KOCAELİ TAHMİNLERİM - ₺222,00

Birinci ayak; Öncelikle koşan safkanların çoğu bekleme yapmayı tercih eden isimlerdir. Tempo süratli geçmeyeceği için favorim KAREAS olacaktır. Normalde mesafe bu safkan için uzun gelebilir ama koşunun temposu yıpratıcı olmayacağı için KAREAS' ın mesafeden etkilenmeyeceğini düşünüyorum. Son koşusunda düzlük boyu ALPKAN ile mücadelesi dikkat çekici olan KAREAS, stiline uygun formda binicisi ile favorimdir..

İlk ciddi rakibi bu pistteki tek startını kazanan NAZARAT olacaktır. Aynen KAREAS gibi yarışı önlerde kabullenen NAZARAT, çok güçlü yapıya sahip değil ama gidişat avantajını beğendiğim jokeyi ile değerlendirmeye yakın görünüyor..
İki isim ufak kupon üyelerimiz için yeterli olacaktır..
Daha geniş kupon yapan üyelerimiz; grubun bir tık üzerinde olduğunu düşündüğüm sprinter AKBARAN' a şans verebilirler..
Koşunun süprizini ise idmanlarında forma girdiğini belli eden AKÇABEY gerçekleştirebilir..  
  
İkinci ayak; Aslında tam mesafesinde start alacak olan LIGHT OF ARCHILLA dışında tuttuğum herhangi bir isim bulunmuyor. Ama bu safkana da karakterinden dolayı güvenemiyorum. Yani, tek yazmak son derece riskli olacaktır..
Çekindiğim ikinci ayakta risk almıyorum ve birçok safkana şans veriyorum. Sıralamam ise şablondadır..  
  
Üçüncü ayak; Start alan isimler içerisinde JEHANGIR potansiyeli yüksek bir isim ama tam hazır olduğunu düşünmüyorum. Yine de vasat rakiplerinin yanında favorimdir..
Kötünün iyisi olan ALPELA, PRENSES GÜLŞAH ve BAYRAMOĞLU şanslı olabileceğini düşündüğüm diğer taylardır..  
  
Dördüncü ayak; Tüm safkanlar stilleri gereği ön grupta gitmeyi sevdiği için sprint atarak etkili olmaya çalışacak safkanların etkili olacağını düşünüyorum. Bu tanıma uyan GÖKBAKIR bankom önereceğim isim olacaktır..
KIRMANŞAH liderliği alacak  BAŞOĞUL ve SIRKAYA öndeki KIRMANŞAH' ı yakından takip edeceklerdir. AKOĞUZ ve DÖNMEZBEY' de ön grupta gitmeyi sevdiği için grubun en gerisinde bekleme yapacağını düşündüğüm GÖKBAKIR' ın etkili düzlük sprintiyle kazanmasını bekliyorum.. Gördüğü yarışlarla formunu bulmaya başlayan GÖKBAKIR, en güvendiğim isim olup önereceğim bankomdur...
  
Beşinci ayak; LEGION DHONNEUR' a SÜNNETÇİ BEYİ ve KARAKA MOON' un yapacağı pres birinciyi belirleyecektir. Koşunun süratli tempoya girmesi daha yüksek ihtimal olduğu için favorim bitirici sprinter AKJOLTOI' dir..
Eğer aprantisi biraz deneyimli olsa tek atmayı düşünürdüm ama binicisine güvenemedim için yalnızca favori önereceğim isim olacaktır..
Diğer sprinterler LAST POET ve MIDAS TOUCH ilk ciddi rakipleri olurken, LEGION DHONNEUR ile SÜNNETÇİ BEYİ ile bu ayak sağlama alınmış olur..  
  
Son ayak; Banko önereceğim isim YESARİ olacaktır. Normalde 1400 atı olduğunu düşünüyorum ama son derece uygun grupta start alacağı için bir şekilde kazanacağına kanaat getirdim. Birçok ismin maiden a yeni veda ettiğini düşünürsek YESARİ' nin grubun en tecrübeli ismi olduğunu anlayabiliriz..
Son startındaki 6.lığı bile bugünkü rakiplerine yetecek olan YESARİ' nin düzlükte yapacağı atakları ile kazanmasını bekliyorum..
YESARİ ikinci bankom olacaktır..
Daha geniş kupon yapan üyelerimiz; ERCÜMENT ve BÜYÜKTAY' a şans verebilirler.  
  
NOT: Yedili plasenin ilk ayağında KÜLÜNKOĞLU' nun ÇÜRÜKSULU önünde kazanmasını bekliyorum.  
  
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:3,5,,1,2
2.AYAK:7,3,5,4,1,8,6,2,9
3.AYAK:3,1,6,2
4.AYAK:4
5.AYAK:4,1,3,2,7
6.AYAK:1/3,6

6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.132.797,00 t dir.6'lı ganyan 222,07 t vermiştir.
Yarış Sonuçları Yarış Programı(Son Güncelleme 18:31)
1 3 - KAREAS 2.02.51 3,10
2 6 - COSMIC FEELINGS 1.27.91 3,10
3 1 / (5) - ALPELA - (SHAMROCK) 1.29.32 1,45
4 4 - GÖKBAKIR 2.31.56 4,00
5 3 - MIDAS TOUCH 2.17.27 2,25
6 1 - YESARİ 1.55.60 2,75
  1. Yazan : cys54

    Başlık : ...

    Emeğine sağlık, teşekkürler


  2. Yazan : Rosicky

    Başlık : .....

    Emeğine sağlık , teşekkürler ve başarılar. İyi çalışmalar üstat.


  3. Yazan : freeman

    Başlık : Guzellll...

    Tebrikler... Bu altılı bi havika dostum :)


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.