İZMİR TAHMİNLERİM

Birinci ayak; Koşunun temposundan ötürü favorim ERENHİLAL olacaktır. Zor kazanan bir isim ve eski formundan uzak olmasına rağmen bugünkü şartlarda mutlaka etkili koşacağını düşünüyorum. SONKALELİM ve POWER OF THE SUN koşuyu 2- 3 takip edecek isimler olup asla ERENHİLAL ile liderlik uğraşına girmeyeceklerdir. Son 1000 e kadar istediği tempolarla gelecek ERENHİLAL, birazcık koşayım derse uygun grup ve lehine gidişatta çıktığı gibi bitirebilir. 
Beklediğim performansı sergileyememesi durumunda; önlerde yer tutacak olan SONKALELİM ve POWER OF THE SUN ile özel takibimde olan OSMANCAN devreye girecektir.
Çok daha geniş kupon yapan üyelerimiz; ağır sikletleri ve gidişat dezavantajına rağmen formda isimler KIROĞLUM ile ÇETİNKALE yazarak ilk ayağı geçebilirler.

Üçüncü ayak; Kazanmaya yakın gördüğüm safkan CEO' dur. İlk koşunu dikkat çekici sprintiyle kazanan CEO, uzayan mesafelerde çok daha başarılı koşacak izlenimi bırakmıştı. Katıldığı 2. koşusunda önde boş kalan rakibi karşısında gidişat kurbanı olan CEO, bu defa lehine gidişatta ve sevdiği uzun mesafede start alıyor.
İlk metrelerde FIRST KHAN ile YUSUFUNOĞLU önde liderlik mücadelesi başlatacak isimlerdir. GRAND ALP, SUN STORKE, CEO ve startta 3-4 boy kadar oyalanacak AKIŞLI ise bekleme yapacak isimlerdir. FIRST KHAN' ın kaba kumda eksik koşması, YUSUFUNOĞLU' na grubun sert geleceğini düşünmemden dolayı sprinter bir ismin kazanacağını düşünüyorum. 
CEO, koşuyu çok gerilerde takip etmeyip düzlükle ön tarafa çıkabilirse yapacağı uzun sprintiyle rakiplerini mağlup etmesini beklediğim isimdir.
Bana göre tek rakibi AKIŞLI olabilir. Son koşusunda 20 metre kadar geç çıkış yapmasına rağmen 4.lük elde eden AKIŞLI, 2-3 boy startta takılsa bile daha iyi koşacağı uzun mesafede CEO' nun sıkı rakibi konumundadır.
Altı ayağın içerisinde en fazla korkutuğum koşu üçüncü ayak olup, farklı yerlerde risk alacak üyelerimiz GRAND ALP' e şans verebilirler.

Dördüncü ayak; Gününde olduğu zaman bırakın bugünkü rakiplerini en kralına kafa tutabilecek potansiyelde olan BELMONT kazanmaya yakın gördüğüm isimdir. Ancak, yarış içerisinde yaşamış olduğu sorunlar nedeniyle son dönemde açıkçası çok fazla güven vermiyor. Son kazandığı koşusunda eski formundan uzak görünse de bu koşu için rekor sayılacak galoplar ile hazırlıklarını sürdürdü. Öndeki GALACTICA arkasında 2.likte gidecek BELMONT' un, yarış içerisinde sorunu nüksetmezse kolay kazanacağını düşünüyorum. 
Ancak geniş kupon yapan üyelerimiz için yanına rakip önermek istiyorum. Önde istediği gibi tempoyu kurabilecek olan GALACTICA ile kaba kumda da etkili olabilen YARAMAZ ÇOCUK yazarak dördüncü ayağı sağlama alıyorum.

Beşinci ayak; Son koşusundaki görüntüsüyle daha iyi grupları geçeceğini gösteren DEMİRDÖVEN, tereddütsüz bankom olacaktır.
KARABEDİR gibi inatçı bir rakibe rağmen liderliği vermeyen, hatta rakibini yanına dahi sokmayan DEMİRDÖVEN düzlükte de düzgün aksiyonları ile gösterişli kazanmayı başarmıştı. Bugün, stili rakipleri mevcut ama bitirici bir sprinter olmadığı için liderliği ilk metrelerde alamasa bile düzlükle beraber ataklarını arttırıp her halükarda kazanmasını bekliyorum. DEMİRDÖVEN günün en sağlam bankosudur.  
  
NOT: İkinci ve son ayağı kendime göre kapattığım için yorumlamadım. Yedili plasenin ilk ayağında BLACK KING yeterli olacaktır.




ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:3,4,6,7,,1,2
2.AYAK:1,8,12,2,3,4,9
3.AYAK:2,1
4.AYAK:1,,2,5
5.AYAK:2
6.AYAK:11,7,1,9,15,10,3,14,5,4

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : cys54

    Başlık : ...

    Emeklerine teşekkür


  2. Yazan : emrecan34

    Başlık : Altılı

    Umıt bey bügünde olmadı yorumlarınızı şablona yansıtamayınca yıne olmadı ama pes etmek yok yakında yıne peş peşe seriye baglıyacagına eminim biraz sabır sabır


  3. Yazan : kaneko3

    Başlık : Tahmin

    Tahminler kaç gibi yayında ümit


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.