İZMİR TAHMİNLERİM - İKİ BANKO - ₺340,23

Kocaeli de sonuçların içinde en cazip isimler bizde tek ve 1. at olmasına rağmen diğer ayaklarda favoriler kazanınca ikramiye yine yukarılara taşınmadı... Ama boş geçmemek bizim için önemli olandı..

Akşam ise, çok doğru kurgu yapmamıza rağmen son ayakta banko tercihimi kullandığım için güzel bir ikramiyeden olduk. Beşinci ayakta 12 numaralı safkanın dinçlik yarışı yaptığını düşünmem sonucu bu safkandan vazgeçip son ayağa tek bırakmamız 2 misli altılıyı da bırakmamıza neden oldu..
Ama analizlerdeki ve teklerdeki isabet oranı ile fark yaratmaya devam ediyoruz..
Umarım her geçen gün iyiye giden formumuzu güzel bir ikramiye ile taçlandırabiliriz..
İzmir de ikramiyenin çok yüksek rakamlara ulaşmayacağını düşünüyorum. Bu sebepten dolayı biraz daha riskler alıp biraz daha ekonomik şablon sunmaya karar verdim. Bakalım nasıl neticeler alacağız hep birlikte göreceğiz..
İzmir tahminlerim şu şekilde olacaktır;   
   
ERENHİLAL - SOYLUKRAL: Her iki safkanda özel takibimde ve bugün istediğim şartlar altında start alacaklar.. Eğer SOYLUKRAL startta takılmaz ise, ERENHİLAL' in liderliği almasını SOYLUKRAL' ın da bu safkanı kolay tempoda ikincilikte takip etmesini bekliyorum..
Diğer isimlerin bekleme yapmayı tercih edecek olmaları sebebiyle önemli derecede gidişat avantajına sahip olan bu ikiliden ilk ayakta süpriz gelebilir. DİKKAT!!!
Diğer şans verdiğim isimler ise, sırasıyla şablonumdadır..   
   
PERFECT STRIKE - BAY ÇİFTÇİOĞLU: Ara verdikten sonra özellikle son koşusunda kendine geldiğini belli eden PERFECT STRIKE favorimdir. Ara sonrası maxımum performans göstermesi gereken 3. yarışına katılacak olan PERFECT STRIKE, ilk metrelerde IRINHIDE' dan kurtulabilirse usta jokeyi ile çıktığı gibi bitirebilir. Geçen sene özellikle Ankara pistinde bekleme yapmayı öğrenen PERFECT STRIKE, IROHNIDE' in liderliği alması durumunda stili dışı koşsa da başarılı olabileceği için kuponların olmazsa olmazıdır..
En ciddi rakibi son koşusunu kazanan BAY ÇİFTÇİOĞLU olacaktır.. Sikletinin azalması ve kendisiyle çok iyi uyum sağlayacağı formda binicisi ile PERFECT STRIKE' ın en ciddi rakibidir..
Daha geniş kupon yapan üyelerimiz; koşunun çok yüksek tempoya girmesi durumunda etkili olabilecek KOŞUCU ve OĞLUM MELİH yazarak bu ayağı sağlama alabilirler..   
   
STEEL HORSE: Son derece uygun grupta ve lehine gidişatta start alacak olan STEEL HORSE banko önereceğim isimdir..
UTKUNŞAH, MADRİDLİ ve DISTANT LIGHT' ın ilk metrelerde liderlik mücadelesine girişeceklerini düşünüyorum..
Bu safkanların arkasında koşuyu 4-5 takip edecek olan STEEL HORSE, düzlükle beraber gerilemeye başlayan rakiplerini etkili düzlük sprinti ile geride bırakmaya yakın görünüyor..
STEEL HORSE kazanmasını beklediğim isim olup önereceğim ilk bankomdur..   
   
LAST EXIT: Hatırlayacaksınız son koşusunda LAST EXIT' i banko önermiştim ve N.Şen'in geç kalması yüzünden 10 milyardan olmuştuk..
O gün geçildiği FESTINA LENTE ise tamamen jokeyinin akıl dolu binişi ile kazanmıştı.. Bu defa mesafenin uzadığını ve LAST EXIT' in siklet avantajını elinde bulundurduğunu görüyoruz...
Mesafenin uzaması kesinlikle FESTINA LENTE' nin aleyhine olurken LAST EXIT' in lehine olacaktır..
Gidişata baktığımızda ilk metrelerde ALBİTAY ile GOLDEN HOOF liderlik için tempoyu yukarılara çıkarıp gruptan ayrılacaklardır..
EUDEMOS, SABO BEY ve FESTINA LENTE' de düzlüğün ilk metreleriyle beraber ön tarafa gelmek isteyecekleri için sabırlı bir bekleme yapmasını beklediğim LAST EXIT' in son metrelerdeki güçlü atakları ile kazanmasını bekliyorum..
Son koşusundan sonra idmanlarında formunu daha da geliştiren LAST EXIT önereceğim ikinci bankom olacaktır...  
   
 
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:6,2,4,7,3,,5,1
2.AYAK:5,9,3,4,6,2,,7,1,8
3.AYAK:7,4,,3,5
4.AYAK:1
5.AYAK:9
6.AYAK:3,7,6,2,1

6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.773.633,00 t dir.6'lı ganyan 340,23 t vermiştir.
Yarış Sonuçları Yarış Programı(Son Güncelleme 17:14)
1 2 - SOYLUKRAL 2.17.60 3,45
2 5 - FEVRONYABAY 1.16.44 4,55
3 5 - OĞLUM MELİH 1.41.03 3,70
4 1 - STEEL HORSE 1.27.62 1,05
5 9 - LAST EXIT 2.02.08 1,80
6 7 - MARCA 1.16.20 3,40
  1. Yazan : faydo

    Başlık : LAST EXIT

    Ümit Bey iyi günler, rica etsem LAST EXIT“ın eksik koşması durumunda muhtemel rakiplerini belirtir misiniz?


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : faydo

    LAST EXIT eğer herhangi bir neden dolayı eksik koşarsa; SABO BEY, FESTINA LENTE ve ALBİTAY devreye girebilir.. Bol şanslar..


  3. Yazan : cys54

    Başlık : ...

    Hergün tekleriniz cuk diye oturuyor, Allah nazardan saklasın, yola devam..............................


  4. Yazan : Yener

    Başlık : helal olsun

    tebrik edıyorum senı canı ve gönülden hakkını verıyorsun şans her zaman yanında olsun


  5. Yazan : tabur28

    Başlık : tebrikler

    güzel kurgu güzel sonuç


  6. Yazan : ahmet1234

    Başlık : tebrikler

    İkramiye çok verecek diyorsun nokta atışı yapıyorsun beşte kalıyorsun. İkramiye az verecek diyorsun ona göre ekonomik şablon veriyorsun şov yaparak buluyorsun. Tekler müthiş analziler süper bize de tebrik etmek düşer. Teşekkürler.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.