İZMİR TAHMİNLERİM - YİNE GÜZEL PROGRAM - ₺313,28

Öncelikle dünkü Adana altılısı için tebriklerini iletenlere teşekkür bulanlar hayırlı olmasını diliyorum. Belki de hayatım boyunca ilk defa bir altılıyı bulduğuma sevinemedim. Çünkü, her zaman altılıyı bulduğumda ilk sıralardan önerdiğim isimler kazanıyordu. Dün ise, son sıralardan önerdiğim isimlerin kazanması canımı sıksa da, sonuç olarak önemli olan altılıyı bir şekilde doğru tahmin etmektir..

Bugünde İzmir de güzel bir program ile karşı karşıyayız. Umarım bugünde altılıyı doğru tahmin ederek hafta sonunda 2 de 2 yapmış olur ve haftaya çok daha moralli girmiş oluruz..  İzmir programında tahminlerim şu şekilde olacaktır.     
     
PISTOLERO: Hayatının ilk koşusunda bugünkü rakiplerinden UNCLE' ın arkasında 3.lükte kalmasına rağmen rakibinden aynayı daha diri geçmesi ve aksiyonları oldukça beğenimi kazanmıştı. Bu defa mesafe 200 metre daha uzadı ve koşuda istediği tempolarda gelişecektir. Bir aksilik olmadığı taktirde ilk yarışını yapması durumunda PISTOLERO' nun kazanmasını bekliyorum. İlk ayaktan riske girecek üyelerimiz bu safkanı banko olarak değerlendirebilirler. Daha geniş kupon yapan üyelerimiz; H.Karataş ile önde istediği tempoyu kurması durumunda UNCLE ile ilk ayağı geçebilirler.    
   

OVA: Bir önceki koşusunda banko önerdiğim OVA, beni mahçup etmemiş ve kolay birincilik elde etmişti. Son koşusunda çim pistte bir tık daha eksik olduğu için 3.lüğü de gayet başarılıydı diyebilirim. Bugün, ideal pist ve mesafesinde etkili jokeyi idaresinde start alacak. Gidişata baktığımda; SARI KANARYAM, DELİCİHAN, ERTANBEY ve ONURSOY gibi seri isimlerin olması OVA' nın avantajına olacaktır. Kulvar avantajını da elinde bulunduran OVA' nın koşuyu öndeki grubun hemen arkasında 4-5 takip etmesini bekliyorum. Düzlüğün ilk metreleriyle beraber liderliği almasını beklediğim OVA' nın geriden gelecek IHLAMUR' un ataklarına başarıyla karşılık vererek kazanması normal sonuç olacaktır. OVA en güvendiğim isim olup tereddütsüz bankomdur.     
     
CORITIBA: İstanbul macerasından sonra İzmir' e gelen CORITIBA, sahip değiştirdikten sonra farklı performanslar ortaya koymaya başladı. Bir önceki koşusunda hatalı start nedeniyle yarıştan çıkartılan bu isim, devam eden yarışta güçlü rakipleriyle beraber aynayı geçmeyi başarmıştı. Son koşusunda ise, OĞLUM MELİH' in ekstra koşması sonucu 2.likte kalan bu isim yine tatminkar performans sergilemişti. Bu defa çok daha uygun grupta ve lehine gidişatta start alacak. Ayrıca safkanın gözlük takısı ile bambaşka bir kimliğe bürünmesini bekliyorum. Fakat, herkes tarafından OVA ve CORITIBA' nın banko oynanacak olmasından ötürü bu safkanı sadece alternatif banko önermeye karar verdim. Ayrıca sık koşması da bu safkanı olumsuz etkileyebilir. Eksik ya da beklediğim performansı sergileyememesi durumunda; startta takılmaması halinde MOODY GIRL ile sprinter yapıya sahip olan AKJOLTOI devreye girebilir.    
 
 
 NOT: Yedili plasenin ilk ayağında HEAVY LIFT yeterli olacaktır.     
     
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:7,,8
2.AYAK:11,15,1,2,7,5,4,13,10,16
3.AYAK:6
4.AYAK:5,,4,2
5.AYAK:1,11,5,14,6
6.AYAK:15,18,13,9,1,6,17

6'lı ganyan 313,28 t vermiştir.
 
1 8 - UNCLE 1.31.70 1,75
2 13 - NURLUCA 1.24.97 7,40
3 6 - OVA 1.22.97 1,10
4 2 - AKJOLTOI 2.18.79 2,80
5 5 - GELİBOLU 1.52.62 1,70
6 13 - NATIVE STAR 1.52.50 6,85
 
  1. Yazan : Rosicky

    Başlık : Adana hep güzel olsun

    Dünkü yorumlarından çıkan 5“li ganyan için teşekkürlerimi iletirim hata yapıp Abakay“ı çıkarttığım için kendime kızdım. Teşekkürleri iletmek istedim çok sağol üstad.


  2. Yazan : Emir5454

    Başlık : büyük usta

    Son gunlerdeki basariların ve Guzel analizlerinin devamini dilerim saygilar..


  3. Yazan : baran

    Başlık : usta

    Başarıların devamını dilerim ümit...yarış analizinde üstüne tanımam.daha nice başarılara imza atarsın sen böyle devam et usta..


  4. Yazan : ahmet1234

    Başlık : Emek var....

    Kardeşim yorum yapmadığın ayaklarda her önerdiğin isim etkili koşuyor. Mesela beşinci ayak aynen senin yazdığın atlar arasında geçti. Şansımıza favori geldi.. ARASBEYİ herkes yazıyordu sende geçen tek vermişitn. Bu defa vermedin sonuncu oldu sanırım:))) Helal olsun başka diyecek birşey yoktur emeğine sağlık..


  5. Yazan : doc66

    Başlık : seriye bağladın

    tebrikler emeğine sağlık


  6. Yazan : 1453Cenk

    Başlık : ÜSTAD

    SAYEN“DE ÇOK KÜÇÜK BİR KUPONLA ALTILIYI BULDUM.1236-D839-5CAA E-BAYİDEN OYNANMIŞTIR. SON HAFTALARDA ÇOK DAHA BÜYÜK KUPONLARLA İKİ TEK OTURMASINA RAĞMEN BEŞTE KALDIM. FAKAT BUGÜN KATKILARINLA ALTILI İÇERDE. EMEKLERİNE SAĞLIK...


  7. Yazan : samsam

    Başlık : urfa

    urfa tahmini olacakmı...?


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.