ADANA TAHMİNLERİM - GÜZEL PROGRAM

Son zamanlarda en fazla içime sinen ve beğendiğim Adana programında, bankomuzun kazanması durumunda altılı ganyanı doğru tahmin etmeye yakın olduğumuzu düşünüyorum. Tabi at yarışlarında hiçbir zaman çok iddalı sözler sarf etmemek gerekiyor. Bunun bilincindeyim ama programı fazlasıyla beğendiğimi de belirtmeden edemeyeceğim.

Lafı uzatmadan, Adana programında risk aldığım ayaklar hakkında yorumlarım ve tahminlerime geçiyorum;    
 
 
 
 
 
  
KING HIRO: Günün en fazla güvenilen isimlerin başında KING HIRO geliyor. Son koşularındaki performansı ile maiden bir safkan olmayacağını gösteren KING HIRO, oldukça uygun grupta start alacak. Eğer, A.Çelik KING HIRO ile gerilerde kalmayıp koşuyu önlerde kabullenirse düzlükte yapacağı güçlü akınları ile kazanması normal sonuç olacaktır. KING HIRO, alternatif bankomdur. Bana göre tek rakibi, son koşularında kum pistte start almasına rağmen ilk çim koşusunu çok beğendiğim SILVER SHOES' dur. Koşuyu önlerde kabullenecek SILVER SHOES, bu tarz safkanlarla çok etkili yarışlar çıkartan S.Erkuş idaresinde KING HIRO' ya direnebilecek tek isim olarak görünüyor.  
  
HÜRGÜZEL: Henüz yarış kazanmamış olmasına rağmen kesinlikle potansiyelli bir isim olduğunu düşündüğüm HÜRGÜZEL, bu defa çok daha hazır bir şekilde bu koşuya katılacak. Oldukça uygun sikleti ve düzenli hazırlıklarıyla HÜRGÜZEL' den çok etkili bir perfomans bekliyorum. Eğer ilk metrelerde HÜRGÜZEL, önlerde gitmeyi tercih ederse günün süprizine imza atabilir. DİKKAT!!! Bu safkanın eksik koşması durumunda; SEDEFKAR, NİLÜFERKAYA, ŞAMBAYATLI, ÖZÜMÜLKÜ, HIRÇINTAY ve EZHARKIZ devreye girebilecek isimlerdir.  
  
CANÖZÜMLÜ: ÖZKURUŞ, GÜMÜŞSOY, KARELİN ve DELİ DUMRUL yazarak 5.ayağı sağlama alabilirdim ama CANÖZÜMLÜ ile riske girmeye karar verdim. Ö.Kaya ile çok iyi uyum sağlayan CANÖZÜMLÜ, özellikle kısa mesafeli koşularda daha etkili oluyor diye düşünüyorum. Kolay tempoda gidebilme özelliğine sahip olan bu safkan, jokeyinin teşviklerine hemen cevap verebiliyor ve bariyer dibinde kendini daha rahat hissediyor. Bugünkü koşuya baktığımda ASİL DESA liderliği alacak ÖZKURUŞ ile ARAPKIR koşuyu 2-3 takip edeceklerdir. DELİ DUMRUL, KARELİN ve CANATEŞ  ile beraber koşuyu 6-7 takip edecek CANÖZÜMLÜ, düzlükle beraber yavaş yavaş aralarda yol bulmaya çalışacaktır. ÖZKURUŞ, DELİ DUMRUL ve KARELİN ön plana çıkarken CANZÖÜMLÜ' de muhtemelen bariyer dibine dalmayı tercih edecektir. ÖZKURUŞ, DELİ DUMRUL ve KARELİN' in mücadele güçleri zayıf olduğu için iş mücadeleye kaldığında oldukça zorlanan isimlerdir. Sadece GÜMÜŞSOY' un sonları çok kuvvetli ama mesafeden dolayı ataklarında gecikeceğini düşünüyorum. Mücadele gücü kendisine göre zayıf olan rakiplerini geçeceğine kanaat getirdiğim CANÖZÜMLÜ önereceğim bankom olacaktır. Dileyenler ve başka ayakta risk alan üyelerimiz, bu ayağı 5 safkanla geçip farklı kurgu oluşturabilirler. Ben, ise CANÖZÜMLÜ ile riski almayı mantıklı buluyorum.
  
ASİRUH: Sözde tahmincilerin 10 atta bile şans vermediği ASİRUH özel takibimde olan bir isimdir. Puanlamada geri planda kalması açıkçası beni daha da mutlu etti diyebilirim. Adana pistindeki ilk kum koşusunda stili rakiplerinin çokluğuna rağmen 3.lüğünü beğendiğim ASİ RUH, daha sonra birbirinden güçlü safkanlar arasında katıldığı çim koşusunda doğal olarak etkili olamadı. Son koşusunda ise, yine stili rakiplerinden dolayı numarayı alamayan bu isim, bu defa önde istediği gibi tempoyu belirleyecektir. DÜŞÜM dışında kendisine pres yapabilecek herhangi bir isim olmadığı için önde boş kalarak günün bombasını yapabileceğini düşündüğüm ASİ RUH kesinlikle kuponlardaki yerini almalıdır. Bu safkanın beklediğim performansı sergileyememesi durumunda koşunun karışacağını düşünüyorum. GÜVENER, AĞABİŞKEK, TAİR, UÇANGÜL, YANLIZKURT, GENCERHAN ve SAĞNAKHAN şanslı olabilecek diğer isimlerdir.   
  
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:4,,11
2.AYAK:20,3,7,11,14,18
3.AYAK:14,2,7,6,5,3,10
4.AYAK:6,9,3,1
5.AYAK:6
6.AYAK:17,6,3,10,16,11,13,9

6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.934.366,00 t dir.6'lı ganyan 138.168,98 t vermiştir.
Yarış Sonuçları Yarış Programı(Son Güncelleme 20:57)
1 4 - (3-8) KING HIRO - (JACK BLAKE-GARMY MALTEN) 1.20.53 1,50
2 10 - EYMENİM 1.34.39 7,40
3 14 - HÜRGÜZEL 1.25.07 2,75
4 2 - PASİFİKA 1.45.80 5,70
5 1 / 8 ANADOLUKAYA - ŞAHENŞAH 1.27.87 12,95
6 17 - ASİRUH 2.17.17 14,70
  1. Yazan : futi

    Başlık : slm

    Ömer kayaya ragmen hala tek gecebiliiyosan canözümlüye cok guveniyosun demektir.


  2. Yazan : doc66

    Başlık : süper

    hürgüzel asiruh daha ne yapacaksın ki bu anadolukayayı doğru zamanda yazarsak bu iş olacak tebrik ederim yaşattığın heyecan içinde teşekkür ederim


  3. Yazan : şemin

    Başlık : tebrik

    ümit bravo ne diyeyim


  4. Yazan : onder6321

    Başlık : cazip için teşekkür

    ( 14 tek / sekiz at / sekiz at / 17 tek ) 3.20 lik dörtlümü son anda değiştirdim. Şu anda Neşet Ertaş“ın ( kendim ettim kendim buldum ) türküsünü söylüyorum. Gene de sayenizde yaşadığım heyecan için teşekkürler. İnandığınız cazipleri yorumlarınızda belirttiğiniz için ayrıca teşekkürler.


  5. Yazan : freeman

    Başlık : 138 bın ...

    Bu kadar yuksek bir meblağ veren altılı da 3 tane alternatıf teki doğru tahmın etmen.. olağan üstü ... Altılıyı bulmuş kadar oldu .. Başarılarının daim olması diliyorum.. Teşekkurler...


  6. Yazan : Rosicky

    Başlık : Tebrikler

    Yine harikaydın tebrikler kimse kuponuna yazmayı cesaret edemezken biz tek attık Asiruh“u harkulade yorumlarınla süperdin. Bir arkadaşımızın da dediği gibi " Kimse Ümit Gürgan olamaz."


  7. Yazan : murat05

    Başlık : en yakın zamanda dönüş yapılırsa sevinirim

    abi öncelikle yorumlarınız 10 numara ben siteye üye oldum ancak kredim bitti. bitmeden önce verdiniz hesap no ve ibanla denedim ve beceremedim yada hata oldu detaylı meilime gönderirsen vip üye olmak istiyorum saygılar [email protected]


  8. Yazan : Drugracer

    Başlık : Sniper:)

    Asi ruhu tek geçtik o süper zaten de, kafada 4/11 sıralı ikili verdin daha ne yapacaksın ümit hocam tebrikler


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.