla bize bu oyunu daha cok sevdiriyorsun ustad 5. Ayak icin yapmis oldugun yorum cok iyi... hele ekstradan 3.bir isim kafayi alirsa yatariz yorumun bozuk olan loralimi bir anda tavan yaptirtti. Ins. Yatmayip altiliyi iceri alicaz sayende


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.