KOCAELİ TAHMİNLERİM - YİNE KOLAY GÖRÜNEN PROGRAM - ₺14,02

3 gün önceki Kocaeli programına benzer bir program olduğu için bugünde altılı ganyanı doğru tahmin etmeye yakın olduğumuzu düşünüyorum. Ancak ikramiye tatmin edici olur mu? açıkçası bilemiyorum..

Normalde tahminlerimi yarış saatine yakın yayınlamayı planlamıştım ama şablonumu erken paylaşmaya karar verdim..
Umarım beklediğim gibi altılıyı doğru tahmin eder, Adana ya oyun paramızı çıkartmış oluruz...
 
Kocaeli tahminlerim şu şekilde olacaktır; 
 
Birinci ayak; POSTACI ve STAR OF MELİH ayağına seri isimler oldukları için tempo ilk metrelerden itibaren yükselecektir. POSTACI rakibine göre daha seri olduğundan dolayı liderliği almayacak olan STAR OF MELİH' i eksik olduğu kum pistte eliyorum.. Kazanmaya yakın gördüğüm safkan SOKOLLU' dur. Bu pistte katılmış olduğu her iki koşusu da tatminkar olan SOKOLLU, öndeki iki ismin hemen arkasında koşuyu üçüncülükte takip edecektir. POSTACI öndeki STAR OF MELİH' ten beklediğim presi yerse, 200 lerde öndeki isimleri yakalayacağını düşündüğüm SOKOLLU' nun şansı bir hayli artacaktır. Tersi durumda, yani POSTACI rakibininin preslerine maruz kalmazsa, sonlarda dursa bile çıktığı gibi bitirebilecek potansiyel sahip isimdir. Koşunun çok daha süratli tempoda geçmesi ve öndeki isimlerin eksik koşması durumunda mesafeye rağmen HAŞMET ile MALIBU STAR devreye girebilir.  
   
İkinci ayak; Koşan isimleri pek fazla beğenmediğim için ilk defa koşacak olmasına rağmen yeterli hazırlıklara sahip DAĞLARIN KRALI favorimdir. İlk koşusunda beklenilen performansı sergileyemezse; sırasıyla HAKİDEM, KARASONER ve CARTEGENA kazanmaya yakın diğer isimlerdir.  
  
Üçüncü ayak;FOURTUNE ve ANDORRA' nın hem vasat isimler olduklarını hem de kum pistte eksik koştuklarını düşünüyorum. Favorim hatta alternatif kupon yapan üyelerimiz için bankom AUTUMN PEARL olacaktır. Kocaeli pistindeki her iki koşusuda bugünkü rakipleri için fazlasıyla yeterli olan bu ismin ayrıca gidişat ve pisti tanıma avantajları bulunuyor. Çıktığı gibi bitirmesi normal sonuç olan AUTUMN PEARL ufak ve alternatif kupon üyelerimiz için bankomdur. Tek rakibi her yarışında aşama kaydeden MELOŞ TEYZE olacaktır. Geniş kupon üyelerimiz, iki ismi yazarak üçüncü ayağı sağlama almış olurlar.  
  
Dördüncü ayak; GÜMBÜRGÜMBÜR'e göre grubun uygun olduğunu ve rakiplerinden farklı kumaşa sahip olduğunun farkındayım. Ama bu safkan ağırkanlı olduğu için mesafeden dolayı toparlanamayıp sprintinden gecikebilir. Bu sebepten dolayı eğer geçilecekse önde kaçak bir safkana geçilecektir diye düşünüyorum. Bu tanıma uyan safkan ÇELİKPENÇE' dir. Son 200' de lider olacak ÇELİKPENÇE bakalım güçlü ataklar ile gelen GÜMBÜRGÜMBÜR' e direnebilecek mi? Bunu hep beraber göreceğiz. GÜMBÜRGÜMBÜR güçlü bir isim olsa da gidişat ve mesafe avantajı sebebiyle iki safkanı da yazarak bu ayağı geçiyorum.  
  
Beşinci ayak; Öncelikle zor bir koşu olduğunun altını çizmeyelim. Çünkü, liderliği ısrarla isteyecek herhangi bir safkan bulunmuyor. Bu sebepten dolayı kolay tempoda gidebilen ve binicisinin teşviklerine hemen cevap verebilen isimlerin daha şanslı olduklarını bu tarz koşularda her zaman söylüyorum. Tabi bu tanıma uyan isimleri bulmak için start alan safkanların yarış karakterlerini bilmek gerekiyor. Benim gözlemime göre bu tanıma uyan ve beklediğim gibi koşması durumunda kazanması gereken HİLVAN GÜZELİ isimli safkandır. Koşunun kesinlikle olmazsa olmazı olan bu isim kazanmaya bir hayli yakın görünüyor. Ama tempoyu tam kestiremediğim için bu ayakta risk almayacağım. Ufak kupon yapan üyelerimiz sıralamaya göre risk alabilirler. Sıralamam ise şablondadır.  
  
Son ayak; Son koşusunda uygun gubu geride bırakmasına rağmen muhteşem koştuğunu düşündüğüm CASH AKÇE, favorim olacaktır. Son koşusunu çok beğenmeme ve eküri avantajı olmasına rağmen CASH AKÇE' yi banko önermeme nedenim aradan sonra ikinci yarışına katılacak olmasıdır. Bu tarz isimlerin aradan sonra kötü koştuklarını hemen hemen herkes ezberlemiştir diye düşünüyorum. Bu yüzden CASH AKÇE sadece favorim önereceğim isim olacaktır. Doğu illerindeki son koşularıyla kendine gelen EFE PAŞA, galoplarında muhteşem dereceler ortaya koyan PAYBACK, aradan sonra gördüğü koşularla kendini bulmaya başlayan İSTANBUL BEYİ, önde stili rakiplerine rağmen bugün liderliği alacağını ve kendisine göre uygun tempoyu bulabilme ihtimali olan CANBAZ ile ağır sikletine rağmen formunda önemli gelişmeler kayeden GOLD HAMMER son ayak için yeterli olacaktır. 
 
  
KOCAELİ ŞABLONUM:

1.AYAK:3,2,5,1
2.AYAK:2,5,4,1
3.AYAK:2/4
4.AYAK:3,1
5.AYAK:2,,3,5,4,1,6
6.AYAK:2,10,9,5,3,1

6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.021.445,00 t dir.6'lı ganyan 14,02 t vermiştir.
Yarış Sonuçları Yarış Programı(Son Güncelleme 07:11)
1 5 - HAŞMET 1.26.42 2,30
2 4 - KARASONER 1.39.93 2,75
3 2 - AUTUMN PEARL 1.15.40 1,15
4 3 - (5) GÜMBÜRGÜMBÜR - (SEVİMLİ) 1.21.75 1,05
5 5 - AYGÖK 2.28.27 1,70
6 2 - 4 CASH AKÇE / SELNUR 1.43.51 1,65
  1. Yazan : cys54

    Başlık : ...

    Şablonunuza göre program kolay gözükmüyor :) Kimin üzerine şablon kurmamız gerekiyor?,, Teşekkür


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : cys54

    Programda sablonu ufaltacaksaniz sansiniz azalacaktir mutlaka.. Sablonun en genis haline guvendigim icin programin kolay oldugunu dile getirdim. Yani, Sablonun genis halini yatirabilecek star of melih ve genctay disinda bir isim goremedim.. Yorumlardan faydalanip ve virgulden sonraki isimleri kendi tuttugunuz isimlerle harmanlarsaniz butcenize uygun sablonu cikartabilirsiniz diye düşünüyorum. Bol şanslar dilerim.


  3. Yazan : cys54

    Başlık : ,,,

    Açıklamanız için çok teşekkür ederim, Sağolun


  4. Yazan : cys54

    Başlık : ...

    Adana için nete geldim, tekrar gelecem............


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.