BURSA TAHMİNLERİM - BİR SAĞLAM BİR CAZİP BANKO - ₺82,20

Yorumlarıma geçmeden önce geçen haftaki muhteşem performansımızın azalmasını nazara bağlıyorum. MATADOR YAŞAR ın startta takılması, SUPER PIT' in bariyer dibine kayma isteği ve dün GELANA' nın yaşadığı talihsizlikler (jokeyinin rezil binişi) sayesinde bir türlü ritm tutturamadık. Bugün ve hafta sonu saçmalıklar olmazsa hepsini telafi edeceğimizi düşünüyorum. Çünkü son derece beğendiğim programlar üst üste geliyor..

Gelelim N.Şen ve M.Gündüzeli efendiye.. 
 
N.Şen ile M.Gündüzeli benim en fazla eleştirdiğim jokeylerin başında geliyor. Nitekim eleştirilerimin haksız olmadığını birkaç örnek ile açıklamak istedim. N.Şen ZENCİRBEY ve LAST EXIT ile bizi güzel ikramiyelerden eden isimdi. Bunu yattıktan sonra bahane olarak söylemediğimin altını çizmiştim. Nitekim, ZENCİRBEY ve LAST EXIT H.Karataş idaresinde seri 1.likler elde etmeyi başardı. Buda safkanlar hakkında yanılmadığımın bir göstergesidir. Neden böyle bir açıklama yapıyorsun diyenleriniz olacaktır. Cevabım, dünkü GELANA ile berbat sürüş yapan N.Şen dir. İdda ediyorum WHITE LADY ile GELANA 100 defa koşsa hepsini sorun yaşamadığı taktirde GELANA kazanacaktır. Dün, GELANA ile düzlüğe çıkana kadar 6 atta yer bulamayan ve defalarca sıkışan N.Şen i canı gönülden tebrik ediyorum.
Bir diğer belalı jokeyimiz M.Gündüzeli' dir. ŞAHPAZLI ile geçenlerde çantada keklik grupta tabela yapamazken, dün ŞAHPAZLI başka bir jokey ile nasıl performans sergiledi hep beraber görmüş olduk. Aynı M.Gündüzeli GREY CORAL ile resmen bilerek geçilirken bugün bir başka jokeyi idaresinde start alacak. İşte o GREY CORAL bugün bir aksilik yaşamadığı sürece geçilmeyecek ve M.Gündüzeli ile N.Şen in en azından bizim sitede maskesi düşmüş olacaktır.. 
 
Onca emek ve uğraş veriyorsunuz, insanlar size umut bağlıyorlar ama siz sorumsuzca hareket edip yarışsever ile resmen oynuyorsunuz. Merak etmeyin neyin ne olduğunun farkında olan bir topluluk var. Ve gözlerimiz her zaman sizlerin üzerinde olacak.. 
 
Bugün, sadece altılıyı bulmayı hedeflediğim için risk aldığım ayaklarda yorumlarım olacak. Risk aldığım ayaklarda yorumlarım ve tahminlerim şu şekilde olacaktır;    
    
GREY CORAL: Giriş yazımda da belirttiğim gibi GREY CORAL' ın son koşusunda resmen bilerek geçildiğini ve bugün geçilmesinin çok zor olduğunu düşünüyorum. Tek ciddi rakibi MY KONOS' un startta takılması ve GREY CORAL' ın gidişat avantajı safkanın gücünün yanında cabasıdır. Startla beraber alacağı liderliği aynaya kadar korumasını beklediğim GREY CORAL son zamanlarda gördüğüm en sağlam bankoların başında geliyor. GREY CORAL tereddütsüz bankomdur...    
    
BALDURA: Banko önereceğim isim cazip durumda olmasına rağmen BALDURA dır. Son sentetik pistte katıldığı koşusunu ölçü almadığım bu isim, bir önceki koşusunda MUSON RÜZGARI ve YESARİ arkasında 3.lük elde etmişti. Ancak koşunun temposu istediği gibi gelişmeyince istediği 1.liği elde edemedi. Ondan önceki koşularında ise, alt gruplarda kazanmasına rağmen temposu ve direnç göstermesi oldukça beğenimi kazandı.
Bu defa önde istediği gibi tempoyu belirleyeceği bir grup bulmuş durumda. Sadece UÇARER isimli safkan liderlik için ısrarcı olabilir. Ancak BALDURA' nın aprantisi birkaç defa önde bekleme yaptığı için UÇARAR liderliği alırsa 2.likte gitmeye razı olacaktır. Düzlüğe kadar sürat kazanmayacak koşuda BALDURA' nın bir ande temposunu arttırmasını ve geriden gelecek ataklara sikletinin verdiği avantajla direnmesini bekliyorum. BALDURA riskli bir banko olmasına rağmen ben safkanın gücüne inanarak BALDURA yı günün ikinci bankosu olarak öneriyorum...    
    
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:8,3,1,4,5,7,2
2.AYAK:5,6,7,3,2
3.AYAK:4,2,5,1,,6,7,3
4.AYAK:2
5.AYAK:3
6.AYAK:2,,10,3,4,,8,11,5,6 
 


6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.358.949,00 t dir.6'lı ganyan 82,20 t vermiştir.
Yarış Sonuçları Yarış Programı(Son Güncelleme 22:55)
1 1 - GÖKBAKIR 2.05.96 2,15
2 5 - FORZATO 1.28.92 2,10
3 2 - BAŞTACIM 1.26.80 2,35
4 2 - GREY CORAL 1.27.54 1,05
5 3 - BALDURA 2.24.84 3,20
6 4 / 1 LEGEND RING - LAST DRAGON 2.01.43 3,30
 
  1. Yazan : ahmet1234

    Başlık : çok doğru

    Söylediklerinin altına imzamı atarım. Biz seni biliyoruz sen rahat ol kardeşim. Başarılar dilerim.


  2. Yazan : dauntlees

    Başlık : 2.ayak

    forzato tek olur diyorum..ama senin yorumun olurmu...birde 7 li plase için bir kaç at önersen sevgili ümit


  3. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : dauntlees

    Dark sun yedili plase ayaginda onerecegim isimdir. Forzato yu bende cok tutuyorum ama tek atmak riskli olur gorusundeyim. Tabi siz tutuyorsunuz neden olmasin. Bol sanslar.


  4. Yazan : MSB4592

    Başlık : BALDURA

    BALDURA“NIN SİZCE TEK RABİKİ KİM OLUR (ORAYA KADAR GELİRSEK EN AZINDAN KUPONUMUZ YATMASIN)


  5. Yazan : kudocan

    Başlık : 1 ayak

    1 ayakta kim geldi bilen varmı


  6. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : kudocan

    GÖKBAKIR kazandı..


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.