KOCAELİ TAHMİNLERİM - EKONOMİK ŞABLON

 

Pisti tanımak adına ilk KOCAELİ programını es geçmiştik. İyi ki de es geçmişiz, bazı ayaklarda mantıksız sonuçlar oluştu ve altılı ganyan 42 bin verdi. Gözlemlediğim kadarıyla, koşular; genelde önde giden isimlerin zaferiyle sonuçlandı. 

Bugün pisti az çok gözlemlediğimiz için bir çalışmam oldu ve tahmin vermeye karar verdim. Bakalım nasıl neticeler alacağız.. 
 
Kocaeli tahminlerim şu şekilde olacaktır;   
 
   
OCAKBEY: Son koşusunda sergilemiş olduğu performansla beğenimi kazanan OCAKBEY  banko olarak önereceğim isimdir. ADEN ve DELİ RÜZGAR' ın hemen arkasında koşuyu 3-4 takip edecek olan OCAKBEY, ciddi rakiplerine göre siklet avantajını elinde bulunduruyor. Geriden gelebilecek net bir sprinter olmadığı için OCAKBEY' in düzlüğün ilk metrelerinde alacağı liderliği aynaya kadar koruması normal sonuç olacaktır. OCAKBEY tereddütsüz bankomdur.  
  
   
AKYAZILI MUTLU: Puanlamada net sonuncu isim olmasına rağmen favorim AKYAZILI MUTLU olacaktır. Grupta start alan safkanlara baktığımda ARCSAINT dışında istikrarlı performans sergileyen herhangi bir isim göremiyorum. ARCSAINT' te siklet avantajı olduğunda etkili olabilen son derece narin bir sprinterdir. EUDEMOS, RED ZEYTEEN ve SOKOLLU ilk  metrelerde ön tarafta yer tutacak isimlerdir. Hiçbir safkan ısrarla liderliği almak istemeyeceği için temponun çok fazla süratlenmesini beklemiyorum. Bahsettiğim isimlerin hemen arkasında yer tutacak AKYAZILI MUTLU, sikletininde vermiş olduğu avantajla uygun grubu geride bırakabilir. DİKKAT!!! Beklediğim performansı sergileyememesi durumunda; EUDEMOS, RED ZEYTEEN başta olmak üzere tüm safkanların kazanma ihtimalinin olduğunun düşünüyorum. Sıralamam şablondadır.   
 
  
AKGİRAY: Hemen hemen herkesin çok at yazarak geçtiği son ayakta bankom AKGİRAY olacaktır. Son koşularında mesafe ayırt etmeksizin başarılı yarışlara imza atan AKGİRAY, bana göre tam mesafesinde start alacak. KAANKEREM, CANBERKTAY, KUBİLAY ve AHLATLI gibi isimlerin olması sebebiyle koşu süratli tempoda geçecektir. Bitirici bir sprinter olmadığı için koşuyu 6-7 takip edecek AKGİRAY' ın düzlükte yapacağı etkili atakları ile kazanmasını bekliyorum.    
 
  
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:3,1,6,5,7,4
2.AYAK:6
3.AYAK:2,4
4.AYAK:3,4,5,6,1,2
5.AYAK:6,,7,8,,2,4,5,1,,3
6.AYAK:5
 
6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.018.831,00 t dir.6'lı ganyan 487,94 t vermiştir.
Yarış Sonuçları Yarış Programı(Son Güncelleme 16:19)
1 3 - MORIŞIK 1.24.23 1,50
2 4 / 1 - DESTENAZ - HIRÇINKAYA 2.28.26 2,85
3 2 - LIFES LONG FOR RUN 1.45.48 1,75
4 2 - FLAYING ARION 1.14.99 6,15
5 8 - RED ZEYTEEN 1.28.42 2,50
6 5 - AKGİRAY 1.38.66 2,70
  1. Yazan : talata

    Başlık : son

    akgiraya rakip kimi söylersin ümit bey


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : talata

    AKGİRAY gelmezse koşunun karışacağını düşünüyorum. (Dün, sevgili Cemal 1905 e cevap yazamadığım için ayrıca özür dilemek istiyorum. SIRKAYA“ nın rakibini sormuştu ve sistemde sorun olduğu için cevaplayamadım. Yoksa vereceğim tek isim KAÇIN GELİYOR olacaktı.) AKGİRAY“ a illaki rakip önermemi istiyorsanız; SAVAŞÇI isimli safkanı öncelikle değerlendirebilirsiniz. Bol şanslar dilerim.


  3. Yazan : nalbantcı_34

    Başlık : adana

    selam sevgi saygı sevgili ümit adana yorumların ne zaman sisteme düşer saygılar şimdiden


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.