KOCAELİ TAHMİNLERİM - ₺447,82

Dün İzmir programında sırf limitimin üzerine çıkmayayım diye altılıdan olduk. Umarım yüksek kurgu yapan üyelerimiz çıkardığım DELİCİHAN' ı yazarak altılıyı doğru tahmin etmişlerdir..

Her zaman dediğim gibi sadece benim sitede altılıyı bulmam bir anlam ifade etmiyor. Amaç, sizlerin altılı ganyanı doğru tahmin etmesidir. O yüzden limitleri aşmamakta kararlıyım..
Bugün, Kocaeli de çok zayıf bir program olduğu için ufak bir şablon sunmaya karar verdim. Kocaeli de altılıyı doğru tahmine ederek, Adana da hedefi büyüteceğiz. Umarım istediğimiz neticeleri elde edebiliriz.. 
 
Kocaeli tahminlerim şu şekilde olacaktır;   
  
 
KARABEDİR: Son koşularında iyi bir form yakalayan KARABEDİR, son derece uygun grupta en önemlisi lehine gidişatta start alıyor. 
Startla beraber numarayı alacak olan KARABEDİR' i YALIMSOY, KAREAS ve ZULUTHASAN yakından takip etmek isteyeceklerdir. Ama hiçbir safkan liderlik için ısrarcı olmayacağı için KARABEDİR' in düzlüğe kadar istediği tempolarda çıkmasını bekliyorum. Müthiş inatçı yapısıyla düzlük boyu tüm ataklara başarılı bir şekilde karşılık vermesini beklediğim KARABEDİR, önereceğim ilk bankom olacaktır..
Daha geniş kupon üyelerimiz YALIMSOY ile POWER yazarak ilk ayağı sağlama alabilirler..   
  
DEMİRDÖVEN: Öylesine uygun rakipleriyle start alacak ki, yıkmak için uğraşsam da elim bir türlü yanına rakip önermeye gitmedi. İster GARANTİ' ye liderliği versin isterse de koşuyu 2.likte takip etsin, her halükarda mantıken kazanmasını gereken DEMİRDÖVEN önereceğim ikinci bankom olacaktır..   
   
MY LIFE: Kaba kumda gerçek gücünü ortaya koyduğu zamanlarda en iyi ingiliz atlarını geçebilecek potansiyele sahip olan MY LIFE alternatif bankom olacaktır. Son koşusunda ara vermesine rağmen son metrelerdeki atakları ile dikkat çeken bu isim, eğer dinçlik koşusundan etkilenmezse ters mesafeye rağmen tutarak bile kazanırsa şaşırmam..
Koşuda süratli ismin olmaması ve MY LIFE' in dinçlik koşusundan etkilenme ihtimaline karşın koşuyu ön grupta kabullenecek TINKERBELL ile kaba kumda kapalı kutu konumunda olan EXCELLENT ROCK rakip olabilecek isimlerdir..   
   
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:2/3,4
2.AYAK:2,7,5,3
3.AYAK:1,3,2,5
4.AYAK:1
5.AYAK:3,,4,1
6.AYAK:5,4,6,2,10,1,,,9,11,3

6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.113.737,00 t dir.6'lı ganyan 447,82 t vermiştir.
Yarış Sonuçları Yarış Programı(Son Güncelleme 16:18)
1 3 - YALIMSOY 1.55.50 2,50
2 3 - ÜÇORTAK 2.04.36 10,45
3 1 - GENÇ ARSLAN 1.15.12 1,50
4 1 - DEMİRDÖVEN 2.00.21 1,05
5 4 - TINKERBELL 1.50.11 2,60
6 1 - DELİ MAVİ 1.50.73 3,15
  1. Yazan : cys54

    Başlık : ...

    Ben 5bin liralık dahi kupon yapsam mutlaka bir tek atmam lazım, gelir gelmez orası ayrı, öteki türlü kendime sindiremiyorum, teksiz kupon bana göre amatör işi


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : cys54

    Herkesin bir oyun stili ve at yarışı bilgisi vardır. Her görüşe ve oyun stiline saygım var. Ama teksiz kurgu yeri geldiğinde çok verimli olabiliyor. Tabi ki sizler siteye girince ilk baktığınız tekler oluyor bunun farkındayım. Ama bazı programlarda tek atmamak çok faydalı olabiliyor. Ayrıca bugün şablonda yeteri kadar tek var ve alternatif tekler mevcut.. Tabi son karar sizlerindir. Bol şanslar..


  3. Yazan : BEYKOZLU34

    Başlık : guzel

    Emene salik kardesim


  4. Yazan : samsam

    Başlık : 3no

    tşkkürler 3no için


  5. Yazan : ahmet1234

    Başlık : tebrikler

    Dün beşli ganyan bugün altılı için teşekkürler. Başarılarının devamını dilerim kardeşim. Herkese saygılar ve bol şanslar


  6. Yazan : kocaserko

    Başlık : Emeğine Yüreğine Sağlık

    Emeklerine sağlık Ümit kardeşim...


  7. Yazan : cys54

    Başlık : ...

    Badışoğlu gene yaptın yapacağını, daha çok apranti kalırsın......................


  8. Yazan : emin

    Başlık : tebrikler

    Sizi canı gönülden tebrik ederim ümit bey , samimi yorumlarınız ve güven veren oyun kurgunuz için sizi tebrik ediyorum. emeğinize yüreğinize sağlık.başarılarınızın devamını dilerim.


  9. Yazan : kiymetlim

    Başlık : tebrikler

    sayende kazandık teşekkürler....


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.