KOCAELİ TAHMİNLERİM

Bugünkü yorumlarıma geçmeden önce dün Şanlıurfa yarışlarında ilk ayakta start alan YAVUZ REİS' ten sizlere kısaca bahsetmek istedim..

Bilmiyorum hangi üyelerimizin dikkatini çekti; YAVUZ REİS' in aprantisinin yaptıkları doğu illerinde dönen dümenin en son örneği oldu..
İlk ayakta günün en fazla güvenilir isimlerinden birine binen apranti kardeşimiz, start çıkışında hadi uyudun diyelim ( uyumadın da neyse)  o kadar geç çıkış yapan bir ata biniyorsun ve startta takıldığın halde teşvik bile yapmıyorsun!! Oysa ki insan can havliyle startta takıldıktan sonra panik yaparak çalışmaya başlar. Ama nerede? nasıl bir talimat aldıysa geç çıktığı halde sahada gezinip geri geldi..
Daha önceleri de bu illerde benzer durumlara tanıklık etmiştik. İnsanların sizden tek istediği biraz dürüstlüktür. İnsanları iyice soğuttunuz ve dürüstlüğünüze maalesef inanmıyoruz..
Bu illere yorum yapmak istemiyorum ama ısrarla tahmin paylaşmamı isteyen üyelerimiz için birşeyler karalıyoruz. Fakat, gördüğünüz gibi emek hırsızları bu illerde her zaman iş başında..
Takdiri siz değerli üyelerimize bırakıyor Kocaeli tahminlerime geçiyorum;    
  
  
MORIŞIK: Son koşusunda liderliği alamamış olmasına rağmen düzlükte mücadeleden kopmaması beğenimi kazanan MORIŞIK, bankom olacaktır..
Bu pistte katıldığı ilk koşusunda önde istediği tempoyu bulunca uygun grubu kolay geride bırakan MORIŞIK, son koşusunda yukarıda bahsettiğim gibi liderliği ilk metrelerde alamayınca başarılı olamadı. Ancak 3.lüğü gayet başarılıydı diyebilirim..
Bu defa dişine göre grupta ve lehine gidişatta start alacak. FATMA SULTAN muhtemelen kendisini yakından takip etmek isteyecektir. Ama ısrarla liderliği almak istemeyeceği için MORIŞIK' ın bundan etkileneceğini düşünmüyorum..
Startın verilmesiyle alacağı liderliği inatçı yapısıyla yarışın sonuna kadar korumasını beklediğim MORIŞIK önereceğim ilk bankomdur..   
   
GREEN BARON: Son koşusunda banko önerdiğim ve beklenmedik şekilde uygun rakiplerine geçilen GREEN BARON bir kez daha banko önereceğim isimdir..
GREEN BARON, son koşusunda startta takıldı ve aprantisi ile uyum sorunu yaşadı. Virajda da aprantisi GREEN BARON' u dışarı doğru savurunca GREEN BARON bana göre yarış hayatının en kötü performansını sergilemiş oldu..
Bu defa katıldığı ilk koşusunda çok daha güçlü rakipleri geride bıraktığı Kocaeli pistinde start alacak..
WHITE MIST liderliği alacak SOKOLLU' da bu safkanı 2.likte takip edecektir. Bu safkanların hemen arkasında koşuyu 3.lükte takip edecek GREEN BARON' un düzlüğün ilk metrelerinden sonra yapacağı atakları ile liderliği almasını ve geriden gelecek ataklara direnmesini bekliyorum.. 
GREEN BARON önereceğim ikinci bankom olacaktır..   
   
NOT: Yedili plasenin ilk ayağında GENÇTAY' ın GARANTİ önünde kolay kazanmasını bekliyorum...   
   

ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:1,6,5,3,4
2.AYAK:1,7,3,6,9,8,11,10
3.AYAK:4
4.AYAK:2
5.AYAK:1,5,4,6,3
6.AYAK:6,2,8,15,9,13,12,11,7,10,14

6'lı ganyan 3.384,94 t vermiştir.
Yarış Sonuçları Yarış Programı(Son Güncelleme 16:24)
1 6 - OĞLUMALİHAN 1.28.74 3,60
2 10 - PRINCESS ÇELTİK 1.16.85 10,75
3 4 - MORIŞIK 1.36.36 1,90
4 1 - HAŞMET 1.43.32 1,80
5 4 - MUSON RÜZGARI 1.37.67 4,20
6 13 - KASABA BEYİ 2.10.16 3,10
  1. Yazan : Rosicky

    Başlık : ...

    Öncelikle çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Boşver doğu yarışlarını bunlar dönen şeyler sıkma canını sen hepimiz farkındayız dürüst yarışlar olsa başarın ortada gerisi umurun olmasın dostum.


  2. Yazan : cys54

    Başlık : ...

    Bence doğu illerine yorum yapma, bırak doğudakiler oynasın, zaten paranın imralıya gittiğindende hiç şüphem yok


  3. Yazan : saimeylulhazal

    Başlık : Doğu“ya yorum yapmalısınız bence..

    Bence doğu yarışlarına da tahmin yapmalısınız Ümit Bey..Tüm para onlara mı bırakılsın yani..Bakarsınız biz de sizin sayenize onlrın düşündüğü gibi tahmin yapıp bizde biraz pay alırız..Doğu tahminlerinde bana göre çok daha başarılısınız..selamlar


  4. Yazan : cys54

    Başlık : ...

    Doğu illerinde kazanan hep onlar kaybedense bizler, bırakın birbirlerinin parasını alsınlar


  5. Yazan : cys54

    Başlık : ...

    Yarışlar uzaydada olsa inanıyorumki Ümit bey oradada başarılı olur ama emek hırsızlarına ne yapabilirki!...


  6. Yazan : saimeylulhazal

    Başlık : DOĞU DAHA CAZİP

    Doğu illerine oynamak hem ucuz hem de cazip..Ümit bey tahmin versin bence oynayan oynar..selam.


  7. Yazan : ahmet1234

    Başlık : Selamlar

    Herkesin görüşüne saygılıyım doğu illerinde dönen dolaplara rağmen Ümit kardeşimizin her ilde aynı orantıya yakın başarılı olduğunu düşünüyorum. O yüzden düşündüklerini her ilde paylaşması daha doğru olacaktır. Kredili sistem olduğu için isteyen tahminlere bakmaz kredisi sabit kalır bu kadar basit. Süper bir sistem düşünen kardeşime bir kez daha bu imkanı bizlere sunduğu için teşekkür ederim. Herkese saygılar ve şanslı günler..


  8. Yazan : faydo

    Başlık : Çok ayıp

    Cys54 kimsenin hakkında konuşamazsınız. Bir şike veye benzeri yüz kızartıcı suçu nasıl olurda vatan hayinliğine bağlarsınız. Sizi faşizan görüşünüzden sportmenliğe aykırılığınızdan ve önemlisi terörist bir adam yüzünden tüm Doğu halkına hakaret etmekten dolayı kınıyorum. Allah sizin gibi ön yargılı bölücü beyinlerden ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti“ni korusun.


  9. Yazan : cys54

    Başlık : ...

    Faydo, Ben doğu halkına kesinlikle birşey söylemiyorum, bu ülke doğudaki batıdaki tüm halkla kurtarılmıştır, lafım oyunu kuranlara


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.