BURSA TAHMİNLERİM - GÜZEL PROGRAM - ₺24,24

Birinci ayak; Uzun aradan sonra katıldığı ikinci koşusunda çok daha sert rakipleri geride bırakan RED REGGENT favorim olacaktır. Kazandığı koşusundan sonra düzenli bir şekilde idmanlarını sürdüren bu isim, ideal mesafesinde kendisini yakından tanıyan aprantisi ile start alıyor. Öndeki grubun hemen arkasında konumlanacak olan RED REGGENT düzlükle beraber ataklarına başlayacak ve birincilik mücadelesinin içinde mutlaka yer alacaktır. Ama diğer bankoma daha fazla güvendiğim için RED REGGENT ile risk almak istemiyorum. Önde istediği tempoyu bulması durumunda QUEEN OF ESKİŞEHİR, ataklarında gecikmezler ise YEGANE ile LADY TIFFANY ilk ayakta şanslı olabilecek diğer isimlerdir. Bu koşuda elediğim tek safkan STAR OF STREET' tir.   
  
İkinci ayak; Koşunun kilit noktası SÜNNETÇİ BEYİ ile WHITE MIST' in birbirlerine yapacaklar pres olacaktır. Eğer bu ikili önde birbirlerini gereğinden fazla rahatsız ederlerse; sprinter isimlerin şansı bir hayli artacaktır. Aksi durumda da SÜNNETÇİBEYİ ile WHITE MIST avantajlı durumda olacaklardır. Gidişat konusunda net bir fikrim olmadığı için ikinci ayakta risk almak istemiyorum. Şans verdiğim isimler sırasıyla şablonumdadır.  
  
Üçüncü ayak; Banko önereceğim isim tabi ki eküriler olacaktır. Koşuya katılan ALANGU, BÜYÜKTAY ve MUAZZEZ çok vasat isimlerdir. Ekürileri zorlayabilecek tek isim olarak HELİNCAN dikkat çekiyor. Fakat, HELİNCAN' da form olarak oldukça geriye gitmiş durumda. Ayrıca koşunun rölanti tempoda geçecek olması da HELİNCAN' ın aleyhine olacaktır. Ekürilerin çıkışla beraber önlerde yer tutmasını ve düzlükle beraber resmi geçit yapmalarını bekliyorum. TOROS KAPLANI ve ekürisi ELOĞLU tereddütsüz bankomdur. Ben, bu ayakta yatmak istemiyorum diyenler varsa HELİNCAN' a da şans vererek bu ayağı geçebilirler.  
  
Dördüncü ayak; Kazanmaya yakın olan safkan tabii ki SİVEREK BEYİ' dir. Bir önceki koşusunda önde boş kalan rakibi karşısında çaresiz kalan bu isim, son koşusunda ise; sert rakiplerinin yanında ilk defa İzmir pistinde boy göstermişti. Son metrelerdeki atakları ile yakın ara tabela dışında kalan SİVEREK BEYİ, tatminkar bir performans sergiledi. Bu defa tekrar lehine şartlarda, sevdiği pist ve mesafede start alacak. Katılmış olduğu son koşusundan etkilenmez ise, kolay kazanması gerekiyor. SİVEREK BEYİ net favorimdir. Ama bir isim var ki yazmadan edemedim. Bahsettiğim isim ZOYA' dır.. Start problemi yaşıyor olmasına rağmen starttan düzgün çıkış yaparsa SİVEREK BEYİ' ne zorlu anlar yaşatacaktır. Son olarak, SİVEREK BEYİ' ne üstünlüğü bulunmamasına rağmen formunu yukarıya taşıyan KÜLÜNKOĞLU' nu yazarak dördüncü ayağı geçiyorum.  
  
Beşinci ayak; Tüm bültenlerin hiç şans vermediği NARMANLI favorim olacaktır. Ekürisi İLKAYHAN nedeniyle ganyanı düşük çıkacak olan NARMANLI, uzun süredir start almıyor. Ama düzenli hazırlıklarıyla bu koşuya katılacağı için uygun grubu avantajlı sikletiyle geride bırakabilir. Önde bomboş kalacağını düşündüğüm NARMANLI kazanmaya yakın gördüğüm safkandır. Beklediğim performansı sergileyememesi durumunda koşunun karışacağını düşünüyorum. DENİZERİ, AKOĞUZ, YÖRÜKEFE ve AKBARAN diğer şans verdiğim isimlerdir. Elemek zorunda kaldığım tek isim GUTİ' dir.  
  

ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:2,9,3,6
2.AYAK:1,2,7,9,10,6,3
3.AYAK:2
4.AYAK:3,5,2
5.AYAK:10,5,3,7,1
6.AYAK:9,12,11,5,7,2 
 
6'lı ganyan 24,24 t vermiştir.
Yarış Sonuçları Yarış Programı(Son Güncelleme 17:56)
1 3 - YEGANE 1.20.93 2,30
2 1 - GRADE BOY 2.02.79 3,45
3 1 / 2 - TOROS KAPLANI - ELOĞLU 1.39.76 1,05
4 3 - SİVEREK BEYİ 1.28.14 1,20
5 5 / 9 - DENİZERİ - EMİRİM 2.24.33 1,60
6 9 / 1 - (3) GENÇ ARSLAN - BAYRAMOĞLU - (COINCIDENCE) 1.15.94 1,65

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.