BURSA TAHMİNLERİM - SANA RAĞMEN BANKO - ₺425,68

 

BEY KARAN - ZAPPA: TUNCELİ ve POTİFOR' un çok süratli tempoda başlayacağı koşuda favorim BEY KARAN olacaktır. Ön grubun arkasında koşuyu 3-4 takip edecek bu isin bana göre tam bir 1200 atıdır. Bugünde öndeki süratli tempodan istifade edip sabırlı bir bekleme yapabilirse düzlükle beraber rakiplerinden sıyrılıp rakiplerini 2.lik mücadelesinde bırakabilir.
İlk ciddi rakibi, son koşusunda çok fazla zorlanmadan kazanan ZAPPA olacaktır. İlk koşusunda zorlanmadan 5.lik elde eden bu isim, son koşusunda kaçmayı tercih etmiş ve beyaz bayrak ayna yaparak kazanmayı bilmişti. Bugün, liderlik için ısrarcı olursa işi bir hayli zorlaşacaktır. Ama bekleme yapmayı tercih ederse azalan sikletiyle sertleşen rakiplerine rağmen kazanmayı başarabilir. Ufak ve farklı kurgu yapan üyelerimiz, ilk ayakta iki ismi yazarak riske girebilirler..
Ancak ben, geniş kupon üyelerimize iki isim daha önermek istiyorum. Bu isimlerden ilki DARK CHILD' ın anneden kardeşi olan ve ilk defa uygun grubu bulan KRALBAY olacaktır. Bursa pistinde bambaşka bir kimliğe bürünüp kazanırsa asla şaşırmam.
Son olarak TAHİNCİOĞLU demek istiyorum. Bana göre grubun en gerisinde gidecek ama iş sprinte kalırsa da mutlaka etkili olacaktır. Bu yüzden formda binicisiyle ilk ayakta kupon bırakmayabilir.. DİKKAT...  
  

WILD AVALACHE - RED REGGENT: Kurgumda en riskli ayak üçüncü ayak ama mantık çerçevesi içinde iki safkanın dışına çıkacağını da açıkçası düşünmüyorum.
Stili rakibi bulunmayan WILD AVALACHE bilinen süratli yapısıyla ilk metrelerde 2-3 boy kadar fark yapacaktır. Bu safkanın arkasında JAW BREAKER, FLAYING ARION ve RED REGGENT yer alırken startta oyalanacak GREEN BARON, ARCSAINT ve MURATHAN grubun gerisinde, ön tarafa ayak uydurmaya çalışacak safkanlardır. 
Böyle bir gidişatta önde istediği tempoyu kuracak olan WILD AVALACHE' nin seri isimlere başarılı binen binicisi ile beyaz bayrak ayna yapması normal sonuç olacaktır. Olur da WILD AVALACHE son metrelerde emeklemeye başlarsa ön grubun arkasında konumlanacak olan RED REGGENT' in devreye gireceğini düşünüyorum. Mesafe 1400 olsaydı bambaşka şeyler söylebilirdim ama bu mesafede WILD AVALACHE veya RED REGGENT' in aynayı rakiplerinden önde geçmesi gerekiyor. Bakalım üçüncü ayağı geçip direk gişeye gidebilecek miyiz? hep beraber göreceğiz...  
  


YEGANEDaha çok değil 2 gün önce M.Gündüzeli' nin bineceği favori atları uzun süre banko yazmayı düşünmediğimi belirtmiştim. Ancak Bursa programında YEGANE isimli safkan kadar mantıklı bir bankoya rastlayamadım..
Gruba baktığımda kendisine diş geçirebilecek tek isim TORUN SETENAY görünüyor. Hazırlıklarında çok iyi durumda olmasına rağmen TORUN SETENAY' ın kaba kumda eksik koşacağını düşünmem ve gidişatın aleyhine olması sebebiyle YEGANE' nin tek rakibinin M.Gündüzeli olacağı kanısına vardım. Diğer ayaklarda sağlam bir banko bulamam nedeniyle YEGANE ile risk almaya karar verdim..
SECRET STORY' nin ilk metrelerde yüksek tempolara çıkaracağı koşuda düzlüğe doğru grubun toplanmasını ve YEGANE' nin güçlü akınlarıyla tüm gruba hakim olmasını bekliyorum. YEGANE güvenmediğim jokeyine rağmen banko önereceğim isim olacaktır...    
    
NOT: Diğer ayakları kendime göre kapattığım için detaylı yoruma gerek duymuyorum. Plase ayağında ÖZLEMCAN' ın yeterli olacağını düşünüyorum.. Yeri olan ve geniş kupon yapacak üyelerimiz üçüncü ayakta başta GREEN BARON olmak üzere tüm isimlere şans vererek sadece YEGANE ayağını bekleyebilirler...  
  


ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:2,6,,,3,5
2.AYAK:12,2,7,5,4,8,3,10,11
3.AYAK:4,,7
4.AYAK:4,2,1,3
5.AYAK:1
6.AYAK:4,7,8,2,3,5,1

6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.308.973,00 t dir.6'lı ganyan 425,68 t vermiştir.
Yarış Sonuçları Yarış Programı(Son Güncelleme 16:48)
1 2 - BEY KARAN 1.15.06 1,90
2 12 - HÖYÜKLÜ 1.38.37 7,10
3 4 - WILD AVALACHE 1.13.04 1,65
4 4 - GÜLCİHAN 1.57.20 4,05
5 1 - YEGANE 1.55.79 1,10
6 4 / 10 ŞAH ŞEHRİYAR - ZEYBEKHAN 1.22.00 3,25
  1. Yazan : talata

    Başlık : helal

    helal olsun kardeşim nerden buldun 12 noyu ekmeyini yedim 12 nin


  2. Yazan : ahmet1234

    Başlık : sen nasıl bir yorumcusun

    İki gündür altılı buluyorsun haydi az para veriyor diyelim. Bugün ilk ayak yarış aynen dediğin gibi gerçekleşiyor. İkinci ayak 12 numara 1. atın oda rastlantı diyelim. İkinci atın 2. ve üçüncü atın 3. oluyor. Nasıl bir analiz ve sıralama yeteneğin var kardeşim. İnan şaşmamak mümkün değil. Yorum yapmadığın ayakları çok iyi analiz ettiğini ben biliyorum ama sanırım herkes bunu ezberledi. Sana güvenimiz tam. yeterki saçma koşular olmasın sen her zaman bu alemde 1 numara olacak ve kalacaksın. Helal olsun. saygılar ve tüm arkadaşlarımıza bol şans.


  3. Yazan : kumyako

    Başlık : tebrikler

    Sayin gurkan; yorumlarinin bir cogunda yarisi resmen kosmadan kosturuyorsun,bu bir bilgi birkimi disinda ozel bir yetenek,durust ve gercekci dusuncelerini paylastigin icin tebrik ederim.


  4. Yazan : MSB4592

    Başlık : SİTE GİŞEYE

    DEĞERLİ YORUMLARIN İLE BUGÜN ÖZLEDİĞİMİZ BÜYÜK İKRAMİYENİ ALMAYA GİŞEYE MURAT GÜNDÜZLİ HATA YAPMAZ İSE DİĞER ÜYE ARKADAŞLAR İLE BİRLİKTE GİDİYORUZ. EMEĞİNE SAĞLIK


  5. Yazan : fearless

    Başlık : SÜPERSİN+MÜKEMMELSİN...tebrikler

    Yarumların gerçekten çok güzel analizlerin süper koşuları koşmuş gibi analiz etmen ve dediğin gibi koşması sen süpersin sen mükemmelsin seni anlatmaya kelimeler yetmez büyük üstad.. yorumculuk dünyasında senin gibisini görmedim başarılarının devamını diliyorum her keze bol şans..


  6. Yazan : BEYKOZLU34

    Başlık : BÜYÜK USTA

    Tebrikler kardesim yardırmısın yine helal olsun


  7. Yazan : talata

    Başlık : ümit

    kardeş şova devam helal olsun bukadar güzelbi kuponmu olur teşekkürler


  8. Yazan : ayser09

    Başlık : destan yazdin ustad

    Ilk 4 ayak 1. Atlarin geldi misli 6li tahmini verdin 2.ayakta 12 numara ile 3lu bahis yakalayip oyunu bedavaya getirdim :))) tesekkurleerr


  9. Yazan : sadık

    Başlık : Sadık

    Tebrikler Ümit bey başarılarının daim olması temennilerimle saygılar sunuyorum.


  10. Yazan : sadık

    Başlık : Sadık

    Tebrikler Ümit bey başarılarının daim olması temennilerimle saygılarımı sunuyorum.


  11. Yazan : ayser09

    Başlık : olay budur

    6liyi misli bulmak icten bile degildi tesekkurler ustad


  12. Yazan : Fargo

    Başlık : 6 da 6

    Sevgili Ümit 6 ayaktada 1. atların seni tebrik etmekten başka ne denir kardeşim. Helal olsunnnn.


  13. Yazan : BEYKOZLU34

    Başlık : tebrik

    Sagol kardesim harclïımizi aldik


  14. Yazan : freeman

    Başlık : İNANILMAZ...

    TEK KELIME İLE OLAĞAN ÜSTÜ...


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.