İSTANBUL TAHMİNLERİM - GÜZEL PROGRAM - ₺1.941,93

İstanbul da çok beğendiğim ve sabırsızlıkla beklediğim bir program var. Tek konusunda son günlerde müthiş bir öz güven oluştuğu için teklerde sıkıntı yaşamıyoruz. Bugünde çok güvendiğim bir tekim olmasından ötürü programdan oldukça umutluyum. Tüm ayakları detaylı yorumlamak tek başıma ağır geldiği için ve sadece tuttuğum atları yorumladığımda başarı oranı arttığından bugünde ön plana çıkaracağım isimler hakkında yorumlarım olacak.. Lafı fazla uzatmak istemiyorum ve beğendiğim İstanbul programındaki tahminlerime geçiyorum.  

 

   

AKKURT: Son koşusunda o kadar kolay kazandı ki, bir kez daha aynı rakipleriyle koşması durumunda geçilmeyecek izlenimi oluşturmuştu. KAANKEREM, NAZARAT, BABAALİ ve KIROĞLUM' u azalan sikletiyle tekrardan geride bırakması normal sonuç olacaktır. Ancak bu gruptan iki gömlek üstün olan KIZGINLAV ve FAHİKA' yı geçebilir mi? açıkçası kestiremiyorum. Bu sebepten dolayı AKKURT' un yanına KIZGINLAV ve FAHİKA' yı da yazarak ilk ayağı üç isimle geçiyorum.    
    
PROVIDENCE: Grubun en yüksek handikap puanına sahi ismi PROVIDINCE, uzun bir aranın ardından bir yarış gördü. Son 100' e kadar liderlik mücadelesinin içinde yer alan bu isim son metrelerde nefes yönünden etkilenip düşen temposuyla tabela dışında kalmıştı. İdmanlarında kondisyon açığını kapatan PROVIDENCE, bu defa çok daha uygun grupta ve hazır bir şekilde start alacak. WORL STAGE, ANNA ALEXANDRA, BELLA COSA ve SEMESTRA gibi seri isimlerin hemen arkasında sabırlı bir bekleme yapabilirse uygun sikleti ile  kazanmaya bir hayli yakın görünüyor. PROVIDENCE alternatif bankom olacaktır. Aprantisinin aceleci davranması ya da aradan sonraki yarışından etkilenmesi durumunda; BELLA COSA, WORLD STAGE, NILSU, I AM THAT CHICK, ANNA ALEXANDRA ve DIVINE FLEIRS sırasıyla devreye girebilecek isimlerdir.    
    
KOBRA SEL: Son koşusunda banko önerdiğim ve beni yanıltmayarak kazanan KOBRA SEL, bu defa alternatif bankom olacaktır. AKANTAY, OCAKBEY ve KULALIGİL isimli safkanların olması sebebiyle KOBRA SEL bu defa istediği tempoyu bulamayabilir. Ayrıca mesafenin uzaması KOBRA SEL' in aleyhine olacaktır. Son koşusuna göre sikleti de artan KOBRA SEL, bahsettiğim nedenlerden dolayı sadece alternatif bankom olacaktır. Yalnız, önde boş bırakılması durumunda yine kolay kazanacağının da altını çizmek istiyorum. MİRHABER, AKANTAY, TUMBULSABURUM, BAŞOĞUL ve ÖZGÜNSOYLUM bu safkanın eksik koşması durumunda devreye girecek isimlerdir.    
    
ADAKARASI: Diğer tek adaylarımın içinden en fazla içime sinen isim ADAKARASI olduğu için bu safkanı banko önermeye karar verdim. İlk koşusunda sentetik pistte start aldıktan sonra sürekli çim pistte sert rakiplerinin arasında boy gösteren ADAKARASI, tatminkar performanslar ortaya koymuştu. Çim pistte geçildiği isimler bugün bu ayakta start alsalar hepsi 1.05 ganyana koşacağı için ADAKARASI' nın uygrun grupta start alacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Koşunun gidişatı da ADAKARASI için çok büyük avantaj yaratacaktır. MISS ALEYNA ve ART WOMEN ayağına oldukça seri isimler. GREY CORAL, FIRE AND ICE, STONE GREEN ve MISSY FRAKNLIN' de ön grupta yer alacağı için temponun oldukça yukarılara çıkacağı aşikardır. ADAKARASI ise, bahsettiğim isimlerin arkasında sabırlı bir bekleme yapmayı tercih edecek.. İdmanlarında muhteşem görünen ADAKARASI' nın lehine gidişatta bitirici sprintiyle uygun rakiplerini geride bırakmasını bekliyor ve bu safkanı günün en sağlam bankosu olarak öneriyorum.    
     
   
    
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:7,1,3
2.AYAK:14/5,1,12,10,3,6
3.AYAK:3,7,,4,8
4.AYAK:5/6,1,2,4,8
5.AYAK:6
6.AYAK:10,4,3,13,2


 6'lı ganyan 1.941,93 t vermiştir.
1 7 - AKKURT   2,00
2 10 - I AM THAT CHICK   2,30
3 3 - ÇAKICI EFE   2,15
4 2 - TUMBUL SABURUM   8,20
5 6 - ADAKARASI   3,10
6 10 / 7 - MAXIMUS DREAM - LEAVE ME ALONE   5,05
  1. Yazan : kaneko3

    Başlık : Düzeltme

    Adakarası 5numara değil6 numara


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : kaneko03

    Uyarınız için teşekkürler..Yanlış yazılan ADAKARASI“ nın numarası düzeltilmiştir..


  3. Yazan : talata

    Başlık : tek

    ümit adakarasının rakipleri varmı


  4. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : talata

    ADAKARASI kötü koşarsa çok isim devreye girebilir diye düşünüyorum. MANOUSH, FIRE AND ICE, GREY CORAL, STONE GREEN, MISSY FRANKLIN ve MISS ALEYNA sırasıyla devreye girebilir.


  5. Yazan : nalbantcı_34

    Başlık : ADAMIN HASI

    ÜMİT GÜRKAN ötesi yok tebrik ederim kardeşim allah ayaklarını düz bastırsınn engin bilgilerin ve yorumların sayesinde harmanlama bir kuponla bugünüde karlı kapattık tebrik ederim başarılarının devamını dilerim.


  6. Yazan : talata

    Başlık : tşkl

    ümit bey teşekkürler adakkarasını tek attım saolun


  7. Yazan : efamin

    Başlık : SÖYLEYECEK LAF YOK

    ÜMİT BEY, tek kelime ile mükemmelsiniz. sayende uzun aradan sonra sonra şeytanın bacağını kırdım. perşembe izmir yarışında son ayakta yatmıştım ama bugün tombala dedik. başarılarının devamını dilerim


  8. Yazan : kocaserko

    Başlık : TEBRİK

    Tebrik ederim Ümit kardeşim, ellerine sağlık.. Gerçi ben 5 te kaldım ama... kısmet.


  9. Yazan : baran

    Başlık : ustasın bu işte

    tebrikler ümit


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.