KOCAELİ TAHMİNLERİM - ₺92,90

ISONIC: İstanbul sentetik pistinde potansiyelinin altında yarışlar yapan ISONIC, ilk defa kaba kumda start alacak. Gerek iç pistte yaptığı galoplar gerekse de safkanın orjini kaba kumda çok daha farklı koşacağını gösteriyor.

Bu tarz safkanları ilk defa çıktıkları kaba kum koşularında defalarca tek yazdım ve çoğu zaman iyi sonuçlar elde ettim. Rakiplerinden daha farklı sınıfa sahip olduğunu düşündüğüm ISONIC' in de çıkacağı ilk kaba kum pistteki koşusunu kazanmasını bekliyorum. ISONIC önereceğim bankomdur..
İlk ayakta risk almak istemeyen üyelerimiz; EL MIRADOR, TURKISH POWER, LEO, EL TALISMAN ve SORCHA yazarak ilk ayağı sağlama alabilirler...  
  
SEVİMLİ - YESARİ: Start alan isimlerin içerisinde ısrarla liderliği isteyecek bir isim olmaması sebebiyle koşunun rölanti tempoda geçeceği aşikardır. Düzlüğe doğru bir anda sürat kazanacak dördüncü ayakta, stilleri gereği bir anda arttırabilme yeteneğine sahip olan ve ön grupta konumlanacaklarını düşündüğüm SEVİMLİ ve YESARİ yeterli olacaktır.. 
Rölanti tempodan dolayı özellikle MUSON RÜZGARI' nın etkili düzlük sprintini gerçekleştirmesi uzak ihtimaldir. Her geçen gün formunu geliştiren NURİ BEY ise tek çekindiğim ve elemek durumunda kaldığım isimdir..
Mantık çerçevesi içerisinde SEVİMLİ veya YESARİ kazanmasını beklediğim isimlerdir...  
  
GURBETKAYA - KARTOPU: Açıkçası şablonumda en fazla riskli bulduğum koşu beşinci ayaktır. KARADENİZ GÜZELİ, MORIŞIK ve OFION ayağına seri isimler ve tempo ilk metrelerden itibaren süratli geçecektir. Aslında GURBETKAYA' da ayağına seri bir isim ancak stili rakipleri olduğu için M.Kaya GURBETKAYA ile ön grubun arkasında bekleme yapacaktır.
Düzlükle beraber önde diri kalacak MORIŞIK, GURBETKAYA ve KARTOPU arasında 1.lik mücadelesi olacak görüşündeyim. Sonlarda diri kalmasını beklediğim ve gidişat avantajına sahip olan GURBETKAYA ile KARTOPU yazarak beşinci ayakta risk almak istedim. Benim mantığıma göre GURBETKAYA ve KARTOPU kazanan olmalıdırlar..
Dileyenler MORIŞIK yazarak beşinci ayağı sağlama alabilirler...  
  
NOT: Yedili plasenin ilk ayağında EXCELLENT ROCK yeterli olacaktır.  
  
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:4/2,6,5,3,8
2.AYAK:2,3,7,8,5
3.AYAK:5,2,7
4.AYAK:4,5
5.AYAK:2,6
6.AYAK:6,10,3,8,5,2

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : cys54

    Başlık : ...

    Emeklerine sağlık, teşekkürler


  2. Yazan : dauntlees

    Başlık : son ayak

    sevgili ümit son ayağı bir yorumlasan...çoğu yerde prenses ada ön planda ve tek...sen ne dersin...senin önde gördüğün atların yorumlarını rica etsek...saygılar...


  3. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : dauntlees

    Son ayakta PRENCESS ADA son iki koşusunda da bende ön plandaydı. Hatta son yarışında alternatif banko adayımdı. Bu defa sikleti biraz daha arttı ve koşunun temposu konusunda ciddi soru işaretleri var. Ön planda önerdiğim SÖNMEZ STARS son koşusunda startta takıldı ve şansını baştan yitirdi. Normalde çok seri bir isim ve iyi start alırsa önde istediği tempoyu kuracağı için günün süprizine imza atabilir. ROCA DE LA PAZ için zamanında kaba kumda çok daha farklı isim olduğunu söylemiştim.Son koşusunda ilk defa kaba kumda biraz iyi koştuğu için sorunlarının halledildiğini düşünmekteyim. M.Çiçek ile çok iyi yer tutup düzlükte kimseye şans vermeden kazanabilir. Umarım açıklama yeterli olmuştur.. Bol şanslar


  4. Yazan : ahmet1234

    Başlık : mükemmel

    Kardeşim muson rüzgarı ve morışık gelmez yorumların yeter artar. isonic tekin ve beş ayak birinci atının kazanması mükemmel ötesi. Üçüncü ayak 7 gelse olağan üstü olacaktı:)) tebrikler


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.