DİYARBAKIR TAHMİNLERİM

Son bir haftada 4 defa altılıyı doğru tahmin edip, 11.000 ve 3.700 de 5 te kalarak çok başarılı bir haftayı tamamladık. SEVİMLİ ve ÇAĞANTERCAN' ı son anda şablondan çıkarmasaydım 7 de 6 yaparak müthiş bir rekora imza atacaktık. Sırf sizlerin bütçelerini düşündüğüm için bazen kendi limitlerimi geçmek istemiyorum. Yoksa 5 te kaldığımız her iki altılıyı da kolayca yakalamıştık. Böyle bir durumda, çoğu yerde halen tekatalim.com konuşulmaya devam ediyor olacaktı.. 
Neyse, bu performansı gören herkes neler yapabileceğimizi de görmüş oldu. Gerçi bizi bilen biliyor!!!
Geçenlerde de altını çizdiğim husus, formsuz ve şanssız dönemde destek olmanız durumunda; o dönemi az hasarla geçip bu tarz serileri her daim yakalayabileceğimizi tekrar hatırlatmak istiyorum. Verdiğiniz destek ve güzel mesajlarınızdan ötürü tüm üyelere bir kez daha teşekkür ederek, iptal olan Diyarbakır tahminlerime geçiyorum... 
 


TUYAN: Diyarbakır pistine geldikten sonra müthiş bir değişime uğrayan bu safkan ilk koşusunda çok formda döneminde olan FATE' e çarpılmıştı. Daha sonraki koşusunda ise, 1200 gibi kısa mesafede seri bir isim olmasına rağmen bekleme yapması kendisine yine 2.lik getirdi. Bugünkü rakiplerinden ARSEBÜK arkasında 2.likte kalmasına rağmen rakibine oranla aynayı çok daha diri geçmesi ve stilidışı koşması sebebiyle TUYAN' ın koşusunu çok beğendiğimi söyleyebilirim. Son koşusunda ise, etkisiz olduğu uzun mesafede start almasına rağmen 2.liği ne kadar formda olduğunu bizlere gösteriyordu. Bugün, daha uygun grupta ve sevdiği mesafede start alacak. BYE CANIM ilk metrelerde liderliği alırken ARSEBÜK ile beraber TUYAN bu safkanı yakından takip edecek isimlerdir. BYE CANIM'ın  duvara çarpmışcasına duracağını, ARSEBÜK' ün ise bu defa  sprint atamayacağını düşünüyorum. Diğer isimlerde mesafeden dolayı yetiştiremeyecekleri için TUYAN' ın yakalamış olduğu formuyla kazanması normal sonuç olacaktır. TUYAN önereceğim ilk bankomdur..     
 
    
ERTEKİN: Geçen gün start alan KOŞANGÜZEL gibi totosu bozuk olduğu için puanlamanın gerisinde kalan ERTEKİN, aleyhine şartlarda start aldığı için koşuları oldukça gerilerde tamamladı. Bu defa az atlı bir koşuda ve lehine şartlarda start alacak. Start alan rakiplerinin hepsi bekleme yapmayı tercih edecekleri için ERTEKİN önde istediği gibi tempoyu belirleyecektir. Ekstrdan bir safkan kaçmak istemezse ERTEKİN' in cazip durumda olmasına rağmen beyaz bayrak ayna yapması normal sonuç olacaktır. Riskli bir tek olmasına rağmen ERTEKİN ve tempoya güveniyor bu safkanı günün ikinci bankosu olarak öneriyorum. Daha geniş kupon yapan üyelerimiz; ALBEYİNKAYA' ya şans vererek dördüncü ayağı iki isimle geçebilirler.  
   
     
NOTYedili plasenin ilk ayağında eküriler yeterli olacaktırALEŞREF yerine ACARKIRNIÇ şablona eklenmiştir. ( 12:10)
 
    
    
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:2,3,5,1,4,6,7
2.AYAK:3
3.AYAK:2,6,4,5
4.AYAK:3/2
5.AYAK:2,4,6,5,8,1
6.AYAK:6,9,3,8,10,12,5,7,1

6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 739.550,00 t dir.6'lı ganyan 13.953,76 t vermiştir.
 
1 6 - BİREKO   4,65
2 6 - ORDUNARIUS PROF   3,35
3 2 - CEBENUR   2,30
4 2 - ALBEYİNKAYA   4,05
5 1 - ACAR KIRNIÇ   8,65
6 3 / 4 ÇAVUŞHAT - KÖKMENİNOĞLU   4,55
 
  1. Yazan : Rosicky

    Başlık : Koşmayan at

    AL EŞREF koşmayacaktır Ümit bey


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : Çıkan at hk.

    ALEŞREF yerine ACARKIRNIÇ şablona eklenmiştir. ( 12:10) Herkese bol şanslar..


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.