DİYARBAKIR TAHMİNLERİM

 

Birinci ayak; Günün ilk ayağında CAMAREDERIE ve ÖZTURNA isimli safkanların birbirlerine yapacakları pres sonuca direk etki edecektir. SPONGE TEXT ve UNSTOPPABLE de ön grupta yer alacağı için koşunun süratli geçmesi daha yüksek ihtimaldir. Bu sebepten dolayı sprinter yapıya sahip olan WEST RIVER, OĞLUM ÇINAR ve MY BUMBLE BE öncelikle şans verdiğim isimlerdir. Fakat, doğu illerinde gidişat bazen tam tersi şekilde oluşabileceği için ilk ayakta riske girmeyeceğim. ORHANTO, CAMAREDERIE, UNSTOPPABLE, SPONGE TEXT ve ÖZTURNA yazarak ilk ayağı geçiyorum.    
    
İkinci ayak; MUSTİ, Diyarbakır pistinde katıldığı koşularında bir türlü kazanamasa da çok daha sert rakiplerinin arasında sürekli tabelanın içinde yer almayı başarmıştı. Bugün, uygunlaşan rakipleri arasında müsait sikleti ile MUSTİ tereddütsüz banko önereceğim safkandır.     
    
Üçüncü ayak; Son koşusunda önde boş kalmasına rağmen çok kötü performans sergileyen FİKOKAYA bir kez daha favori önereceğim isim olacaktır. Son koşusunda sanırım çamur pistten etkilenen FİKOKAYA, bugünde önde istediği gibi tempoyu belirleyecektir. Sadece CESURKAYA isimli safkan kendisini rahatsız edebilir ama oda Kaya ailesine ait bir isim olduğu için FİKOKAYA' ya pres uygulamayacaktır diye düşünmüyorum. Önde boş kalacak FİKOKAYA mutlaka kuponlardaki yerini almalıdır. Son koşusunda ki gibi eksik performans sergilemesi durumunda ise, birçok safkan devreye girebilir. Diğer şans verdiğim isimler sırasıyla şablonumdadır.    
     
Dördüncü ayak; Koşunun favorilerinden LYRA' nın start problemi var ve mesafeden dolayı elediğim isimlerdendir. RUHUGÜL' de mesafe isteyen kaçak bir safkandır. Stili rakipleri ve sikleti nedeniyle bu isme de kuponumda yer vermeyeceğim. Form olarak iyi durumda olan ve gidişat avantajını elinde bulunduran SİPANKIZI ve TUMBULHİLALKIZI dördüncü ayak için önereceğim isimlerdir.    
     
Beşinci ayak; CEYHANBEYİ, SOUTH CENTER, ACAPELLA, QUEEN ALYA ayaklarına oldukça seri isimlerdir. Bu sebepten dolayı grubun kalite olarak bir tık üzerinde olduğunu düşündüğüm ismi ROYAL ASHLEY' in seri isimlerin arkasında yer tutup düzlükle tüm gruba hakim olması normal sonuç olacaktır. Tek rakibi yine sprinter yapıya sahip olan SEL SEBİL olabilir. Beşinci ayakta ROYAL ASHLEY bir adım daha önde olsa da SEL SEBİL de yazarak beşinci ayağı geçiyorum. Daha geniş kupon yapan üyelerimiz; SOUTH CENTER ile CEYHANBEYİ' ne şans verebilirler.     
     
Son ayak; Son koşusunda banko önerdiğim isim olan ERTEKİN, aprantisi tarafından resmen katledildiği için 3.lükte kalmıştı. Hiçbir kaçak ismin olmadığı koşuda bekleme yapmayı tercih eden apranti kardeşimiz, düzlüğe çıktıktan sonra 100 metre arayı kapatmaya çalışmıştır. Fakat, atakları kendisine ancak 3.lük getirmişti. Bu defa GADDARINOĞLU dışında herhangi bir safkanın olmadığını görüyoruz. Eğer çıkışla liderliği ERTEKİN alabilirse bu defa beyaz bayrak ayna yapabilir. DİKKAT!!! Beklediğim senaryo gerçekleşmez ise, son ayak karışacaktır. Şans verdiğim diğer isimler sırasıyla şablonumdadır.     
     
NOT: Yedili plasenin ilk ayağında VEZİRKÖPRÜ' nün yeterli olacağını düşünüyorum.  Adana tahminlerim 13:45 gibi yayında olacaktır.
    
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:3,2,1,,8,6,9,5,7
2.AYAK:2
3.AYAK:2,6,1,4,5,3
4.AYAK:5,8
5.AYAK:4,,6,,7,2
6.AYAK:6,1,2,5,4,7,10,11

Herkese bol şanslar dilerim.

  1. Yazan : Rosicky

    Başlık : Başarılarr....

    Dün ilk sıradan gelen atların için tebrikler üstad bugün daha iyilerine inşallah


  2. Yazan : kudocan

    Başlık : yorumlar

    Diyarbakır yorumlarını geç alıyoruz ümit arkadaşım mesai 1 de başlıyor ne zaman bakıp yatıracağız kuponu faydalanamıyoruz yorumlarından


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.