KOCAELİ TAHMİNLERİM - TEK AYAK RİSKLİ - ₺154,77

Dün Bursa altılısını bulmaktan öte her ayağı ilk sıradan önererek kırılması zor bir rekora imza attık. Daha önce ufak altılılarda her ayağı birkaç defa doğru tahmin etmiştim ama 425 TL veren bir altılıda doğru tahmin etmenin mutluluğu çok daha farklıymış..

Sitede yorumları okuyan hemen hemen tüm üyelerimizin altılıyı bulması da benim için çok önemliydi. Her zaman söylediğim gibi sitede sadece benim altılıyı bulmam beni asla mutlu etmez ve etmemelidir..
Daha önceki bulduğum altılılara bakarsanız, sıralamaya ne kadar önem verdiğim net bir şekilde ortaya çıkacaktır. Bu yüzden az veya çok at yazdığım her ayakta sıralamama dikkat etmenizi bir kez daha hatırlatmak isterim.
Son olarak 3 gündür altılıyı doğru tahmin ediyoruz. Altılılar için güzel dileklerini belirtenlere teşekkür eder bulanlara hayırlı olmasını dilerim..
Çok değil daha 5 gün önce büyük altılı bulacağımı hissettiğimi söylemiştim, o günden bugüne kadar altılılar para vermedi ama her altılıyı da neredeyse doğru tahmin ettik. Demek ki, benim hissettiğim; dünkü rekor tahminlermiş..
Serinin devam edebilmesi için hem Adana hem de Kocaeli programına deyim yerindeyse deli gibi çalışıp konsantre oldum. Umarım seri devam eder ve tekatalim.com da olmanın ayrıcalığını her daim yaşarsınız..   
 
 
Kocaeli tahminlerim şu şekilde olacaktır;    
    
ÖZGÜR TAY: İstanbul pistinde bir türlü beklentileri karşılayamayan bu isim, Bursa pistine getirildiğinden bugüne kadar sürekli yakından takip ettiğim isimlerin başında geliyordu. Son katıldığı koşusuna kadar hayal kırıklığı yaratan bu isim, son koşusunda 2.likte kalmasına rağmen ilk defa biraz olsun kıpırdadığı için kendi kendime yarış bitiminde; ilk maiden koşusunu uygun grupta  kazanır yorumu yapmıştım.. 
Bugün, baktığımızda son derece vasat isimlerin arasında start alacağını görüyoruz. Son koşusundan sonra idmanlarında çok daha iyi duruma gelen ÖZGÜR TAY' ın son koşusunu tekrarlaması halinde kazanması normal sonuç olacaktır. Alternatif ve ufak kupon yapan üyelerimiz ÖZGÜR TAY ile riske girebilirler..
Bana göre tek rakibi, aynı gün diğer maiden da start alıp ÖZGÜR TAY' dan 3 saniye daha kötü derece sergilese de; formunu sürekli geliştiren BAŞYAZAR rakip olabilecek tek safkandır. Geniş kupon üyelerimiz iki ismi yazarak ikinci ayağı sağlama alabilirler...    
    
ÇAĞANTERCAN: Start alan tüm kalite safkanlar içerisinde belki de ayağına en seri isim olan ÇAĞANTERCAN favori önereceğim isim olacaktır. Aslında ters pistten etkilenmeyeceğini bilsem ÇAĞANTERCAN ile riske girebilirdim ama nedense bu ismi banko önermek bir türlü içime sinmedi. Startın verilmesiyle 2-3 boy kadar rakiplerinin önünde yer alacak ÇAĞANTERCAN, piste uyum sorunu yaşamazsa son metrelerde sallansa bile rakiplerini 2.lik mücadelesinde bırakabilir..
Tam mesafesinde kalite safkan MY LIFE, son iki koşusunu çok beğendiğim ve bu defa sert rakiplerine rağmen hazırlıkları tam olan FIRE PIECE ile TINKERBELL yazarak dördüncü ayağı sağlama aldım...   
    
PRENCESS ADA - CANBAZ: Altı ayağın içerisinde saçma bir netice oluşmazsa, sadece son ayağa bakan bir şablon hazırladığımı düşünüyorum. Favorim ve kazanmaya yakın gördüğüm isim PRENCESS ADA olacaktır. İlk defa kaba kumda start aldığı son koşusunu dereceli ve kolay kazanmayı başaran bu isim, bugün uzayan mesafede daha da uygunlaşan sikletiyle mücadele edecek. Son koşusundaki derecesi bu pistte kazanan HAŞMET ve TINKERBELL gibi isimlerle aynı olan PRENCESS ADA, uzayan mesafe dezavantajına rağmen yakaladığı formu, grubunu uygunluğu ve siklet avantajları nedeniyle kazanmaya bir kez daha yakın gördüğüm isim olup net favorimdir..
Bana göre tek ciddi rakibi PRINCE EMİR ve GRAND PRIX arkasında koşuyu 3.lükte takip ederse CANBAZ olacaktır. Nitekim M.Çiçek soğukkanlı at bindiği için önde aceleci olmayacaktır diye düşünüyorum. Son çalışmalarında formunu ilerleten CANBAZ, soğukkanlı ve formda binicisi ile PRENCESS ADA' nın sıkı rakibi olabilir...    
    
NOT: Altı ayağın içerisinde en fazla ve kendime göre tek risk aldığım koşu son ayaktır. Dileyenler ve farklı kurgu yapan üyelerimiz farklı ayaklarda risk alıp son ayağı kapatarak değişik kurgular oluşturabilirler.. Yedili plasenin ilk ayağındaYOLVER yeterli olacaktır...    
    
ALTILI ŞABLONUM: 
 
1.AYAK:6,1,3,4,2,7,8
2.AYAK:5/1
3.AYAK:3,7,1,4
4.AYAK:1,,5,3,2
5.AYAK:4,6,1,3
6.AYAK:5,,4 
 
Herkese bol şans ve güzel hafta sonları dilerim.
  1. Yazan : faydo

    Başlık : Harikasınız

    Urfa“da 3 misli yakaladık. Dünde 20 misli yakaladık. Sayenizde fazlasıyla kardayım. Teşekkürler ümit bey...


  2. Yazan : talata

    Başlık : helal

    ümit bey başarılarının devamını diler tebrik ederim gerçekten iyi analiz yapıyorsun


  3. Yazan : Fargo

    Başlık : tekolursun

    Sevgili Ümit son ayak 5.4 10 misli sıralı ikiliden altılıdan daha fazla aldım, altılı dahil güzel oldu teşekkürler helal olsunnnnn.


  4. Yazan : sadık

    Başlık : Sadık

    Tebrikler Ümit bey


  5. Yazan : sadık

    Başlık : Sadık

    Tebrikler Ümit bey


  6. Yazan : efeata

    Başlık : neden tekatalım.com?

    eğer bir altılı tiryakisi olsaydım inanın bana bu siteden başka hiç bir yere bakmazdım sebebine gelince bu oyuna para veripte uzun vadede para kazanan kimseyi tanımadım lakin ümit arkadaşın performansını ölçmek için bir geçmiş tahminlerini taradım sonuç beni oldukça şaşırttı desem yeridir.dün itibariyle yayınlamış olduğu 153 tahminin 58 tanesi tutmuş her oyunu 100 tl sayarsak 15.300 tl altılıya para vermiş oluruz karşılığında kazandığımız 32.000 tl para var.yani 16.700 tl kar.10 ay gibi bir sürede kısaca ümit arkadaş bize ortalama ayda 1600 tl maaş veriyor diyebiliriz :)) bence kuponları oynamaya gücü yetenler mutlaka oynasın kaçırmasın.başarıların daim olsun ÜMİT GÜRGAN esenlikler dilerim. herkese bol şanslar.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.