İZMİR TAHMİNLERİM - ₺127,43

İzmir yorumlarıma geçmeden önce bir konuya açıklık getirmek istedim. Bildiğiniz üzere hiçbir sitede olmayan ve tamamen üyeler için düşünülmüş kredili sisteme yaklaşık 2 buçuk aya önce geçiş yaptık. Fakat, bazı üyeler yanlış anlamasın ama borç kredi almayı alışkanlık haline getirdiler. Sorun 3-5 kredi vermek değil ama bu sayı fazla olunca, iyi niyeti suistimal edenlerin sayısı da bir hayli arttı. Bu yüzden kesinlikle hiçbir üyeye bugünden itibaren borç kredi verilmeyecektir. Bu konuda lütfen ısrarcı olmamanızı rica ediyorum.. 
 
Programa dönecek olursak, İzmir de güzel bir program olduğunu söyleyebilirim. Umarım hafta sonuna kadar güzel bir altılıyı daha hanemize yazdırabiliriz. İzmir tahminlerim şu şekilde olacaktır;

GÜLENGÜL: Müthiş yetenekli bir safkan olan GÜLENGÜL, vermiş olduğu aralardan sonra da daima etkili yarışlar yapabiliyor. En son Ankara pistinde start alan bu isim, yakın ara 4.lük elde etmişti. Eski formundan uzak görünmesine rağmen GÜLENGÜL' ün son koşusunu çok fazla ölçü almamak gerekiyor. İzmir pistinde çok daha farklı bir performans ortaya koyabilen GÜLENGÜL, hazırlıklarında iyi duruma geldiğini yapmış olduğu dereceli işlerle bizlere gösteriyor. Bugün, abartmış olmayayım ama bana göre hayatının en uygun rakipleriyle mücadele edecek. LADY ÖZGE ve PERFECT STRIKE' ın nin çok süratli tempoda başlayacağı koşuda, GÜLENGÜL düzlükle beraber ataklarına başlayacaktır. Bir aksilik yaşamadığı taktirde tutarak kazanmasını beklediğim GÜLENGÜL tereddütsüz bankomdur.

ORKUNBEY - YÖRÜKEFE: Günün en zor koşularından bir tanesi ama önerdiğim iki safkanla son ayağı geçebileceğimizi düşünüyorum. Bu isimlerden favorim ise ORKUNBEY' dir. Öncelikle ORKUNBEY' in kum çim ayırt etmeden her iki pistte de başarılı koşabildiğini söylemeliyim. Son koşularında kum pistte start alan ORKUNBEY, gerçek gücünden bir tık aşağıda performanslar sergiledi. Bu defa şansını çim pistte deneyecek olan ORKUNBEY' in koşuyu en güzel yerde takip edeceğini rahatlıkla söyleyebilirim. SAVAŞER ilk metrelerde liderliği alacak ONUR ve CANBERKTAY bu ismi yakından takip etmek isteyecektir. Bahsettiğim isimlerin arkasında konumlanacak olan ORKUNBEY, düzlüğe doğru öndeki grubu yakalayacak ve birincilik mücadelesine ortak olacaktır. Koşunun çok süratli tempoda geçmeyeceğini düşündüğüm için geriden gelebilecek sprinterlere kolaylıkla direnmesini beklediğim ORKUNBEY favorimdir. Bana göre tek ve ciddi rakibi koşuyu orta grupta takip edecek olan YÖRÜKEFE' dir. Uzun aradan sonra gördüğü koşularla kendini bulan bu isim, çok sevdiği çim pistte ataklarında gecikmemesi halinde OKRUNBEY' i geçebilecek tek isim olarak görünüyor. Riskli de olsa ORKUNBEY ve YÖRÜKEFE son ayak için yeterli olacaktır.

ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:1,6,5,3,8,7,2,9
2.AYAK:1,7,2,6,10,3,8,12
3.AYAK:3
4.AYAK:6,1,7,2,,5,3
5.AYAK:1,3,,5
6.AYAK:1,6

6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.820.325,00 t dir.6'lı ganyan 127,43 t vermiştir.
 
1 5 - ONURSOY   3,30
2 10 - GOLD ANWIL   6,70
3 3 - GÜLENGÜL   1,05
4 6 - OVA   1,80
5 1 - SAYDA   1,60
6 6 - YÖRÜKEFE   3,20
 
  1. Yazan : tabur28

    Başlık : son ayak

    son ayak için 1-6 dışında yorumun olur mu ? Teşekkür ederim


  2. Yazan : gokhan0727

    Başlık : kredi

    borç kredimi o nasıl bişey yaaa ????


  3. Yazan : nalbantcı_34

    Başlık : HAKLISIN

    SELAM SEVGİ SAYGI CÜMLENİZE SEVGİLİ ÜMİT YUKARIDA YORUMLARINDAN ÖNCE BELİRTMİŞ OLDUGUN KONUDA SONUNA KADAR SANA KATILIYORUM. BİZ OKUYUCULARIN VE SİTE AİLESİ OLARAK BU DURUMA HASSASİYET GÖSTERMEMİZ LAZIM.


  4. Yazan : şemin

    Başlık : klasik tebrik

    ümit tebrikler sil baştan elde var bir


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.