ADANA TAHMİNLERİM - GÜZEL PROGRAM

   

 

 

Adana da alışkanlık haline geldi ama yine süper bir program olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. O kadar çok takibimde olan safkan var ki nerede risk alacağım konusunda oldukça kararsız kaldım. Umarım doğru yerlerde risk alırım ve çok kolay bir şekilde Adana altılısını hanemize yazdırmış oluruz. Adana programında tuttuğum isimler hakkında görüşlerim ve tahminlerim şu şekilde olacaktır..    

 

 

 

    

AÇILIM: Grubun en tecrübeli ismi ama kesinlikle kazanma özürlü olduğunu düşünmüyorum. Sadece geç toparlanan bir yapıya sahip olduğu için ataklarında geciken bir isim diye AÇILIM' ı tanımlayabiliriz. Bugün, mesafenin maiden yarışa göre uzun olması kuşkusuz ataklarında geciken AÇILIM' ın lehine olacaktır. Son koşusunda bugünkü rakiplerinden MARANTZ' a göre aynı gün içerisinde çok daha iyi derece çıkaran AÇILIM' ın koşunun süratli geçmesi durumunda kazanmaya en yakın isim olduğunu düşünüyorum. Fakat, kapalı kutu konumda olan rakiplerinin de olması sebebiyle bu safkan ile risk almak istemedim. IM A DREAMER, EUROWINGS, CELSIUS ve son olarak MARANTZ yazarak ilk ayağı sağlama alıyorum.     
    
BEŞİRYILDIZ: Bildiğiniz üzere bu safkanın başarılı olabilmesi için önde istediği tempoyu kurması gerekiyor. Bugünkü rakiplerini incelediğimde çok süratli bir ismin olmadığını gözlemledim. Ekstradan bir safkan liderlik için ısrarcı olursa BEŞİRYILDIZ kendi temposunda ikincilikte gitmeye razı olacaktır. Son koşularına göre daha uygun grupta start alacak olan BEŞİRYILDIZ, form olarak üst seviyede diyebiliriz. Kendisiyle uyumlu ve formda binicisi ile düzlükle beraber arka grubu dağıtarak kazanmasını bekliyorum. BEŞİRYILDIZ, herkesin birçok safkana şans verdiği ayakta banko önereceğim isimdir.     
     
CANATEŞ - AMAZONİK: Koşunun gidişatı sebebiyle riskli gibi görünen üçüncü ayağı önerdiğim iki plase safkanla geçeceğimizi düşünmekteyim. CANATEŞ ısrarla liderliği isteyecek rakibi olmadığında numara götürüp etkili olabiliyor. Start alan isimler baktığımda ısrarla liderliği alacak tek bir safkan bile göremedim. Dolayısıyla liderliği rölanti tempoda alacak olan CANATEŞ' in uygun grupta beyaz bayrak ayna yapması normal sonuç olacaktır. Bana göre tek rakibi AMAZONİK olabilir. Bu safkanın kesinlikle çim pistte ve kısa mesafelerde daha iyi koşacağını düşünüyorum. Adım sıklığı fazla olan AMAZONİK' in ara kapatma sorunu olmadığı için rölanti tempoda liderliği alacak CANATEŞ' i zorlayacak tek isim olarak görüyorum. Altılının kilit ayağı olarak belirlediğim üçüncü ayağı iki safkanla geçiyorum. 
NOT: Sprinter yapıya sahip olan DOĞUKIZI ve YENİDÜNYA' nın rölanti tempodan dolayı sprintlerini gerçekleştiremeyeceğini düşündüğüm için kuponumda yer vermiyorum.     
     
WHOST NEXT: Son katıldığı koşusunda çok daha uygun grubu geride bıraktığının farkındayım ama stili rakiplerine rağmen beyaz bayrak ayna yapması bana göre çok başarılıydı. Bugün, oldukça zorlu grupta start alacak ama kendisine pres uygulayacak herhangi bir safkan bulunmuyor. USAIN, MELODİ, TINKERBELL, VIRGIN PEARL, BANDİDAS ve NOCHE COOL kendisini yakından takip edecek ama hiç bir safkan liderlik için ısrarcı olmayacaktır. Bu durumda inatçı yapısını konuşturacağını düşündüğüm WHOST NEXT koşunun olmazsa olmazıdır. Temposu bozulması ya da grubun sert gelmesi halinde; GIFTED AKAY, VIRGIN PEARL, FIRST EVER, BANDİDAS, PASİFİKA ve SALFORD devreye girecek isimlerdir.     
      
NOT: Yedili plase ayağında BLUSHING GHOST yedili plase oynayan üyelerimiz için önereceğim isimdir.     
     
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:1,,7,4,2,5
2.AYAK:3
3.AYAK:1,9
4.AYAK:2,6,3,1,8
5.AYAK:9,7,6,5,4
6.AYAK:7,1,6,4,12,9,10


 6'lı ganyan 23.054,41 t vermiştir.
1 5 - MARANTZ   3,35
2 3 - BEŞİRYILDIZ   2,30
3 9 - AMAZONİK   2,15
4 2 - GEMİCİ   1,85
5 2 - SEN SALVADOR   22,70
6 14 - TINKERBELL   9,00
.

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.