ADANA TAHMİNİM - RİSKLİ BAŞLANGIÇ - ₺321,26

Dün Kocaeli de kolay program olduğunu başlıkta özellikle belirtmiştim. Nitekim plase isimlerin kazanmasıyla beraber bankom HAYMAANA' da aynen söylediğim gibi tutarak kazanınca kolay bir altılıyı hanemize yazdırdık. Bu arada, yeni yılla beraber tüm altılıları ya bulduk, ya da 5 te kaldık.. 

Adana da ise, yorumlarımda da belirttiğim gibi tek çekindiğim isimden yatarak güzel bir ikramiyeden olduk. Özellikle bankolarımız ile kesinlikle fark yaratmaya devam ediyoruz.. 
Yeni yılla beraber formumuzun artarak devam edeceğini ve tekatalim.com da olmanın farkını yaşayacağınızı her fırsatta dile getirmiştim. Sizlerden her zaman olduğu gibi tek isteğim, geçireceğimiz kötü veya şanssız dönemlerde destek olmanız. Tek başıma tahmin verdiğim için bu dönemlerde üzerimde aşırı derecede baskı oluşuyor. İşte burada yapacağınız destek, moral ve motivasyonu arttıracağı için o dönemi çok daha çabuk atlatmamızı sağlayacaktır..
Şu an için kendimi çok formda hissettiğim için top bende.. Güzel bir altılının yolda olduğunu belirterek sözlerimizi noktalıyorum... 
 
Bugün iki programda oldukça cazip görünüyor. Programların değişmesiyle beraber tüm yarışlara tahmin verdiğim için üzerimde bir yorgunluk söz konusu.. 
Bu sebeple sadece risk aldığım ayaklarda yorumlarım olacaktır. 
İzmir programını Adana ya göre daha zorlu bulsam da her iki programda da beklediğim neticelerin oluşma ihtimalini yüksek görüyorum..
Adana tahminlerim şu şekilde olacaktır;  
   
KARABURUN: Hayatının ilk koşusunda bugünkü rakiplerinden BORDALI arkasında 2.likte kalan bu isim, padok görüntüsü ve son metrelerdeki mücadelesi ile oldukça beğenimi kazandı. Son koşusunda ilgilileri safkana gözlük takısı ilave edince o kadar kolay kazandı ki, ( tutarak ve kırbaç vurulmadan) üst gruplarda bile iş yapacağını gözlemlemiştim..
Bugün, rakipleri daha güçlü isimler ama hemen hemen tüm isimler sikletleri artmış vaziyette start alacaklar..
BORDALI ve RÜZGARIN RUHU koşuya tempo verecek isimlerdir. Bu isimlerin arkasında koşuyu 3-4 takip etmesini beklediğim KARABURUN, düzlükle beraber birincilik mücadelesine ortak olacaktır.. Öndeki isimlerin son metrelerinin zayıf olması ve geriden gelecek güçlü bir sprinter olmaması KARABURUN' un kazanacağının en önemli göstergesidir. Çok cazip durumda olmasına rağmen KARABURUN' un potansiyeline inanıyor bu safkanı günün bankosu olarak öneriyorum..
Bana göre KARABURUN eksik koşarsa devreye sadece RÜZGARIN RUHU girebilir diye düşünüyorum. Çok daha geniş kupon yapan üyelerimiz RÜZGARIN RUHU' nu yazarak ilk ayağı geçebilirler.   
   
NOT: İlk ayağa güvenmeyen üyelerimiz, aynı şablonu bütçeleri doğrultusunda 5li ganyana çevirebilirler. Yedili plasenin ilk ayağında GRAND EXPECTATIONS yeterli olacaktır. Şablonu şişirmemek adına elediğim isimler, son koşularında yüksek ganyana kazanırken önerdiğim ASİ RUH ile ÇALIK' tır.   
   
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:9/7
2.AYAK:8,11,1
3.AYAK:3,1,7,11,12,8
4.AYAK:5,7,6,4,,3
5.AYAK:10,1,3,6
6.AYAK:8,4,,12,14

6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.976.772,00 t dir.6'lı ganyan 321,26 t vermiştir.
Yarış Sonuçları Yarış Programı(Son Güncelleme 21:10)
1 9 - KARABURUN 1.37.96 2,60
2 8 - MY SPARKLER 1.31.17 4,30
3 8 - SARAYCAN 1.37.70 3,50
4 5 - GLENDOR 1.25.86 1,05
5 10 - TORRENT 1.29.79 1,05
6 12 - TEKSEN 2.17.30 7,80
  1. Yazan : kiymetlim

    Başlık : Tebrikler

    Teşekkürler sayende yakaladık...


  2. Yazan : Rosicky

    Başlık : Tebrikler

    Yeni yılda istikrarlı bir şekilde devam ediyoruz emeğine ve yüreğine sağlık teşekkürler


  3. Yazan : talata

    Başlık : saol

    tebrikler gürkan başarılarının devamını dilerim


  4. Yazan : Rosicky

    Başlık : 7“li plasem

    Verdiklerin sayesinde 32 misli 7“li plase aldım çok teşekkürler üstat


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.