BURSA TAHMİNLERİM

Dün özellikle PROVIDENCE' nin kendisinden son derece güçsüz bir isme geçilmesine, hatta; çaresiz kalmasına diyecek birşey bulamıyorum. Gerçi GRAND STAR' da aynada ikincilikte kaldığı için hiçbir şekilde altılıyı doğru tahmin edemiyormuşuz. Ama PROVIDENCE' nin ve geçildiği safkanın bundan sonraki yarışlarını mercek altına alacağımı belirtmek istiyorum. Son olarak, 2. ayaktaki net faulü atlayan veya görmezden gelen komiserler kuruluna yazıklar olsun diyorum. Tamam, kazanan at her türlü yine kazanacaktı ama kurallar gereği kesinlikle tabela dışına atılmalıydı. Bunu da siz değerli üyelerimizin takdirine bırakıyorum..
Bugün, Bursa da son derece zorlu koşular bizleri bekliyor. Program seçerek oynayan üyelerimiz bence Bursayı es geçerek hafta sonuna yoğunlaşabilirler. Yine de çalışmalarım doğrultusunda bir şablon oluşturdum. Umarım beklediğimiz neticeler oluşur ve altılı ganyanı doğru tahmin ederiz..
Bursa tahminlerim şu şekilde olacaktır;  
  
BERMUDA: Gördüğü yarışlar sonrasında performansını yukarıya taşıyan BERMUDA, potansiyel olarak kesinlikle bugünkü rakiplerinden 2 gömlek üstündür. Kaba kumda ve ilk defa uzun mesafede start alacak olmasına rağmen hem anne hem baba kan hattından dolayı uzun mesafede daha iyi koşması yüksek ihtimaldir. Ayrıca BISHAMON ile anneden kardeş olan BERMUDA, bana göre kaba kumda bambaşka bir kimliğe bürünebilir. Start alan safkanların çoğu bekleme yarışı yaptığı için M.Kaya BERMUDA ile bana göre mutlaka önlerde gitmelidir. Gidişat konusunda güvendiğim jokeylerin başında gelen M.Kaya BERMUDA ile şayet ön grupta gitmeyi tercih ederse, kaba kuma ayak uydurması durumunda uygun grubu geride bırakabilir. Riskli bir banko olduğunun farkındayım ama BERMUDA' nın potansiyeline inanıyorum.. BERMUDA ilk bankomdur.  
  
TEMEL TAŞI: Son koşusundan önce alternatif banko olarak önerdiğim TEMEL TAŞI cazip durumda olmasına rağmen beni yanıltmayarak kazanmayı başarmıştı. Hem de ters mesafe ve kulvar dezavantajına rağmen.. 
Bugün, mesafenin 1400 olması kesinlikle TEMEL TAŞI' nın lehine olacaktır. Son koşusunda mağlup ettiği rakiplerinin hepsi, TEMEL TAŞI' na göre daha da artan sikletleriyle start alacaklar. Tek endişem koşunun çok fazla rölanti tempoda geçme ihtimalidir. Eğer, TEMEL TAŞI son koşusundaki gibi kulvarının da verdiği avantajla ön tarafa yakın giderse bir kez daha kazanmaya oldukça yakın olacaktır. TEMEL TAŞI, önereceğim ikinci bankom olacaktır. Çok daha geniş kupon yapan üyelerimiz; idmanlarında çok iyi dereceler sergileyen U.Polat ile start alacak YARPUZLU' ya şans vererek son ayağı geçebilirler.  
  
NOT: Yedili plasenin ilk ayağında SPLENDIDO ve KUM BABA fazlasıyla yeterli olacaktır.  
  
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:4
2.AYAK:11,10,,8,6,5
3.AYAK:8,5,3,6,1,7,,2,9
4.AYAK:3,6,4,1,8,9
5.AYAK:7,12,11,,3,8
6.AYAK:3/10

6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.317.882,00 t dir.6'lı ganyan 7.201,54 t vermiştir.
Yarış Sonuçları Yarış Programı(Son Güncelleme 10:04)
1 4 - BERMUDA 1.57.67 2,25
2 10 - SIGNORINA 1.31.03 2,75
3 2 - ADIMNUR 2.10.12 3,45
4 8 - 10 AKGİRAY / İLKAYHAN 1.29.81 3,65
5 7 - MELOŞ TEYZE 1.29.64 3,60
6 9 - WOLFS DREAM 1.27.76 10,15
  1. Yazan : cys54

    Başlık : ...

    Emeklerine teşekkür, rastgele....................


  2. Yazan : Rosicky

    Başlık : Yorum

    Distant Green için yorum yapabilirsiniz Ümit bey?


  3. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : hmtsnr

    Son kosusu aslinda gayet basariliydi ama sikleti nedeniyle sans vermedim. Eger at yazacaksaniz Distant green de mutlaka yazilmalidir.bol sanslar..


  4. Yazan : MSB4592

    Başlık : yok böyle şans

    üstad nedir bu şanssızlık bıktık artık beşte kalmaktan ne zaman kısmet olacak bize bilmiyorum verdiğin oyunu aynen yatırdım bu gün olur diye ama gene jokeyin ata çok güvenmesinden beşte kaldık.birileri altılı bulmamızımı istemiyor anladım yani.


  5. Yazan : necodj

    Başlık : şansızlık

    aynen kardeş 186 gündür koşmayan at dinçlikle bitirdi ya


  6. Yazan : murat05

    Başlık : murat

    ingilizlerde 8 kilo vermiş burda ümit abinin deil kişisel hata ve tercihten yatmıssınız suç şahsidi saygılar


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.