ŞANLIURFA TAHMİNLERİM - 3 TE 3 OLUR MU - ₺77,44

Hafta sonuna girmeden önce cumartesi ve pazar yarışlarına  baktığımda her iki programda çok fazla hoşuma gitmişti.  Hatta, kendi kendime 2 de 2 yapabilirim diye de söylenmiştim. Nitekim beklediğimiz sonuçlar oluştu ve hafta sonu her iki altılıyı da doğru tahmin etmeyi başardık. Faydalananlara tekrardan hayırlı olmasını diliyorum. 

Bugün ise, her türlü sonucun oluşabildiği Şanlıurfa yarışları var..  Fakat, 3 te 3 yapma şansı yakaladığım için programa oldukça iyi çalıştım. Umarım Urfayı da doğru tahmin ederek rekora doğru hep beraber ilerleriz:)) Şanlıurfa tahminlerim şu şekilde olacaktır.    
    
 
    
USAGARA - ANADOLU RÜZGARI: Son koşusunda birçok stili rakibine aldırış etmeden kolay kazanan USAGARA, yine önde liderliği alarak çıktığı gibi bitirmek isteyecektir. Kendisinin temposunu bozabilecek bir isim var mı diye bakıyorum, BABAKEYA ve ARDAKAYA dışında kendisini rahatsız edecek bir safkan göremedim. Bahsettiğim iki safkanda kesinlikle USAGARA kadar seri olmadıkları için USAGARA, artan sikletine rağmen beyaz bayrak ayna yapmaya yakın görünüyor. Koşunun temposu çok fazla süratlenmeyeceği için USGARA' nın eksik koşması durumunda devreye ANADOLU RÜZGARI' nın girmesini bekliyorum. Son kazandığı koşusunda kaçarak etkili olan bu isim, son koşularında iyi start alamadığı için bekleme yapmayı mecburen tercih etmişti. Bu defa grupta kalabalık olmadığı için startta takılsa bile koşuyu ön grupta takip edecektir. Son koşusunda ağır sikletine rağmen son 200 de kazanıra girmeye başaran bu safkanın azalan sikletiyle USAGARA' ya en ciddi rakip olacağını düşünüyorum. USAGARA ve ANADOLU RÜZGARI ikinci ayak yeterli gördüğüm isimlerdir. Daha geniş kupon yapan üyelerimiz ARDAKAYA, YİĞİTCANBEY ve EYÜPBABA' ya şans verebilirler.   
 
CEMİL BEY: Adana pistinde start aldığı başarısız koşularından sonra Urfaya getirilen CEMİL BEY, bu pistte start aldığı ilk iki koşusunda beklenileni yine veremedi diyebilirim. Ama başarısız kalmasında ki nedenler; hem etkili isimlerle start aldı hem de önde istediği tempoyu hiçbir koşusunda bulamadı.. Son koşusunda da önde istediği tempoyu bulamamasına rağmen yakın farkla 3.lüğü ile artık maiden dan çıkacağının sinyallerini de vermiş oldu. Bugün, son derece uygun grupta ve avantajlı sikletiyle mücadele edecek. Rakiplerine baktığımda, son koşusunda zaten birkaç ismi uzak farkla mağlup etmişti. Kapalı kutu konumunda olan CEYHAN EXPRESS dışında diğer isimlere üstünlük sağlaması normal sonuç olacaktır. CEYHAN EXPRESS' te DILUM yavrusudur. Genelde uzun mesafeli koşularda başarılı olan DILUM yavruları ilk yarışlarında da kolay kolay yarış kazanamazlar. Bu sebepten dolayı kalite bir saflan olsa da CEMİL BEY' in yarış tecrübesi bu isime ağır basacaktır görüşündeyim. SARUHANBEY dışında seri bir rakibi olmadığı için koşuya istediği tempolarla başlayabilecek CEMİL BEY' in maiden a veda etmesini bekliyorum. CEMİL BEY, en güvendiğim isim tereddütsüz bankomdur..    
    
HAKANSOYLU: Son koşularında sert gruplarda ve aleyhine mesafelerde start almasına rağmen tabeladan düşmeyen bu isim, bu defa çok daha uygun grupta lehine mesafede start alacak. Tek endişem koşuda kaçak bir safkanın olmayışıdır. Ama HAKANSOYLU' da koşuyu ön grupta takip edecektir. Ve  bir anda arttırabilme özelliğine sahip olduğundan dolayı gidişat dezavantajını bertaraf edecektir. Ufak ve alternatif kupon yapan üyelerimiz gruptan farklı sınıfıyla HAKANSOYLU' yu banko olarak değerlendirebilirler. Daha geniş kupon yapan üyelerimiz; BİLBAY ve SUALP  yazarak beşinci ayağı geçebilirler.    
    
NOT: Yedili plase için AĞANARTUN yeterli olacaktır.    
    
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:11,9,4,8,1,2,3
2.AYAK:7,3,,,4,1,2
3.AYAK:2,11,6,1
4.AYAK:2
5.AYAK:6,,4,5
6.AYAK:16,1,4,3,6,11,9,15,12

6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.212.080,00 t dir.6'lı ganyan 77,44 t vermiştir.
 
1 11 - FOÇAGÜZELİ   8,15
2 7 - USAGARA   1,25
3 11 / (10) - YAİR - (BABAESKİ)   2,40
4 2 - CEMİL BEY   1,25
5 6 - HAKANSOYLU   1,20
6 6 - ÇİFÇİ BAŞI   4,85
 
  1. Yazan : doc66

    Başlık : neden olmasın

    bence olur şablonu aynen yatıracağım :)


  2. Yazan : cemal1905

    Başlık : Ümit

    Saruhanbey hakkındaki görüşün nedir kardeşim


  3. Yazan : ahmet1234

    Başlık : Kurgu

    Kardeşim kurgun güzel seriye devam edersin inşallah. site dostlarına selam olsun


  4. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : cemal1905

    Ankara pistindeki koşularında herhangi bir ışık göremedim. Ama doğu ilinde nasıl performanslar açıkçası net birşey söyleyemem. Önde CEMİL BEY“ i bozmasından korkuyorum. Umarım liderliği alamaz ve etkisiz koşar. Performansı konusunda net bir fikrim olmadığım için kesin ifadeler kullanamıyorum. Son karar, sizindir.. Bol şanslar dilerim.


  5. Yazan : şemin

    Başlık : tekrar tebrik

    ümit 11 tek 7 tek oynadım bakalım ne olacak


  6. Yazan : saimeylulhazal

    Başlık : 5.ayak

    İnşallah 5.Ayak Hakansoylu gelirse altılınız tuttu sayılır.tebrikler Ümit Bey..


  7. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : yanlışlık

    Son ayak 2 numara şablonda görünmüyor:(( Normalde yazdım diye biliyordum, umarım 2 numara kazanamaz son ayakta..


  8. Yazan : saido56

    Başlık : TEBRİK

    KARDEŞİM SERİ YAKALAYACAĞINI SÖYLÜYORDUM BAŞARILARININ DEVAM ETMESİ TEMENNİSİ İLE TEBRİKLER


  9. Yazan : Rosicky

    Başlık : Tebrikler

    Ne verdiğinin hiç önemi yok önemli olan istikrar sağlamamız seninle bu rotadan şaşcağımızı düşünmüyorum çok teşekkürler üstad


  10. Yazan : şemin

    Başlık : tekrar tekrar tebrik

    ümit süper bir yüzde içimden kapak olsun diyesim geliyor ama demiyorum demiş kadar oldummu acaba üçte üç değil beşte beşe benziyo bu gidiş foça güzelini birinci at verecek gidişatı çözeçek bir yorumcuya rastlamadık tekrar tebrikler


  11. Yazan : talata

    Başlık : helal

    ümit başarılarının devamını dilerim yeterki herkez senin gibi yorum yapsa teşekkürler


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.